Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlarrrrrrrrrrrrrr annem sonuçlarımı almış;Doktor gayet normal,hamilelik için herhangi bir problem gözükmüyor demiş.Hormonlarda ve diğer baktığı şeylerde.(artık neye baktıysa kanda.)

hadi maşallah inşallah güzel haberler gelir bu ay

İçim kıpır kıpır kızlar bu ay çok güzel geçecek gibi yupppiiiii

hadi inşallah güzelim yaaa, nedense ben de inanıyorum...

kızlarrrrrrrrrrrrrr annem sonuçlarımı almış;Doktor gayet normal,hamilelik için herhangi bir problem gözükmüyor demiş.Hormonlarda ve diğer baktığı şeylerde.(artık neye baktıysa kanda.)

sende sevin mutlu ol bebeişim ozaman gel halayıma ortak ol canım kanda hormonlara bakarak yumurtlamanın düzgün olup olmadığı, herhangi hormonunun eksikliğini yada fazlalığını görebiliyorlar canım yabana atma sen kanını herşi söyler o bize

Kaç gündür içiyordum ben ne bileyim:44:aklıma getirmeyeyimde ne yapayım dile kolay 48 aydır ''o'' anı bekliyorum.Ama belli geleecek yine kırmızı

offf ya valla kırmızı renkten de soğudum gün saymaktan da Allah sana sabır versin canımmm...inşallah en kısa zamanda hamiş ol. ama bak aşılama olayı beni umutlandırdı...belki öle kısmettir. bir an önce git ve hazırlıklara başlayın...Bu arada benim de 3.gün gitmem gerekiyordu doktora bugün güya 3.gün ama lekelenmeden öteye geçemedim bebiş de yok. garip bir adet oluşşşş. doktora da p.tesi gidebilcem bakalım klomene devam edemem herhalde bu ay.kaçırdık gibi. bu ay boş geçsin p.tesi de kist var mı yok mu ona bakmaya gidecem. benim de ateşim pat diye düştü o gün. bu ateş işi bir tek orada tutuyo. ben yumurtlamayı ateşle anlayamadım ama. hep ateşim düştüğü gün regl oldum...hissediyorum ama bebişler çooook yakın emin ol...yaza kalmadan gelecekler...bak demişti dersin ...

annem yeğenime bakıyor, onu aradım şimdi, tosunumun sesini duydum, 6 aylık öyle tatlı ki çok seviyorum vallahi...Rabbim bana da bir tane nasip eder inşallah

heyo heyoooo heyoooo
adet olum heyoooooo

bekletmemesine sevindim canım ben de bu ay hiç güzel adet olamadım her gün bi leke.bugün adetin 3.günü ama adet oldum gibi değil o yüzden gitmedim doktora. cuma da doktorum yok sonra da hafta sonu girecek p.tesi çok geç olur mu klomen için ben de p.tesi gidecem.eğer doktor geç kalmışsın derse kullanmam bu ay. boş takılırızzz.aman olacağı varsa oluyor zaten dimi... inşallah bu ay olur bebişlerimiz ya...çokkk sıkı çalışalım..okişşş

canım benimm;ultrasonda fln bakmadı sadece kanda baktı herşeye,ondan braz tedirgindim kanda onları da görebiliyolar mı:44::44:

canım ben regl oldum yazmayı unutmuşsun bebeişiiiiiiiimmmmmumutlar şubata marta mayısa hazirana temmuza...........Umut Hep Var

canım benimm;ultrasonda fln bakmadı sadece kanda baktı herşeye,ondan braz tedirgindim kanda onları da görebiliyolar mı:44::44:
evet canım ilk doktorum bende pko olduğunu ultrasonda bakarak demişti ikincisine ben söylemeden o da kanda bakarak söyledi.Hormonlardan dolayı homonların değerleri biçok nedeni gösterir tatlişş

valla canım bende öyle çok sevindim ki..
gece yatmadan önce belli etti kendini ki o saate kadar hiç bi belirti yoktu..
sabah baktım sökülmüş..
hemen aradım doktorumu randevu için ama oda ne randevular dolu..
hemşireye ulaşamıyorum öğle saati bi panik bi panik sorma..
hemen aradım eşimi dedim böle böle ulaşamıyorum doktora
dokunsalar ağlaycam yani..
dur dedi öğle arası saat 2 gibi yine ara dedi eşim
aradım konuştum hemşireyle anlattım durumu randevular dolu benim 3. günü gelmem lazım..
tamam dedi 9:30 gibi gel aradan alcam ben seni..
sanki bana hamilesin dedi öyle sevindimkii anlatamam size..
rabbim aratmasın hiçbirimize inşallah.. (aminn)

evet canım ilk doktorum bende pko olduğunu ultrasonda bakarak demişti ikincisine ben söylemeden o da kanda bakarak söyledi.Hormonlardan dolayı homonların değerleri biçok nedeni gösterir tatlişş
canım belki çok saçma bi soru sorcam ama kistimin olup olmadığı da anlaşılır mı bu kanda?

Kızlr sizlere bişey sorcm .sizlerdede ilişkinin ertesi günü akıntı yoğun oluyor mu?
Ya bende çok oluyor ndn acaba?:44::44::44::44:

canım belki çok saçma bi soru sorcam ama kistimin olup olmadığı da anlaşılır mı bu kanda?

Görünür mü bilmiyorum tatlım ama heralde kist oluşursa sonuçta hormonların değerlerinde bi anormallik olur.Sonuçlarını sen alsaydın canım doktora kendin gösterirdin ozaman doktorun belki ultrasondada bakmak isteyebilirdi sana...

Kızlr sizlere bişey sorcm .sizlerdede ilişkinin ertesi günü akıntı yoğun oluyor mu?
Ya bende çok oluyor ndn acaba?:44::44::44::44:
o içeride kalan spermlerdir canım :)
geri çıkıyolardır.

kist olup olmadığı ultrasonda gözükür tatlım

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]hamileee
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]25 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil33
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]10 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım çalışıyorum işyerinden saatli izin aldım;denemenin ilk ayında doktora gitmiştim,ama poliklinik tarzıydı.ultrasonda yumurtalıkların temiz demişti.o yeterli gelmediği için hastaneye gittim 5 ay sonra :26::26:

anladım canım çok sağol,ultrasonda bakmadı bana yaw..yine aklımda soru işareti kaldı şimdi.
keşke baksaydı..
adetlerinde düzensizlik var mı ?

ne demek oluyor bu şimdi... Bebiş tutmamış mı yine yaniii? Tutsa çıkmazdı geri dimi? Ffffffffffff yaaaaaaaaaaaa

yok canım öyle değil hepimiz için aynı bu zaten spermlerden giden gidiyo içeri ki milyonlarca var...
hepsi gidemeyeceği için geri çıkar normal bi durum endişe etme oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…