Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhabalar Allah çocuk bekleyenlere sabır ve bebiş versin ben de 1 senedir çalışanlardanım Allah hayırlısını versin diyorum bu ay ümitliyim sanki ama bakalım kısmet adet günüme 3-4 gün kaldı
inşallah gebesindir canım allah gönlüne göre versin.

senin yaşadıklarının aynısını hemen hemen ben de yaşıyorum ama üzerinede ne yalan söyleyeyim konduramıyorum hayal kırıklığı olursa diye inşallah hamileyizdiirrr

bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım .

conqueror,
canım ya inşallah pozitif çıkacak sonucun ve sen bize umut olacaksın kızlar eşim aradığında eczaneyi geçmiş geride dönmedi malesef ama söz verdi yarın alacak ve ben cuma sabahı yapacam inşallah tabi o zamana kadar kırmızılar gelmezse

oo kızlar yeni topik yapmışızzz...Hayırlı olsun...umarım uğurlu gelir bu topik hepimize.yav o aralık ayı neydi öyle yaaaaa...15 aydır listeye ismimi yazdırdığım topiklerden en bereketsiziydi. ne kadar az hamiş oldu öyle....inşallaaaaaahhhh bu topik gebe dolup taşsınnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn.

inşallah gelmez kırmızılar tatlım ve güzel haberlerini alırız

inşallah canım yaa hayal kırıklığı yaşamazsınız rabbim bir bebek verir sırt ağrısı değil ama bel ağrısı var bende de. yaşadıkların gebelik belirtisi gibi geldi bana inşallah yanılmıyorumdur ve gebesindir

canım bırde ben bu ay cok sırt agrısı cekıyorum normalde usumeyen ben ayaklarım ellerım buz gıbı yanaklarım yanıyor anlamadım hastada degılım kendımı cok ıyı hıssedıyorum cok tuhaf seyler yasıyorum artık esıme bır sey dıyemıyorum bızı hayalkırıklıgına ugratma dıyor tam dort yıldır beklıyoruz kurban oldugum allah ınsallah en kısa zamanda herkese verır ıclerınde bana da verırı ınsallah[/QUOTE]

bendede var kızlar sırt ağrısı ben acaba yataktan mı diyodum ama 3 bucuk senelik yatak yeni ağrı yapmaz demi benim ayaklarım çok üşüyo gecede yanıyo canım inşallah güzel haberlerini duyarız burda en kısa zamanda gelir inşallah meleğin

Allah gönlümüze göre vercek inşallah ben adetin gecikmesini bekleyecem kısmet olmazsa yola devam

ne güzel dua ettin se nöyle canım yaa canı gönülden kocaman bir AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNN

bu elle kontrolu daha onceki aylarda ben de meraktan yaptim ama bunu anlamak cok zor benim icin
elime sert degil de yumusacik top gibi birsey geliyordu baktigimda, hicbir zaman adete yakin sert olarak hissetmedim rahim agzini
insanin bunu anlamasi cok zor bence kendini tanimasi lazim herhalde, bir de biraz sakincali geliyor bana enfeksiyon acisindan

ben su elle muaneyı denedım ama anlayamadım ya parmagımı ıkı yuz olarak dusunursek bır yuzu sert bır yuzu yumusakdı anlamadım dogrusu

ya sen hamilesin 9 ay daha kırmızı görmeyeceksin allahın izniyle test yapsan da baksak çift çizgi görmeyi özledik anacım

kızz nerden bılıyorsunnn hamıle oldugumu anacım allahmı soyletıyor nedırrr???? Sat yarınnnn amaaa ben olmadım hala hasta ınsallah gecede olmazsam hastaaa test yapıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…