Sabredenler Kulübü 2012 :)

offfff elektrikler gitti ama geldi allahtan yoksa buz gibi olacaktı ev :14:
aman aman gitmesin üşütme güzel anne bebişide kendinide:)

İnşallah kısa sürede anne olursun. Genç anne ol ne güzel :))

Beni ümitlendirdin şahsen. Geçen ay çok gördüm rüyamda. Gecikmelerle regl oldum ama bak bir kaç ay geçerliliğini koruyormmuş bunu öğrendim ya biraz daha rahatladım :)) Umut oluyoruz birbirimize.

Yaşlı deme. Yaşlı demeee. Deme dediiim öyyleee :)) ben 32 ye giricem yakında :(
Senin rüyanda hayırlara çıkacak inşallah. :)
aramızda bşy yok bacım:) allahtan baya minyonum kime 28 yaşındayım desem öle bi 5 dk donup kalıyorlar biz seni bekarsın üniv ögrencisin sanardık söylemesen diyorlar:) hoş yaşlı görünsem nolcak alan almış satan satmış:D:D:D

kızlar fdeda şey yazmış konuyu ziyaretçilere kapatalım mı diye öyle birşey oluyorsa yapalım valla bence iyi olur. Fdeda nın sanırım bir sıkıntısı olduğu iin istemiş ama bana genel olarak bakıncada uygun geldi bu arada sayfaları tam okumadım gözüme çarptığı kadarıyla yazdım bunu hatam varsa düzeltin :D

ümitlendirmek istemiyorum ama insan hamile olunca rüyasınada girermiş yada bir kaç ay içinde hamile kalırmış öle duydum hamile arkadaşlarımdan

ben de geçen ay regl olduğumu gördüm rüyamda ve nasıl gördüysem gerçekte de aynısını yaşadım. Bu ay da hamile olduğumu öğreniyordum rüyam da gerçekten de hamişmişim :49::49:

kızlar fdeda şey yazmış konuyu ziyaretçilere kapatalım mı diye öyle birşey oluyorsa yapalım valla bence iyi olur. Fdeda nın sanırım bir sıkıntısı olduğu iin istemiş ama bana genel olarak bakıncada uygun geldi bu arada sayfaları tam okumadım gözüme çarptığı kadarıyla yazdım bunu hatam varsa düzeltin :D

Oluyormu ki öyle bir şey. Evet o tedirgin oldu doğru.

ben yaşlı anne olcam valla:) ama hayat koşulları 24 de ünivi bitirdimm iş aradadım çalıştım falan sonra eşimle tanıştık 26 da evlendim ancaaaaa bu yaşa denk geldi:)genc anne olmakk daha güzel:)

ben kendi bünyemi artık tanıyamıyorum gecen ay acaip akıntım vardı hamileyim dedimm içimden ama bi baktım adet oldum.. bu ay kuruyumm heralde her ay insanın bünyesi aynı olmuyor ... doktorların sitelerine baktıgımda ilk 4-5 haftalıkken bebek anne bünyesinden hamile oldugunu anlayamaz belirtiler 5-6 hafta sonra başlar diyr.. ozaman benim bu belirtileirmin hepsi pskolojik oluyor:):):):

aslında ben her ay etkilendigim için rüyamda ya bebek görüürm ya dogum yaparım bu tarz rüya görürüm ama inci gördüm bunun bebek habercisi diye yorumlanacagını hiç düşünmemiştim görünce sevindim valla..bi umut işte neyapalım allahtan adet oldugum gün üzülüyorum sonra büyük bi ohhh çekiyorum çünkü 10 gün kafam rahat olcak diye seviniyorum:)

evet yaa :( psikolojik olarak etikileniyoruz malesef beynimize hamilelik sinyalari veriyoruz resmen hamile olabilceğimiz moda giriyoruzz yaaa benim bata çok var adetimin 12. günündeyim ama hiç bebek olsun die bu ay çabam yok olursa olsun olmazsa olmasın artık ne zaman gelirse diyorumm... 2 ay psiklojik olarak herşeyi yaşadım artk hiç bişeye inanmıyorum yanii cnmmm ama sen inş hamilesindir ne kadar kaldı bata.

[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td]
isim
[/td]
[td]
bat
[/td]
[td]
dua günü
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34
[/td]
[td]6-8 ocak
[/td]
[td]12.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayşe
[/td]
[td]21 ocak
[/td]
[td]13.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aleyyna
[/td]
[td]dualarımız kabul oldu :49:
[/td]
[td]:16::16:
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda (eda)
[/td]
[td]14 ocak
[/td]
[td]14.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beklenti (fatma)
[/td]
[td]15 ocak
[/td]
[td]15.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vahsihatun (esra)
[/td]
[td]18 ocak
[/td]
[td]16.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal
[/td]
[td]20 ocak
[/td]
[td]17.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]famusay (ayşe)
[/td]
[td]23 ocak
[/td]
[td]18.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2
[/td]
[td]23 ocak
[/td]
[td]18.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin
[/td]
[td]27 ocak
[/td]
[td]19.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinhus (sinem)
[/td]
[td]27 ocak
[/td]
[td]19.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo
[/td]
[td]28 ocak
[/td]
[td]20.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86
[/td]
[td]28 ocak
[/td]
[td]20.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medne
[/td]
[td]30 ocak
[/td]
[td]21.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]conqueror
[/td]
[td]30 ocak
[/td]
[td]21.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya
[/td]
[td][/td]
[td]22.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecntrk
[/td]
[td]2 şubat
[/td]
[td]23.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu
[/td]
[td]3 şubat
[/td]
[td]24.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pdr55 (müjde)
[/td]
[td]3 şubat
[/td]
[td]24.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi (selda)
[/td]
[td]5 şubat
[/td]
[td]25.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]60gelsin (perihan)
[/td]
[td]5 şubat
[/td]
[td]25.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]anatolya20 (pelin)
[/td]
[td]5 şubat
[/td]
[td]25.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadicuk (elif)
[/td]
[td]dualarımız kabul oldu:49:
[/td]
[td]:16::16:
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]newarch
[/td]
[td]6 şubat
[/td]
[td]26.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]iden
[/td]
[td]7 şubat
[/td]
[td]27.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay
[/td]
[td]5-7 şubat
[/td]
[td]27.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii
[/td]
[td]7 şubat
[/td]
[td]27.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu
[/td]
[td]8 şubat
[/td]
[td]28.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]love_love (özlem)
[/td]
[td]11 şubat
[/td]
[td]29.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinaksu
[/td]
[td]13 şubat
[/td]
[td]30.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orjinaz
[/td]
[td]15 şubat
[/td]
[td]31.01.2012
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][sıze=3]ciceklara (bilgi)[/sıze]
[/td]
[td][sıze=3]27 ocak[/sıze]
[/td]
[td][sıze=3]19.01.2012[/sıze]
[/td]
[/tr]
[/table]

bugün topiğimizin bitane ablasııı[sıze=3] famusay (ayşe)[/sıze] ablamız ve [sıze=3]orkide2 [/sıze]arkadaşımızın dua günü.

dualarımız sizinle ayşe ve orkide2 inş toplu dualarımız kabul olur amin!!!!!!

aman aman gitmesin üşütme güzel anne bebişide kendinide:)

aramızda bşy yok bacım:) allahtan baya minyonum kime 28 yaşındayım desem öle bi 5 dk donup kalıyorlar biz seni bekarsın üniv ögrencisin sanardık söylemesen diyorlar:) hoş yaşlı görünsem nolcak alan almış satan satmış:d:d:d

al bendende o kadar bende minyom ufak tefek bişiyim biblo bebek gibisin diolar 26 yaşındayım diyince şaşırıyorlar :) lise öğrencilerine benziyorsun diolar hele makyaj yapmadım mı tam çocuk gibi duruyorum :d balkona halı çırpmaya çıkıyorum komşular hayretlle bakıolar :d
dediğin gibi cnm alan aldı artıkk yanee ;)

kızlar ben çıkar eşim gelmişşş bekliyorr gideyim pek bi sevgidim kaynanacıgıma:37:

hadi bekletme kocişini :) kaynana slm söle :p allah sabırlı vakitler versin cnm benide aradı kaynanam gel eltimler geldi sende gel die yok yıkandım hasta olurum dedim :d gel sen yine dedi bakarız dedim kapadım kudurmuştur :d hehe

ben de geçen ay regl olduğumu gördüm rüyamda ve nasıl gördüysem gerçekte de aynısını yaşadım. Bu ay da hamile olduğumu öğreniyordum rüyam da gerçekten de hamişmişim :49::49:

tebrik ederim cnmm rabbim meleğini sağlıcakla kucağına versin darısı benim ve tüm isteyen arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda inş!! Bende 2 ay boyunca hep erkek çocuk gördüm ama benim değilmiş alıp götüreyim benim olsun diyordum 2 ayda adet gördüm bu ay ise hamile olduğumu gördüm karnım çıkmış resmen bakalım bu ay hiç umutlandırmak istemiyorum kendimi herşeyi akışına bıraktım :)

Kimsenin konuşacağı yok :D bari ben bir video paylaşayım. Belki izlemişsinizdir o ses türkiyede derya diye bir kız şarkı söyledi acayip bir sesi var kızın yaa sizlerlede paylaşayım dedim
[video=youtube;lG8Jk6Mv3OI]http://www.youtube.com/watch?v=lG8Jk6Mv3OI&feature=related[/video]

Kimsenin konuşacağı yok :D bari ben bir video paylaşayım. Belki izlemişsinizdir o ses türkiyede derya diye bir kız şarkı söyledi acayip bir sesi var kızın yaa sizlerlede paylaşayım dedim
[video=youtube;lG8Jk6Mv3OI]http://www.youtube.com/watch?v=lG8Jk6Mv3OI&feature=related[/video]

Yok ben şimdi izledim. Çok enteresan tonlarda sesi var kızın. Allah vergisi işte. Tabi o da kullanmayı biliyor heralde.

Back
X