- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.141
ya ister istemez hevesleniyor insan bakalım inş çıkar...bana da kuzenim fal bakarken söylemişti hele ilkinde anneme fal bakıyordu bende dinliyordum..burda biri var yakın biri çok yeni hamile ama daha çok yeni dedi sonra bana baktı sen adet oldun mu dedi olmadım diyince kalk git test yap sen hamilesin dedi..yok ya uydurma dedim çünkü doktor bana yumurtalıkların iltihaplı tedavi olmadan hamile kalamzsın demişti bende hiç inanmıyordum tamamen zorlamasıyla test yaptım ve hamileydim..2.sinde de öyle oldu bnm yine umudum yoktu ve yine falda dedi sen hamilesin kalk test yap dedi ve yine çıktı :) en son falında 2012nin başlarında hamilelik görüyorum sana dedi yıl bitmeden doğum varmış..işin ilginç yanı oğlum olursa adını çınar koyucam ve fincanımda hep kocaman ç harfi çıkıyor:))
bilmiyorum ama özellikle bakkal teyze beni çook şaşırttı inşallah çıkar..
heveslendirmek gibi olmasın dayımın kızı görmüştü rüyasında beni hamile diye o aya hamileydim
kız kaç tane çocuğun var senin :)
hayır olsun canım;inşallah onun rüyası senin bebişine delalettir.
keşke baksaydı..
Adetlerinde düzensizlik var mı ?
Yok canım öyle değil hepimiz için aynı bu zaten spermlerden giden gidiyo içeri ki milyonlarca var...
Hepsi gidemeyeceği için geri çıkar normal bi durum endişe etme oldu mu
bugün dairede işler yoğun hiç gelemedim sohbete... nasılsınız canlarım? (unutanlar için hatırlatayım nick değiştirdim, listeci hatunum ben)
bugün dairede işler yoğun hiç gelemedim sohbete... nasılsınız canlarım? (unutanlar için hatırlatayım nick değiştirdim, listeci hatunum ben)
renkdaşımmm
cumartesi doktora gidicem öle heyecanlıyım kiii
daha 2 gün var amaben çok heyecanlandım yaaaa
renkdaşımmm
hahahahahah!!!!Tanıyamadım kuzummmm..
Hello...Yabanci.
inşallah canımm inşallah valla öyle büyük bi heyecan varki içimde anlam veremedim gitti..bak şimdi ben de heyecanlandım!
güzel şeyler olacak canım ya çok inanıyorum...birlikte takip edicez, dua edicez, her süreci paylaş tamam mı?
, merhaba, gardaş topraklardan gelmişem!
renkdaşımmm
amiinnn canım.....inşallah canımm inşallah valla öyle büyük bi heyecan varki içimde anlam veremedim gitti..
tabisi paylaşıcam her süreci
iyiki varsınız siz..
valla burada olmasaymış çatlar ölürmüşüm heralde..
siz de olmasaymışsınız ben kime dökermişim ki içimi..
valla Allah hepinizin gönlünün muradını versin (amiiinn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?