- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.641
bilmezmiyim bende daha ne tarifler varrrrrrr oooooooooooo:)))))))ıımmmm bu kremaya bayılıyorum yaa yaptığınız kremalara kremşanti katınca süper bir tat oluyor ben bunu kadayıf kavurup onun arasına döküyorum yani muhallebili kadayıf biliyosunuzdur belki oda çok güzel oluyor
yap tatlım süper oluyor tadıtühh süt yok bacımmmm yoksa yapardım şimdii:) tamda böle hafif bşyler canım çekiyodu yaırn eve gelirken süt alayımda yapayım :)
kılzarrrrrrrrrrrrr.ben alternatif tıbba yönelmeye karar verdim.klomen tedavisi bende kist yaptı o kistleri acaba soğan kürü düşürür mü?daha önce hiç soğan kürü uygulayanınız var mı ?bana yardımcı olurmusunuz uyguladıysanız.
ben yazın yapptım canım tavsiye edemiyorum bazılarına çok iyi geldi ama az daha beni öteki tarafa yolluyordu pcos hastasıyım ya ben yaptım ben kür zamanınımı tutturamadım çok mu içtim bilemiyorum i. saraçoğlunun kürler kitaplarını aldım ordan okudum yaptım ama 25 gün boyunca kanamam durmadıve sadece 4-5 gün yaptım kürü kürü bıraktım ama kanamam beni bırakmadı tansşyonum 2-5 düştü eğer küçük tansiyon 1 olsa ölürmüşüm kan kaybından doktorum ççok kızdı d. kontrol hapı verdi 2 günde zor durdu kanamam... ama bazılarıda soğan kürü yapıpı kistleri yok edip bebişine kavuşuyor... neyse bana kötü mal oldu günde 2 d. kontrol hapı içtim kananam dursun diye... umarım sana iyi gelir canım....
ay o zaman yapmayım yaaa.ben şimdi doğum kontrol hapı içiyorum kist için.benim ilaç tedaccisinden oldu.geçen ay bitti ilaç.inşallah olmaz bi daha.
ben taaaaaaaaaa rizedeyim çok uzak çooookk
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
bat[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
adınıda kaydettim canım perihanımm
kızlar bu akşam çok duramicam ben kaçtım öptüm hepinizi benim misafirim geliyoryarın akşam görüşürüz öptüm hepiniziii
kızlar yaa böyle güzel şeyleri paylaşalım yaa faydalı oluyorel işine falan düşkün olan varsa onlarıda paylaşalım tpiğimiz dolu dolu olsun
yarın birgün biz gün de kurarız sanal pasta börek de yemeye başlarız burda
Canım ben herşeyin doğalını istediğim için bu kadar zaman bekledim.Daha aşılama bile denemedik.Hatta doğru düzgün ilaç bile kullanmadım sadece 2 ay yumurta geliştirici hap içtim.Çatlatma iğnesi bile vurulmadım.Tüp bebek de genel anestezi yaparak yumurta toplanıyor.Genel anestezi ile ameliyat beni korkutuyor.
Ben bişey daha ekliyim 6. maddeyle 7. madde arasına yakışır. İdrar testi yaptıktan sonra çubuğa şaşı bak şaşır gibi bakmak dakikalarca başında beklemek.Negatif çıkınca sinirden çöpe atmak.Birkaç dakika sonra bir umut diyerek çöpten çubuğu geri almak
Katılıyorum cnm. Kafa dağıtırız hem farklı şeyler paylaşırız.
Buna koooptuuuumm :)) bu kadar mı güzel tarif edilir.
Minikgelin teşekkürler topuz linki için. :) süper
Ecntrk, fermi, fdeda tarifler için teşekkürler. Hepsi tek tek denenecek.
Canım ben herşeyin doğalını istediğim için bu kadar zaman bekledim.Daha aşılama bile denemedik.Hatta doğru düzgün ilaç bile kullanmadım sadece 2 ay yumurta geliştirici hap içtim.Çatlatma iğnesi bile vurulmadım.Tüp bebek de genel anestezi yaparak yumurta toplanıyor.Genel anestezi ile ameliyat beni korkutuyor.
Ben bişey daha ekliyim 6. maddeyle 7. madde arasına yakışır. İdrar testi yaptıktan sonra çubuğa şaşı bak şaşır gibi bakmak dakikalarca başında beklemek.Negatif çıkınca sinirden çöpe atmak.Birkaç dakika sonra bir umut diyerek çöpten çubuğu geri almak
Canım arkadaşlarım, benden güzel haberler yok bugünöğle vakti pembemsi şeyler geldi az yarın da tamamen sökülürüm. Yani bu ay tutmadı iğnede de olmuştum ama bende işe yaramadı şimdi tek isteğim doktora gittiğim de kist görmemek...ve tedavime devam etmek....yalnız ben kendimde bir şey farkettim ne üzüldüm ne şaşırdım...garip bir ruh hali içindeyim...alıştım sanırım 15 aydır...bugün eve gelirken eşime diyorum ki amaaaaan keyfimize bakalım allah belki de biraz daha baş başa kalmamızı istiyor falan muhabbetleri yapa yapa güle oynaya eve geldik. çok rahatım bu beni çooook şaşırttı üzülemiyorum ağlayamıyorum...Sanırım bu geçen 15 ayda duygularım ve göz yaşlarım tükendi ya da mala bağladım.... durum bu... benim umutlarım da şubata
canımmm arkadaşım, canımmm
inan çok üzüldüm sein adna..
hakkında ne nasıl ne zaman hayırlı ise öyle olsunn..
bende bkliyorum işte bu günde gelen giden yok..
önceleri kırmızılar sinyaleri vrird ama bu sefr ağrı sızı öle geçen dönemlerdeki gib ağır da değil bilmiyorum beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?