Sabredenler Kulübü 2012 :)

bizde kocacıkla aynı memleketteniz kızz :8: gittikçe ortak noktalar çoğalıyor :1: anacığınlara gidince denk gelmezsekde iki kelam et yoksam özlerim ben seni yaaa :43: güzel bir tatil olur inşallah şöyle keyfin yerinde bomba gibi gelirsin geri buraya inşallah :8:

Aminnn tatlı bacımm :54: :54: çok seviyorum ben bacımııı :54: :54:

adet dongun 35 gunse eger
35-14=21.gun tahmini yumurtlama gunun diyebiliriz
ben de korunmayi biraktigimda 2 ay oyle seyler oldu ama kist falan yoktu
bazen bir yere uzanirken anlik acima batma falan oluyordu.
Icin rahat etsin istersen doktora da gorun ama her batma, bu tur kasilmalar illa kist anlamina gelmiyor. Ben doktoruma sordugumda bana oyle demisti, donem donem olabilir demisti. Bir de iltihap ya da usutme oldugunda da batmalar olabiliyor yumurtaliklarda:34:

ay çok saol birtanem yaa galiba çok üşüttüm yazın hep betonlarda yattım acısı şimdi çıkıo demekki çok saol cnm beniimmm içime su serptin

kocişe çay yapayım kızlarr :54: şimdilik kaçayımm

dizi de başlıyor fermicimm reklam araları uğrarım inş çay saati diyor kocişiimm :54: :54:

Ben bayılıyorum 1 hafta bekliyorum heyecanla

Amin canım bugün dualarımız siizn için yatsıyı kıldıktan sonra kuran okuyup dua etcem hepimize ama özellikle Ayşeye ve Sana:16::16:

Canım dün çok ağrım oldu kesin olurum dedim hatta doktora gitmek için hazırlık bile yaptım o halimle.Bugün sanki hiçbişey olmamış gibi.Doktor adetin 1.günü gel dedi aşılama deniycez de olmazsa bakalım.Sen hasta olmuşsun ama kırmızılar gelmediği için yine de umudun var dimi.Ah bu düşünceler bırakmıyoki yakamızı

inşallah hamilesindir canım,inşallah hiç gelmesinler.yok canım kırmızı kara mor farketmez de bi şekilde oldum artık regl ama acaba diyorum böle bi tuhaf geliyor ya ben de başka bir sıkıntı var da doktorlar göremiyor mu??? Gerçi ilaç da kullandım bu ay ondan da olabilir...umut sen de artık hadi bakalım ya yüzümüz bir gülsün artık yaaa bi sevinelimmm hiç iyi haber alamıyoruz yaaaaa yakında bırakacam topiğiiiiiiiii:))) nasıl tehdit ama herkes hamiş kalsın diye tehdit ediyorummmm....herkes hamiş kalmazsa gelmeyeceğim topiğeee ona göreeeeeee:9::9:

inşallah hamilesindir canım,inşallah hiç gelmesinler.yok canım kırmızı kara mor farketmez de bi şekilde oldum artık regl ama acaba diyorum böle bi tuhaf geliyor ya ben de başka bir sıkıntı var da doktorlar göremiyor mu??? Gerçi ilaç da kullandım bu ay ondan da olabilir...umut sen de artık hadi bakalım ya yüzümüz bir gülsün artık yaaa bi sevinelimmm hiç iyi haber alamıyoruz yaaaaa yakında bırakacam topiğiiiiiiiii:))) nasıl tehdit ama herkes hamiş kalsın diye tehdit ediyorummmm....herkes hamiş kalmazsa gelmeyeceğim topiğeee ona göreeeeeee:9::9:

İnş hamileyimdir:49::49::49::49::49: ya böyle gecikince zor oluyor umutlanıyorsun ister istemez.Eğer yarın regl olursam doktor birinci gün gel dedi ya eşim nöbetçi nolcak bilmiyom bi gün ndaha sabretmesi lazım:9:

Sülüman başladı kocişim geldi yemek verdim şimdi dizi keyfii kızlarr görüşürüz terar bu akşam orkide2 ve ayşe için olucak bu akşam inş Rabbim bu ay rahimlerine meleklerini indirir sağlıcakla hayırlı birer evlat verir arkadaşlarımıza AMİN!!

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün topiğimizin bitane ablasııı famusay (ayşe) ablamız ve orkide2 arkadaşımızın dua günü.

Son düzenleme:
canım benim şu hareketli ifadeleri nasıl mesaj panelinde gösreceğim bilmiyorum dedindi yaa aklıma geldi yazam da kuzum burdan görürse yapsın dedim :D şimdiiiiiiiii kontrol paneline tıkla sol tarafta seçenekleri düzenle diye bir yazı var onuda tıkla açılan sayfada aşşaya doğru inceleyerek konu görünüm seçenekleri diye başlık görücen orada avatarları göster ve grafikleri göster seçeneklerine tıkla vee konulara cevap verirken rahatça bana ifadeler yollaaaaaaaa :32::70:

kızlar nickim değişti benim. değiştirdim bazı özel durumlardan dolayı. vahsihatun sana msj da yazdım. kendimi tanıtıcam ama nasıl becericem bilmiyorum. minikgelin, famusay birde ben huni grubundaydık. eski nickin başı ecn... diye başlıyordu anlayın işte:)))

kızlar nickim değişti benim. değiştirdim bazı özel durumlardan dolayı. vahsihatun sana msj da yazdım. kendimi tanıtıcam ama nasıl becericem bilmiyorum. minikgelin, famusay birde ben huni grubundaydık. eski nickin başı ecn... diye başlıyordu anlayın işte:)))

efenim hoşgeldiniz aramıza eminim en kısa zamanda alışacaksınız bize ve kaynaşacaksınız bizimle :1: iyi oldu dediğin hemen listemde değiştirem senii :34:

efenim hoşgeldiniz aramıza eminim en kısa zamanda alışacaksınız bize ve kaynaşacaksınız bizimle :1: iyi oldu dediğin hemen listemde değiştirem senii :34:
kuzu bende düşünüyordum sana msj atıcam 10 dak. da atılıyormuş atamadım. ayyy hoşbulduk. bende çocuk istiyorumda aranıza ondan geldim hehehehe ama nick güzel olmuş dimi

kuzu bende düşünüyordum sana msj atıcam 10 dak. da atılıyormuş atamadım. ayyy hoşbulduk. bende çocuk istiyorumda aranıza ondan geldim hehehehe ama nick güzel olmuş dimi

çok güzel yaa süper olmuş nickin diğer listeden de değiştirem fdeda ya mesaj atarım acaba oda nickini değiştirdi mi :26:

Back
X