- Konu Sahibi minikgelin
-
inşallah gebesindir canım allah gönlüne göre versin.merhabalar Allah çocuk bekleyenlere sabır ve bebiş versin ben de 1 senedir çalışanlardanım Allah hayırlısını versin diyorum bu ay ümitliyim sanki ama bakalım kısmet adet günüme 3-4 gün kaldı
senin yaşadıklarının aynısını hemen hemen ben de yaşıyorum ama üzerinede ne yalan söyleyeyim konduramıyorum hayal kırıklığı olursa diye inşallah hamileyizdiirrrkızlar aslında bu ayda benım ılgınc bıraz umıtelnıyorum o yuzden aralıgın ıkısınde hastalandım ve 9 10 11 de esımle beraber oldum ve en son ılıskımızde kasıklarım cok agrıdı sonra 16 17 ve 18 de gogus agrısı kasık agrısı cektım ılk defa oldu gogsum sıstı cok agrıyorlardı sonra gectı ve ben normalde ocagın 7 sınde falan hastalanmam gerekıyor ama ben suanda sancı cekıyorum anlamadım goguslerımde agrıyor ve su gıbı akıntım var
kızlar inşallah gönlünüze göre olur
ben bendeki gebelik belirtilerini yamak istedim
sanırım dölenme gercekleştikten sonra bir gün cok fecı sırt agrım olmuştu sanki sırtım göğsüme yapışmış gibiydi nefen alamıyordum eşime gün boyu masaj yaptırmıştım.
ğöğüs agrım bir gece olmuştu o da sagdan sola dönerken cok fecı acımıştı ama benım aklımda olmadıgından tabı hamileliğe yormadım..
ondan sonra bı daha olmadı taakii hamileliğimi öğrendıkten sonraya dek
akıntım hiç olmadı yenı yenı başlıyor
yanaklarım akşamları kızarıyordu bunu da sımdı hatırlıyorum alnım soğuk yanaklarım sıcaktı o zamanlar anlam verememiştim..
başka da bı belirtim olmadı kasık ağrım yoktu hala da cok nadır, bel ağrım yktu.
koku hassasıyetı ıse hamileliğin 6. haftasından sonra baslıyormuş bende hala yok..kokunun psikolojik oldugunu düşünüyorum.. kirpiklerim de hala dümdüzbuna özellikle baktım merak edıyordum..
inşallah sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize:)
inşallah gebesindir canım allah gönlüne göre versin.
senin yaşadıklarının aynısını hemen hemen ben de yaşıyorum ama üzerinede ne yalan söyleyeyim konduramıyorum hayal kırıklığı olursa diye inşallah hamileyizdiirrr
canım bırde ben bu ay cok sırt agrısı cekıyorum normalde usumeyen ben ayaklarım ellerım buz gıbı yanaklarım yanıyor anlamadım hastada degılım kendımı cok ıyı hıssedıyorum cok tuhaf seyler yasıyorum artık esıme bır sey dıyemıyorum bızı hayalkırıklıgına ugratma dıyor tam dort yıldır beklıyoruz kurban oldugum allah ınsallah en kısa zamanda herkese verır ıclerınde bana da verırı ınsallah
inşallah gelmez kırmızılar tatlım ve güzel haberlerini alırızconqueror,
canım ya inşallah pozitif çıkacak sonucun ve sen bize umut olacaksın kızlar eşim aradığında eczaneyi geçmiş geride dönmedi malesef ama söz verdi yarın alacak ve ben cuma sabahı yapacam inşallah tabi o zamana kadar kırmızılar gelmezse
canım bırde ben bu ay cok sırt agrısı cekıyorum normalde usumeyen ben ayaklarım ellerım buz gıbı yanaklarım yanıyor anlamadım hastada degılım kendımı cok ıyı hıssedıyorum cok tuhaf seyler yasıyorum artık esıme bır sey dıyemıyorum bızı hayalkırıklıgına ugratma dıyor tam dort yıldır beklıyoruz kurban oldugum allah ınsallah en kısa zamanda herkese verır ıclerınde bana da verırı ınsallah
oo kızlar yeni topik yapmışızzz...Hayırlı olsun...umarım uğurlu gelir bu topik hepimize.yav o aralık ayı neydi öyle yaaaaa...15 aydır listeye ismimi yazdırdığım topiklerden en bereketsiziydi. ne kadar az hamiş oldu öyle....inşallaaaaaahhhh bu topik gebe dolup taşsınnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn.
iyi akşamlar kızlar bende anne olmak istiyorum
iyi akşamlar kızlar bende anne olmak istiyorum
Kızlarrrrrrr ben hala hasta olmadımmmmmmmmm
ya sen hamilesin 9 ay daha kırmızı görmeyeceksin allahın izniyle test yapsan da baksak çift çizgi görmeyi özledik anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?