- Konu Sahibi minikgelin
- #4.901
Hatunlarrr nasılsınız hepinizi öpüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kürü yapmışsın ya vücudundaki ödemleri atıyodur inş.
Kızlar( dik oturduğum zaman sol kasığım yumurtalığım kasılıyor sol ayağıma kadar uyuşma giriyor resmen uzanınca rahatlıyorum neyim var benim yaa
( adetimin 12. Günündeyim
döllenme olmayan yumurta kiste dönüşüp böle kasılma yapar mı
![]()
bak sakın gitcem diye bu haftayı es geçme sanırım bizim haftamız bu haftainşallah bacım yaa gelince çok güzel haberlerimiz olur bir birimize. Sen hincik memleketteyken giremezsin demi kk ya
![]()
ben sogan kuru yaparken baya bir akintim gelmisti birgun boyunca![]()
Hatunlarrr nasılsınız hepinizi öpüyorum![]()
catlamayan yumurta kiste donusebilir ve bir kismi adetle atilir bir kismi da kist olarak kalabilir, ama catlayamayan yumurta
dollenmeyen yumurtaya birsey olmaz, vucuttan atilir zaten
Bir de daha 12.gunundesin catlaman bile belki olmamistir erken gibi geldi bana, yok erken catliyorsan da dollenme icin de daha zaman var![]()
Hatunlarrr nasılsınız hepinizi öpüyorum![]()
süt kesiği gibi akıntılarım gelio sarı renkli![]()
çok saol cnm cvbın için ultrasonda görülür mü? Kist varsa eğer geçen ay kist hiç birşeyim yoktu temiz çııktı sonuçlarım ama bu ay yine kasılmalar oldu :s korunumuyoruz bebek istiyoruz 2 aydır ve 2 aydır bu şikayetleri yaşıyorum yaa aklıma acaba dedim kist falan mı oldu die geçti aklımdan siklusum yani reglim 35 günde bir oluyor yumurtlama günüm 8 gün sonra oluyor hesaplara göre
şubatın 3 ü gibi geliriz o vakte kadar da çok zor kayınvalidemgilde yok pcyi de almayalım dedi kociş yük etmeyelim diyo![]()
yaaa bak özlerim ben bacımııı ama...lakin annemlere gittiğimizde girebilirsem girerim inş bizde var net kocişle aynı memleketteniz de
gittiğimizde hem onun ailsini hem de benimkileri görmüş oluyoruz
canımm bacımmm gönlüm hep seninle imkanım olursa hemen girer selam ederim sana ....
canım kaşıntı da varsa süt kesiği akıntı mantar enfeksiyonu olabilir.
yok tatlım kaşıntım yokinş yumurtalıklarda çocuk yapıcaz die kist oluşmamıştır
![]()
geçen ay bende de olmuştu canım bebekmi dedim ama cıks bebek değildiüşüttüğüm içindir sanırım dedim üşütmüş oladabilrsin aklına kist falan öyle şeyler getirme birde yanılmıyorsam sen soğan kürü yapıyordun eğer yapıyorsan sarı şeyler akar iltahap söküldüğü için oluyor o aklın kalmasın onda iyi birşey yani temizleniyor
![]()
aneeeyy burda herkes sülemanı izliyo ben izlemiyorum bir tek sanırım![]()
birde bu ayki reglimde et parçaları döktüm resmen :s
yok canım ya kist akıntı yapmaz korkma. bende 3.5 cm lik kist vardı. hiç belirtisi yoktu diyebilirim yani. sadece ara ara çok önemsemediğim hafif ağrım oluyordu.yok tatlım kaşıntım yokinş yumurtalıklarda çocuk yapıcaz die kist oluşmamıştır
![]()
Ayy nasıl oluyum adetimi en az 2 en çok 4 gün geçti.Sol tarafımda batma var dün umutlarım tamamen tükenmişti bugün yeniden başladı.Dün adet olacakmış gibi ağrılarım vardı bugün hiçbir şey yokiyiyiz kuzum seni sormalı
sen nasılsın canım bu gun muhteşem yüzyıl varrr![]()