- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.681
tamam kızlar bakıcam falınıza ve bu ayın hamişlerinin adını sölicem bak demdi demyin ...
çıkar benim fallarım ....
oleeyyy hadi çabık bekliyorum dört gözlee :82:tamam kızlar bakıcam falınıza ve bu ayın hamişlerinin adını sölicem bak demdi demyin ...
bu fikrine bayıldım şekerim süpeer hepimiz içer içer koyarız artık tam olurrkız cidden bakıyonmu:)
ee ben kahve içem resmini çekem fincanın 3 açıdan resmini ekliyem yorumla
Tünaydıın kızlaar :) Gününüz güzel geçsin inşallah.
tamam kızlar bakıcam falınıza ve bu ayın hamişlerinin adını sölicem bak demdi demyin ...
blogunu inceledim çok güzel detaylıda anlatmışsın emeklerine sağlık canıımm
bu fikrine bayıldım şekerim süpeer hepimiz içer içer koyarız artık tam olurrtopiğimiz de yok yok ne ararsan var
olur kızlar deneriz bir ara bakalım tutçakmıeğleniriz.ben yemeğimi yedim kahvemi yaptım içiyorum bakalım...
minikgelin aynen bende öyle canım yol vardır içim kabarmıştır kuşum vardır tüm falımda bunları görürüm ben de
topiğimizde ki böyle değişiklikler bizlerede eminim iyi gelecektirr
bende öle arkadaşlarla birlikte eğlenmek için atıyorum ama hislerim kuvvetlidir fal bahane
artıkım fal bakanımızda vaarr süper valla akşamları kahveleri içer dolu dolu foto yüklermişiz artık buraya
bu gidişle yöneticiler bizim topiği nereye taşıyacaklarını şaşırırlar fallar resimler tarifler ooo neler neler
mrb kızlar benimde adetin 12.günü sol tarfafımda bacaklarıma doğru inen bi ağrı oldu lavaboya gittiğimde yumurtlama günü görünen uzayan akntıyı gördüm 4veya 5 gün sonra kanamam oldu adet gününde olandan az rengi daha koyu 4gün sürdü dün doktora gittim neden böyle oldu diye ultrasonla falan baktı çok temiz dedi yumurtalıklar temiz dedi sıvı var yumurtlamış olabilirsin dedi gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi neden öyle dedi anlayamadım gebelik olsaydı zaten ultrasonla çıkmazmıydı sormakta aklıma gelmedi sonradan geldi sol kasığımdada ağrı var neden öyle dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?