Sabredenler Kulübü 2012 :)

Kızlar :(( dik oturduğum zaman sol kasığım yumurtalığım kasılıyor sol ayağıma kadar uyuşma giriyor resmen uzanınca rahatlıyorum neyim var benim yaa :(( adetimin 12. Günündeyim :( döllenme olmayan yumurta kiste dönüşüp böle kasılma yapar mı :(

geçen ay bende de olmuştu canım bebekmi dedim ama cıks bebek değildi :14: üşüttüğüm içindir sanırım dedim üşütmüş oladabilrsin aklına kist falan öyle şeyler getirme birde yanılmıyorsam sen soğan kürü yapıyordun eğer yapıyorsan sarı şeyler akar iltahap söküldüğü için oluyor o aklın kalmasın onda iyi birşey yani temizleniyor :34:

bak sakın gitcem diye bu haftayı es geçme sanırım bizim haftamız bu hafta :9: inşallah bacım yaa gelince çok güzel haberlerimiz olur bir birimize. Sen hincik memleketteyken giremezsin demi kk ya :14:

şubatın 3 ü gibi geliriz o vakte kadar da çok zor kayınvalidemgilde yok pcyi de almayalım dedi kociş yük etmeyelim diyo :9:

yaaa bak özlerim ben bacımııı ama... :14: lakin annemlere gittiğimizde girebilirsem girerim inş bizde var net kocişle aynı memleketteniz de :54: gittiğimizde hem onun ailsini hem de benimkileri görmüş oluyoruz

canımm bacımmm gönlüm hep seninle imkanım olursa hemen girer selam ederim sana ....

catlamayan yumurta kiste donusebilir ve bir kismi adetle atilir bir kismi da kist olarak kalabilir, ama catlayamayan yumurta
dollenmeyen yumurtaya birsey olmaz, vucuttan atilir zaten:34:
Bir de daha 12.gunundesin catlaman bile belki olmamistir erken gibi geldi bana, yok erken catliyorsan da dollenme icin de daha zaman var:34:

çok saol cnm cvbın için ultrasonda görülür mü? Kist varsa eğer geçen ay kist hiç birşeyim yoktu temiz çııktı sonuçlarım ama bu ay yine kasılmalar oldu :s korunumuyoruz bebek istiyoruz 2 aydır ve 2 aydır bu şikayetleri yaşıyorum yaa aklıma acaba dedim kist falan mı oldu die geçti aklımdan siklusum yani reglim 35 günde bir oluyor yumurtlama günüm 8 gün sonra oluyor hesaplara göre

çok saol cnm cvbın için ultrasonda görülür mü? Kist varsa eğer geçen ay kist hiç birşeyim yoktu temiz çııktı sonuçlarım ama bu ay yine kasılmalar oldu :s korunumuyoruz bebek istiyoruz 2 aydır ve 2 aydır bu şikayetleri yaşıyorum yaa aklıma acaba dedim kist falan mı oldu die geçti aklımdan siklusum yani reglim 35 günde bir oluyor yumurtlama günüm 8 gün sonra oluyor hesaplara göre

adet dongun 35 gunse eger
35-14=21.gun tahmini yumurtlama gunun diyebiliriz
ben de korunmayi biraktigimda 2 ay oyle seyler oldu ama kist falan yoktu
bazen bir yere uzanirken anlik acima batma falan oluyordu.
icin rahat etsin istersen doktora da gorun ama her batma, bu tur kasilmalar illa kist anlamina gelmiyor. ben doktoruma sordugumda bana oyle demisti, donem donem olabilir demisti. bir de iltihap ya da usutme oldugunda da batmalar olabiliyor yumurtaliklarda:34:

şubatın 3 ü gibi geliriz o vakte kadar da çok zor kayınvalidemgilde yok pcyi de almayalım dedi kociş yük etmeyelim diyo :9:

yaaa bak özlerim ben bacımııı ama... :14: lakin annemlere gittiğimizde girebilirsem girerim inş bizde var net kocişle aynı memleketteniz de :54: gittiğimizde hem onun ailsini hem de benimkileri görmüş oluyoruz

canımm bacımmm gönlüm hep seninle imkanım olursa hemen girer selam ederim sana ....

bizde kocacıkla aynı memleketteniz kızz :8: gittikçe ortak noktalar çoğalıyor :1: anacığınlara gidince denk gelmezsekde iki kelam et yoksam özlerim ben seni yaaa :43: güzel bir tatil olur inşallah şöyle keyfin yerinde bomba gibi gelirsin geri buraya inşallah :8:

geçen ay bende de olmuştu canım bebekmi dedim ama cıks bebek değildi :14: üşüttüğüm içindir sanırım dedim üşütmüş oladabilrsin aklına kist falan öyle şeyler getirme birde yanılmıyorsam sen soğan kürü yapıyordun eğer yapıyorsan sarı şeyler akar iltahap söküldüğü için oluyor o aklın kalmasın onda iyi birşey yani temizleniyor :34:

evet soğan kürü içiyrum cnm bende ay dedim temizlenio içim dedim sontra 2 gündür bu kasılmaları yaşayınca ay dedim kist mi oluştu die geçti aklımdan :(

birde bu ayki reglimde et parçaları döktüm resmen :s

et parcalari derken pihti pihti kandan mi bahsediyorsun ?
pihti pihti geldiyse o normal malesef benim her adetim oyle yogun koyu renk phtilar seklinde cok cok fazla gelir.
ama bu pihtilar oyle yok olan seyler ve sert degiller.
ama parca dedigin sert miydi . ben dusuk yaptim aralik ayinda, o zaman en son gelen bir parca vardi resmen semsert et parcasi, fakat bu pihtidan farkli oluyor belli oluyor.

yok tatlım kaşıntım yok :( inş yumurtalıklarda çocuk yapıcaz die kist oluşmamıştır :(
yok canım ya kist akıntı yapmaz korkma. bende 3.5 cm lik kist vardı. hiç belirtisi yoktu diyebilirim yani. sadece ara ara çok önemsemediğim hafif ağrım oluyordu.

ben öle çok tv izlemediğimden sanırım aceyip filmizlerim ama ben herifciğim dizileri sevmiyor ondan çoğu diziyi izliyemiyorum :1:

iyiyiz kuzum seni sormalı
Ayy nasıl oluyum adetimi en az 2 en çok 4 gün geçti.Sol tarafımda batma var dün umutlarım tamamen tükenmişti bugün yeniden başladı.Dün adet olacakmış gibi ağrılarım vardı bugün hiçbir şey yok
sen nasılsın canım bu gun muhteşem yüzyıl varrr :9:

evet evet:46::46::46::46:hastasıyım resmen ya bayılıyorummm hürrem yüzüğümü de taktım oh oh oh:32::32::32:

Back
X