Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok çokk teşekkür ederim canım evet haklısın belkide bebeğimizin zamanı vardır belkide şuanda hamile bile olabilirim içimden bir ses hamilesin dio bilmiyorum herşeyin hayırlısı 1 hafta sonra test tekrar yapıcam ve güzel haberi yaşadıklarımı burdan herkeze anlatımca herşeyin hayırlısı sizlerle konuşmak gerçekten rahatlatıyormuş moral oluyormuşşş :))
az önce ayağa kalkarken başım döndü ne kendimi ayakta zor tuttum inş bu güzel belirti güzel şeylerin habercisidirr..

evet çok doğru örneğin ben yedi yıl sonra kendiliğinden oldu oğluşum

aay canım ya olsun uzun olsun her bir cümleni merak ettim bende çok istiyorum rabbim bizede nasibetsin inşallah bizede dua et allah sanada saglıkla kucagına almayı nasibetsin inşallah amiin

evet bak böyle olumlu düşün güzel düşün ki güzel olsun herşey. İnşallah canım bu bellirtiler sana mutluluk getirir.

annemmmm herkesin göğüsleri şişer diye bişey yok umudunu yitirme

ayyy ne güzel maaşllah sabrın sonu selamettir işte Allaha sığındıktan sonra ve herşeye kadir odur dedikten sonra olmayacak şey yok. Rabbim tüm sabredenlere hayırlı evlatlar versin. sende inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeciğini kucağına.....

canımmmm senin de mi oğlun var ne güzel benim de var bir tane Allah bağışlarsa teyzesi.canım ben de sana katılıyorum.insan ikinciyi de en az birinci kadar sabırsızlıkla bekliyor hele de oğullarımız kardeş diye tutturunca:))benim ki diyor ki:"sen ne biçim annesin neden bana kardeş yapmıyorsun ben hep başkalarının bebeklerini mi seveceğim"ölüyorum o böyle diyince inan ölüyorum.beş yaşında benimki.dört yıldır da o abi olsun diye çalışıyorum sabrediyorum dua ediyorum.Allah evladı olmayanlara evlat versin,bizim evlatlarımıza da hayırlı sağlıklı kardeş versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…