Sabredenler Kulübü 2012 :)

aay canım ya olsun uzun olsun her bir cümleni merak ettim bende çok istiyorum rabbim bizede nasibetsin inşallah bizede dua et allah sanada saglıkla kucagına almayı nasibetsin inşallah amiin

canım benim sağol inşallah sana ve isteyen herkese tez zamanda nasip olur bu mutluluk.hep dua ediyorum

evet canım aynen öyle en güzeli allaha sığınmak zaman zaman çok zor oluyor biliyorum hele yeni hamile haberi aldığımda illa ağlardım ama inanın şuan hepsini unuttum bebeğim unutturdu çok şükür

ama kisme katılmıyo ki bizee aşşada üç beş on üye var ama tık yok. azcık sohbet olsun neşe dolsun topiğimiz demi ama ablam yaaa

doğru söylüyorsun balım yaaa:))eee hadi biz iki dedikodu edek bak diğerleri koşa koşa gelir peşimizden.ben ne yaptım biliyor musun
hani benim kocam malum çalışmalarda tembel yaaaa...devamı az sonrAAAAAAAAA!

merhaba kızlar ben de bebek isteyenlerdenim. daha adetime 6 gün var. fakat benim 10 gün kala bel ağrım başladı. özellikle eğildiğimde feci arıyor. bazen karnımda ağrıyor. adetteki gibi. 2 gündür de göğüslerim acımaya başladı.iğne gibi batıyor ha birde koyu halka kısmında küçük beyaz siğil gibi noktalar var.önceden varmıydı hiç dikkat etmedim ama. fazlada kendimi kaptırmak istemiyorum ama umutluyum işte sizce kan testi yaptırsam adete 3 gün kala çıkar mı? eğer bebek yoksa da bu bel ağrısı meraklandırdı beni.

merhaba canım hoşgeldin....
bel ağrısı adet belirtisi de olabilöir geblikte..
benim normalde adetten önce belim ağrımazdı bi ay ağrıyınca gebelikten şüphelendim ama adet oldum...
dileğim inşallah gebesindir...
adete 3 gün kala kanda çıkar tabi canım..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))

gözün aydın canımmmm

oohhhhhh be kırdık şeytanın bacağını uzun zamandan sonra hayırlı olsun tatlım Allah kucağınada almayı nasip etsin

Amin canlarım benim buradaki arkadaşlıklarım sayesinde yendim telaşımı ben inş. sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya :) Darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına dolsun göbişler :))))

adetten önce bel ağrım olur fakat 10 gün önce değildir.1 gün önce hafif olur belirti verir adet olurum.umarım bu sefer adet olup da orkid almayız
ben cuma günü bi kan versemmi acaba 4 gün kalıyor adetime?

2 dkkalıgına ben geldım kızlar kocıs dısarı cıktı gelcek sımdı merak edenler ıcın durumlar hala aynı bekleyısteyımmm sızlerle konusunca ıcım rahatlıyor bır nevı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))

bacım bak bugunkı sevıncım ıcımın pır pır edısı senın ıcınmıss allah bagıslasın bızıde dualarına kat artık anne adayısın duaların kabul olur

2 dkkalıgına ben geldım kızlar kocıs dısarı cıktı gelcek sımdı merak edenler ıcın durumlar hala aynı bekleyısteyımmm sızlerle konusunca ıcım rahatlıyor bır nevı

Canımmmmmmmmmmmmm sonuç belli oldu bebiş geliyorrrrr :))))) Darısı başına nş. seninde güzel haberlerini bekliyorum dua edicem herkes için :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))

Gözün aydınn canımm walla nasıl sevindim anlatamam insan motive oluyorrrrrrrrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasıip etsin muhtemelen 3 haftalıksındır canımm hadi bakalım darısı bizlerin başına sabırla bekleyenlerin başınaaaa AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!
2012 girerken Sabredenler klübünde bu haberleri almak insana çok iyi geliyorrr

canım teşekkür ederimde resmin altındaki 0-3 ay arası değerlere bir bakarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…