- 9 Nisan 2011
- 231
- 18
- 318
- Konu Sahibi minikgelin
-
ya ben dün gece gördügüm rüyadan cok etkilendimcift cizgi görüyordum sonra da diyordum nasil olur ben hastayim diye.. su an gercekten de hastayim bu gidisle sadece rüyamda görcem galiba.. psikolojik olarak gercekten kisir hissetmeye baslicam bu gidisle...
öyle düşünmeyin regen hanım Allah ın izniyle olacak inş bakın bir de bu işe şudan bakın Allah bizim sabrımızı ölçüyor sınıyor öyle değil mi
Minikgelin merhabahayırlı olsun topiğin?!
Ben bugün sabah doktora gittim kontrole. bir sorun yokmuş kist veya başka birşey. rahim ağzında bir kızarıklık var ama dursun şimdilik dedi, bi doğur sonra duruma göre bakarız dedi. bir yumurtam varmış 13mm falanmışbebek istiyorsanız yumurtanın çatladığı dönemde ilişkiye özel önem gösterin dedi kadın resmen bana halvet takvimi çıkardı bu c.tesiden başlayark 1 hafta içinde 5 kere olması gerekiyormuş. 7 günde 5 defa bu benim kociş için imkansız dediki işte adetin (ben 28 günde oluyorum) 14. 15.ve16. günleri bir de 18 ve 20de yapmaya çalışın henüz kocama birşey demedim ama bakalım noolucak
heyyyyyy film mi izliyosunuz
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir aydır sürekli okuyorumm yorumlarınızıı bende 1.5 yıllık evliyim ve eylül ayından beri çocuk istiyoruz eşimlee bazen psikolijik olarak belirtileri yaşıyorum( sanırım depresyondayım uyku düzenim herşeyim mahvolduu ( çok dengesiz uyuyyorumm iştahsızlık var saatlerce aç kalabilirim kalkar kalmaz bir gofret atıyorum ağzıma sonraa saatlerce yemiyorum çok mutsuzum çünkü ( son ay dır adetime yakın sol kasığımda sürekli batma şeklinde ağrılar oluyordu ama öyle rahatsız edici bir ağrı değil düzensiz adet görüyorum bazen 15 gün geçikebiliyor geçen ay dr gittim smear için parça aldılar sonuç temiz çıktı. kist falanda yok...
Şimdi kızlar en son adetimi 5 aralıkta gördüm ve 4 gün sürdü ve 1 önce sol kasğımda batma şeklindeağrılar oldu eğilirken tam kalkerken kasılıyordu ve göğüs uçlarımda hassasiyet oluştıu ama bu gün bu belirtilerin hiç biri yok kasık ağrısı sadece göğüslerim yanlardan hafif dokununca ağrıo çok sık idrara çıkıyorum geçen ayda çok çıkmıştım ama gebelik olmadı dün test yaptım negatif çıktı sanırım erken yaptım eşimle adetim bittiktan bir hafta sonra gün aşırı sürekli beraber olduk şimdi sabırla bekliyorum bütün arkadaşlarım hamilee aynı anlarda başladık onlar şimdi 2 aylık 3 aylık hamilee bende onlarda gibi anne olmak istiyorummçok mutsuzum Allahım bütün herkeze versin bebek inş Arkadaşlar
yo yo yooooooo öyle düşünmeyin kızlar yaaa hem rüyaları neye yorarsan öyle çıkarmış sende bebiş sahibi olucan inşallahya ben dün gece gördügüm rüyadan cok etkilendimcift cizgi görüyordum sonra da diyordum nasil olur ben hastayim diye.. su an gercekten de hastayim bu gidisle sadece rüyamda görcem galiba.. psikolojik olarak gercekten kisir hissetmeye baslicam bu gidisle...
selamün aleyküm bacılarım :))
nasılsınız??
esim izliyor ben de göz ucuyla bakiyorum.. ama aklima burdamerhaba bu arada...
tatlım ilk olarak aramıza hoşgeldinburda ki tüm arkadaşların tek derdi birer bebek sahibi olmak kuzum ama öncelikli olarak moralimiz asla bozmamalıyız hele senin gibi ve benim gibi yeni başlayanların hiiiçç moralini bozmamalı. öncelikle şunu unutma korunan kişilerin rahimi düzene girmesi kimi zaman 6 ay yada bir yıl sürebiliyor buda gayet doğal olan birşey üç ay kısa bir zaman o yüzden moralini hiiç bozma her ay çalışmaları düzenli yaparsan rahim çok çabuk düzene girecektir gebelik bence daha erken olacaktır
biz yolun başındayız daha uzun yıllardır uğraşanlar var hele topiğimizde ayşe ablamız var aman diyeyim duymasın ümitsizliğine kapıldığını tatlım yoksam senide kalaylarümitsizliğe düşen bizleri hemen bir güzel kalaylıyor sonra kendimize geliyoruz onun 6 7 yıldır bebişi olmuyo onları düşünerek şanslı olduğumuzu düşün ve ümitsizliğe sakın kapılma tatlımmm
yo yo yooooooo öyle düşünmeyin kızlar yaaa hem rüyaları neye yorarsan öyle çıkarmış sende bebiş sahibi olucan inşallah
huu huuu ben geldimmmmmm
nasılsınız kızlarrrrrr... güzel haberler varmı ?
iyiz bacım senden nabeeeer
merhaba canımmmmmmm çok sağol
kimse hoşgelddin demedi bana valla küstüm
hoşgeldin canımuuuffffffffff güzel haberden ziyade bol kese iç karartısı var topiğimizin anne adayların akşam akşam psikopata bağlamışlarr yaaaa hepsi mutsuz oysa umutsuzluğa inat neşeli olmak lazım dimi amaaaa
hoşgeldin canımuuuffffffffff güzel haberden ziyade bol kese iç karartısı var topiğimizin anne adayların akşam akşam psikopata bağlamışlarr yaaaa hepsi mutsuz oysa umutsuzluğa inat neşeli olmak lazım dimi amaaaa
galiba ben gelirken yanimda getirdim bu karamsarligi :26::26::26:
ayşeeee canımmmmmmmmmmmmm ben akşam kiviyi bir güzel yedim hatta 2 tane yedim :) yattım sonra sabah kalktım ateşimi ölçtüm ama ateşim aynı düşme yok bebeğim anammmmmmmmm kız yoksaaa benn???????? ayyyy nolur gör msjımıııı lütfennnnnn
işte ateşimm
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?