Sabredenler Kulübü 2012 :)

keşke baksaydı..
adetlerinde düzensizlik var mı ?
denemenin ilk ayında düzensizlik olmuştu.O zaman doktora gitmiştim hamile miyim diye,ultrasona baktı.Hamilelik yok,kist fln da yok dedi.Sonraki aylarda 2 ay düzenli geldi.3.ay 33.gün geldi canım.Bekarken ve evliliğimin ilk aylarında 28 günde bir glen adetim vardı.

Yoktur ozaman canım bişey ultrasondanda bakmışlar hem içini ferah tut.Hem sen kist olabileceği kanısına nerden vardın yaws çeşit çeşit kist var kimi ağrı sancı yapar kimi adet düzenini bozar adet olamazsın kimiside kanam yapar sende bunlar yok sanırsam tatlımmm boşyere canını sıkma yoktur bişey inş.

korunmadan ilşki yaşamaya yeni başladığın için olur o düzensizlik..
kist varsa zaten 2 ayda ancak olursun ya da hiç olamazsın ancak söktürücüyle olurssun.
korkmana gerek yok.. :)

inşallah canım;psikolojik olarak düşündüğüm adet gecikmelerim oldu;normalde adetim gününde gelir,ağrılı gelir ama o hırsi sanırım.Annemin de gençken çok ağrılı geçermiş.Başka sıkıntım yok,içimi ferah tutayım en iyisi..Hormon testini ve dğer kan testlerini geçtim.Karneme pekiyi gelcek.

korunmadan ilşki yaşamaya yeni başladığın için olur o düzensizlik..
kist varsa zaten 2 ayda ancak olursun ya da hiç olamazsın ancak söktürücüyle olurssun.
korkmana gerek yok.. :)
anladım canım;haklısın sanırım ben büyütüyorum bu duruma.doktora da söylemiştim iki kere düzensizleşti diye,normal,adet kanın geldiyse normal kabul ederiz dedi.

Çok mutlu oluyorum burda konuşunca çok rahatlıyorum..
Teşekkürler canlarım...

evet canım karnen iyi gelecek sıkı çalışta bu ay ödülünü al bari bebekim

sorun yok o zaman canım :)
aynen ilk zamanlar bende çok soru sorardım burda öğrendik zamanla .)

inşallah canım;bu ay ödülü almayı hayal ediyorm..Fazla kaptırmamayım sonra istedikçe geri tepiyor,bizimkisi biraz kaprisli..Öyle istemeye fln gelmiyor.

aynen bebekim naz yapıyorlar bize sıpalar
ben de diyordum az önce sallandık gibi geldi,fal mı bakılıyodu yoksa...

sorma bebişim ben taa buralardan sallıyorum işte işimiz fallara kaldı ay canlarım normalde çok realist birisiyimdir ama iş sabır bebiş ikilisine gelince takıyorum pembiş gözlükleri :103: olumsuz hiçbirşeyi görmeyeyim diye ayy napim hayat çok kısa onuda canımı sıkarak kendimi paralayarak geçirmemeliyim diye düşünüyorum

slm kızlar ben geldim...
çok tuhaf bişey oldu paylaşmak istedim sizinle..anneannemlerin köşesinde bir bakkal var daha açılalı 4-5 ay oldu ve kadınla mrblaşma dışında hiçbir muabbetimiz yok..keza anneannemlerin de öyle..
bugün bakkala girdim kadın direk seni rüyamda gördüm sen evli misin dedi.evliyim diyince rüyasında hamile olduğumu söyledi ve bebek erkekmiş hatta hırka örüyormuş bebeğe..çok şaşırdım bırakın benim bebek istediğimi evli olduğumu bile tam olarak bilmiyordu..ama çok tuhaf bir hisse kapıldım nasıl birşey olduğunu anlatamam bakkaldan çıktığımdan beri yüzümdeki o tebessüm geçmedi hala sırıtıyorum hehe:)))

heveslendirmek gibi olmasın dayımın kızı görmüştü rüyasında beni hamile diye o aya hamileydim

hayır olsun canım;inşallah onun rüyası senin bebişine delalettir.

heveslendirmek gibi olmasın dayımın kızı görmüştü rüyasında beni hamile diye o aya hamileydim

ya ister istemez hevesleniyor insan bakalım inş çıkar...bana da kuzenim fal bakarken söylemişti hele ilkinde anneme fal bakıyordu bende dinliyordum..burda biri var yakın biri çok yeni hamile ama daha çok yeni dedi sonra bana baktı sen adet oldun mu dedi olmadım diyince kalk git test yap sen hamilesin dedi..yok ya uydurma dedim çünkü doktor bana yumurtalıkların iltihaplı tedavi olmadan hamile kalamzsın demişti bende hiç inanmıyordum tamamen zorlamasıyla test yaptım ve hamileydim..2.sinde de öyle oldu bnm yine umudum yoktu ve yine falda dedi sen hamilesin kalk test yap dedi ve yine çıktı :) en son falında 2012nin başlarında hamilelik görüyorum sana dedi yıl bitmeden doğum varmış..işin ilginç yanı oğlum olursa adını çınar koyucam ve fincanımda hep kocaman ç harfi çıkıyor:))
bilmiyorum ama özellikle bakkal teyze beni çook şaşırttı inşallah çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…