Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar Allah nasip ederse yarım mübarek gün öncesi Meryem suresi okumayı düşünüyorum hepimiz için. Kuran-ı kerim okumayı bilen varmı yada okunuşundan okumak isteyen varsa o da okusa

canım bacımmm çok teşekkür ederim hemen de hatırlamışş tatlişimmm :54: :54:

lakin senin dostun beceriksiz sanırım yaptım ama o yüzleri göremiyorum hala :(( olsun kısmet çokkkk çooookkk teşekkür ederim canım benimmm

Canım bide şöyle dene bakalım.Mesaj yazmak için girdin ya aşağı in orda diğer seçeneklerde gülümsemeler gösterilmesin diyor ya senin orası tıklı galiba onun için göremiyorsun. Tıklı ise tekrar tıkla boş olacak orası:34:

kızlar Allah nasip ederse yarım mübarek gün öncesi Meryem suresi okumayı düşünüyorum hepimiz için. Kuran-ı kerim okumayı bilen varmı yada okunuşundan okumak isteyen varsa o da okusa

işyerinde bende okurum canım meryem suresini abdestli olmak şartmı benim çok lavoba ihtiyacım var bugunlerde saat başı gidiyorummm wc yre... işyerinde abdest alamam lavabosu çok yüksekte boyum kısa pantolonla bacagımı kaldırmam imkansız:)abdestsiz günah olmuyorsa okurum ben bacım

valla olur gibi hiissediyorum çünkü değişik olgulardan bahsediyorsun canım benim olacaaaaaaaakkkkkkkkkkk :32:

beceriklisindiirr sen canım arkadaşım benimyaparsın yapaaarr :D hem ben unuturmuyum hiiç sen dersin de :D
Diğer aylarda olmayan iki şey idrarda koku ve göğüste ağrı. Hadi ya hayırlısı bakalım inş.Seni biraz sıkıştırdım ama :34:teşekkür ederim

Canım ben okurum

senin nickine benzeyen demi bugun deiştircem kime sorayım diyen demü:) bugun nick deiştirme günümü yoksa bende deiştireyim:):):)
he anacım he aynen o :D o varya ooo işte o yaptı başı çekti bak millet değiştiriyo

ben okurum canım meryemi olmasa da okurum yasini :34:
Ben zaten en umutsuz anımda bile umutluyum,hepimiz öyleyiz :33: hayırlısı olsun bakalım.Yoksa aşılamaaaa :1:

aynen öyle canım umut umut umuttt bizim diğer adımız

işyerinde bende okurum canım meryem suresini abdestli olmak şartmı benim çok lavoba ihtiyacım var bugunlerde saat başı gidiyorummm wc yre... işyerinde abdest alamam lavabosu çok yüksekte boyum kısa pantolonla bacagımı kaldırmam imkansız:)abdestsiz günah olmuyorsa okurum ben bacım
Kuran-ı Kerim'i eline almayınca bişey olmaz sanırım. Ben okuycam nasip olursa Allah kabul eder inşaallah

minikgelin sana yazdım face den buradanda söliyim tatlım sen yumurtlamamışsın daha

Kız ben de okulda alıyorum pantolonla kaldırıyorum bacaklarımı tek ayak üstünde kalıp ayak kurulaması biraz zor oluyo o kadar.:37:

vahsihatun kuzum ne anlamı var bilmiyom o arkadaşın nickinin :D hadi nicklerimizin anlamlarını yazalım :D herkes değiştirmeye başladı nickini yahu topiğimiz yenileniyor yavaş yavaş :1:

vahsihatun kuzum ne anlamı var bilmiyom o arkadaşın nickinin :D hadi nicklerimizin anlamlarını yazalım :D herkes değiştirmeye başladı nickini yahu topiğimiz yenileniyor yavaş yavaş :1:

Benimkinin anlamı gayet açık hatta ona uygun güzel bir de avatarım var takdir edersiniz ki:9: Seninkinin anlamı nedir?

Kuran-ı Kerim'i eline almayınca bişey olmaz sanırım. Ben okuycam nasip olursa Allah kabul eder inşaallah
eminmisin baıcm inş bişy olmas yaırn okuycam çıktı alırım pcden yavaş yavaş okurum okuyabildigim kdr:)

minikgelin sana yazdım face den buradanda söliyim tatlım sen yumurtlamamışsın daha
bende yazdım cvp bacum:)

Kız ben de okulda alıyorum pantolonla kaldırıyorum bacaklarımı tek ayak üstünde kalıp ayak kurulaması biraz zor oluyo o kadar.:37:

kıs ben bikere alam dedim düşüyordum bizim mermer çok yüksekte bacımmmm zaten bayanlaırn çogu alamıyor yüksek diye ögle arası eve gidip alıyrolar bidaha evi yakın olanlar:)

yok be bacıım ne sıkışması heeç öyle şey olaaarr :34: bu batma bende de var sağ tarafda hayırlı olsun inşallah ama yumurtluyom galiba ondan oluyo benimki kuluçkadan çıkınca belli olur :9:

eminmisin baıcm inş bişy olmas yaırn okuycam çıktı alırım pcden yavaş yavaş okurum okuyabildigim kdr:)

bende yazdım cvp bacum:)

kıs ben bikere alam dedim düşüyordum bizim mermer çok yüksekte bacımmmm zaten bayanlaırn çogu alamıyor yüksek diye ögle arası eve gidip alıyrolar bidaha evi yakın olanlar:)
O kadar yüksekse Allah korusun bi yerine bişey olmasın dikkat et.Yakınlarda cami varsa ya da mescit ancak öyle alabilirsin.
benim nickimi herifimden çaldım ben :1: ünlü bir fizikçinin adıymış :3:

Hmmmmm:44:

yavrular ben çıkıyorum benim laptop internetten güncellemeleri almış almış yüklemiş vınn'ın kotasını halletmiş yarın girerim yine öptümmm

yok be bacıım ne sıkışması heeç öyle şey olaaarr :34: bu batma bende de var sağ tarafda hayırlı olsun inşallah ama yumurtluyom galiba ondan oluyo benimki kuluçkadan çıkınca belli olur :9:

Sana yumurtlamalarında başarılar diliyorum.İnş güzel sağlam sağlıklı kaliteli bir şekilde yumurtlayasın ardından gayet hareketli,kaliteli,sağlıklı bir sperm gelir ve zigot olur inş. Benim tickerı gördünmü civcivler var yumurta var.Ben sen ve kendini tavuk gibi hisseden arkadaşlarıma hitap ediyorum:46:

Kızlaaaaaaarrrrrr nick değiştirince hamiş mi kalıyoruz yoksa ben de değiştireyim hemen:9: ben de diyorum bizim neden çocuğumuz olmuyoooo:14::14:

Back
X