- Konu Sahibi minikgelin
- #4.881
Videoyuda yeniden paylaşıp niye yer kapladıysam burda :) Bir yandan yemek hazırlığı, bir yandan laf yetiştirmeye çalışıyorum da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Videoyuda yeniden paylaşıp niye yer kapladıysam burda :) Bir yandan yemek hazırlığı, bir yandan laf yetiştirmeye çalışıyorum da :)
yok tatlım ne gelen var ne gidn bat bu gn.. ama gelen giden yok.
sabah test yaptım tertemiz bi negatif....
slm kızlar nasılsınız yarın benım dua günümadımı sölim dedim adım SİNEM
minikgelin topuz linkin süperdi cnm bayıldım topuzlara
ecntrk cnm eline emeğine sağlık bitmiş halinide ekle cnm
conguer cnm bende fal istiyorum :119:
![]()
![]()
![]()
allahım yaa ne güldüm kızlar fikirlere bayıldııımm yırtık şeyler hatta herifler bize çaktırmadan yapsın ki tam beynimize yer edelim korunuyoruzu
kuzum topiğin adıda süper olmuş yaa![]()
hamilelik uyku yapar zaten :)
uyu bişey olmaz gece de mışıl mışıl uyursun.
hamile olduğu halde sigara içenlere çok kızıyorum..
kendi sağlığını düşünmüyosan bebeğini düşün olur mu ?..
bende iyiyim yeni çalışmalara başladım :)![]()
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yahu sohbete geç kalıyorummm hepp yaa((
bu akşam sülüman var :) izleyen var mı ?
şükür kavuşturana tatlişimmm![]()
![]()
Ben bayılıyorum 1 hafta bekliyorum heyecanlaArkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yahu sohbete geç kalıyorummm hepp yaa((
bu akşam sülüman var :) izleyen var mı ?
Amin canım bugün dualarımız siizn için yatsıyı kıldıktan sonra kuran okuyup dua etcem hepimize ama özellikle Ayşeye ve Sanacanım Allah razı olsun cümlenizden. Rabbim tez zamanda bekletmeden hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Böbüşüm ne alemdesin var mı bir belirti test yaptın mı....son durumlar ne ...
ben bayılıyorum 1 hafta bekliyorum heyecanla
amin canım bugün dualarımız siizn için yatsıyı kıldıktan sonra kuran okuyup dua etcem hepimize ama özellikle ayşeye ve sana
Canım dün çok ağrım oldu kesin olurum dedim hatta doktora gitmek için hazırlık bile yaptım o halimle.bugün sanki hiçbişey olmamış gibi.doktor adetin 1.günü gel dedi aşılama deniycez de olmazsa bakalım.sen hasta olmuşsun ama kırmızılar gelmediği için yine de umudun var dimi.ah bu düşünceler bırakmıyoki yakamızı
valla yaa bir türlü denk gelmedik yahuuee nasılsın bakem halin keyfin nasıl ben kuluçkadayım
![]()
kızlar( dik oturduğum zaman sol kasığım yumurtalığım kasılıyor sol ayağıma kadar uyuşma giriyor resmen uzanınca rahatlıyorum neyim var benim yaa
( adetimin 12. Günündeyim
döllenme olmayan yumurta kiste dönüşüp böle kasılma yapar mı
![]()
çok şükürr bacım iyiyimm cuma günü valiz hazırlıcam evi falan toplarım cumartesi yola çıkacağız haydii hayırlısııı
valla bu aydan beklentim kalmadı gibi ya belli de olmaz belkimminş döndüğümde birbirimize güzel haberler veririrz bacımmm
![]()
![]()
süt kesiği gibi akıntılarım gelio sarı renkli![]()
Kızlar( dik oturduğum zaman sol kasığım yumurtalığım kasılıyor sol ayağıma kadar uyuşma giriyor resmen uzanınca rahatlıyorum neyim var benim yaa
( adetimin 12. Günündeyim
döllenme olmayan yumurta kiste dönüşüp böle kasılma yapar mı
![]()