- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.181
canlarım canım arkadaşlarım bugun dua günümdü dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun herkesin göbişleri dolsun inşallah en hayırlı zamanda
aminnnn.... nasılsın canım
:122: iyiyim tatlım sen nasılsın görüşemiyoruzz
canım çok şükür iyiyim ahhh ahhh şu çalışmalar da olmasaainş bebişimiz gelir tatlım
iyi akşamlar kızlar dua ettinizmi bize:)
ben bugun 2 arapça meryem suresi bikerede türkçesini okuyabildim iş yerinde anca okdr oldu.. milet ne okudugumu pek bi merak etti bırakmadılar rahat rahat okuyayım.. türkçesini okurken çok etkilendimmmm kıslarrrr tavsiye ediyorum okuyun:) herkese üsledim yolladım :)
Evet benim de bugün ateşim düştü bugün regl oldum.Daha tam sökmedi de pembeler geldi sonuçta.Canım ben de genelde öyle adet oluyorum.2-3 gün kahverengi leke şeklinde sonra 4 gün normal 3 gün yine leke şeklinde.Yarın eşimle doktora gitcez.Hayırlısı bakalım.offf ya valla kırmızı renkten de soğudum gün saymaktan da Allah sana sabır versin canımmm...inşallah en kısa zamanda hamiş ol. ama bak aşılama olayı beni umutlandırdı...belki öle kısmettir. bir an önce git ve hazırlıklara başlayın...Bu arada benim de 3.gün gitmem gerekiyordu doktora bugün güya 3.gün ama lekelenmeden öteye geçemedim bebiş de yok. garip bir adet oluşşşş. doktora da p.tesi gidebilcem bakalım klomene devam edemem herhalde bu ay.kaçırdık gibi. bu ay boş geçsin p.tesi de kist var mı yok mu ona bakmaya gidecem. benim de ateşim pat diye düştü o gün. bu ateş işi bir tek orada tutuyo. ben yumurtlamayı ateşle anlayamadım ama. hep ateşim düştüğü gün regl oldum...hissediyorum ama bebişler çooook yakın emin ol...yaza kalmadan gelecekler...bak demişti dersin ...
Canım ben kuran okuyacaktım ama kırmızı kartı yedim. Kenzül arş duasını okurum tesbih çeker dua ederim amaaiyi akşamlar kızlar dua ettinizmi bize:)
ben bugun 2 arapça meryem suresi bikerede türkçesini okuyabildim iş yerinde anca okdr oldu.. milet ne okudugumu pek bi merak etti bırakmadılar rahat rahat okuyayım.. türkçesini okurken çok etkilendimmmm kıslarrrr tavsiye ediyorum okuyun:) herkese üsledim yolladım :)
canım cok gecmıs olsun adacayının fearhlatan bi kokusu ar sanırım o ıyı gelıyor sana
adacayı yapmak yerıen normal çayına ıhlamuruna 1-2 yaprak katsan hem o ferahlatıcı
havayı yasarsın hem de adaayında asırıya kaçmamış olursun sanırım :) ben sırf adacayı ıcemem
astımım var benı de kötü yönde etkılıyo :) ama ıhlamura çaya katarım 1-2 yaprak
ferah ferah içerim :)
sorma cnm kuscam artık da bu ay misafir vardı cok yorulmadım dedım heray sık yapıyozda ne oluyor bu ayda az deneyelim belkitutargecen ay denk gelıyordu bizim beni yanlız bıraktın bu ayyy
dualarım hep seninle minikgelinimmm
Evet benim de bugün ateşim düştü bugün regl oldum.Daha tam sökmedi de pembeler geldi sonuçta.Canım ben de genelde öyle adet oluyorum.2-3 gün kahverengi leke şeklinde sonra 4 gün normal 3 gün yine leke şeklinde.Yarın eşimle doktora gitcez.Hayırlısı bakalım.
Canım ben kuran okuyacaktım ama kırmızı kartı yedim. Kenzül arş duasını okurum tesbih çeker dua ederim amaa
Zaten ben fincana 3-4 parça atıyorum günde bir tanenin de zararı olmaz sanırımzaten hamile falan değilmişim
neeeeeeeee adetmi oldunnnnnnnnn gerçektenmi öf ya üzüldümmmmminş şubat annesi olursun cnm bnmmm
Yarın eşimle doktora gitcez aşılamanın ilk adımını atıcaz.Çok üzülmedim ben ya.Reale gittim kendime ziyafet çektim. Gezdim tozdum köfte,baklava,fıstıklı çikolata,cips... Eşim nöbetçi kendi kendime evde pijama partisi veriyorum gelsenizeGüzel bir film açar izleriz nasıl fikir
ben gelebilirim kociş kurtlar vadisini izlerken
tamam canım bekliyorum.Hazırlıkları yapıyım ben de...
ayy ne güzel benim de ihtiyacım vardı biraz sohbete :13:
Ayrıca aynı ildeyiz biliyo musun
hımmmKonya'dasın öyle mi canım ne güzel... Haftasonları gezmeye geliriz gerçi eşim çok sever ve iyi bilir Konya'yı orada da okuyunca...
Biz Kulu ilçesindeyiz tatlım tayin gereğiama gezmeyee geliriz kopamıyoruz oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?