Sabredenler Kulübü 2012 :)

canlarım canım arkadaşlarım bugun dua günümdü dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun herkesin göbişleri dolsun inşallah en hayırlı zamanda

canım çok şükür iyiyim ahhh ahhh şu çalışmalar da olmasaa inş bebişimiz gelir tatlım

sorma cnm kuscam artık da bu ay misafir vardı cok yorulmadım dedım heray sık yapıyozda ne oluyor bu ayda az deneyelim belkitutar gecen ay denk gelıyordu bizim beni yanlız bıraktın bu ayyy

iyi akşamlar kızlar dua ettinizmi bize:)
ben bugun 2 arapça meryem suresi bikerede türkçesini okuyabildim iş yerinde anca okdr oldu.. milet ne okudugumu pek bi merak etti bırakmadılar rahat rahat okuyayım.. türkçesini okurken çok etkilendimmmm kıslarrrr tavsiye ediyorum okuyun:) herkese üsledim yolladım :)

dualarım hep seninle minikgelinimmm

Rabbim en yakın zamanda miniğini kucağına almayı nasip etsin tatlımmm

Son düzenleme:
Evet benim de bugün ateşim düştü bugün regl oldum.Daha tam sökmedi de pembeler geldi sonuçta.Canım ben de genelde öyle adet oluyorum.2-3 gün kahverengi leke şeklinde sonra 4 gün normal 3 gün yine leke şeklinde.Yarın eşimle doktora gitcez.Hayırlısı bakalım.
Canım ben kuran okuyacaktım ama kırmızı kartı yedim. Kenzül arş duasını okurum tesbih çeker dua ederim amaa

Zaten ben fincana 3-4 parça atıyorum günde bir tanenin de zararı olmaz sanırımzaten hamile falan değilmişim

sorma cnm kuscam artık da bu ay misafir vardı cok yorulmadım dedım heray sık yapıyozda ne oluyor bu ayda az deneyelim belkitutar gecen ay denk gelıyordu bizim beni yanlız bıraktın bu ayyy

inş bebiş bize denk gelir canım bu ay... ne dersin

neeeeeeeee adetmi oldunnnnnnnnn gerçektenmi öf ya üzüldümmmmm inş şubat annesi olursun cnm bnmmm

kızlar ben 1 saat sonra gelirimmm çay falan yaptım onu getircem şçok üşüdüm bugun azcık ısınayım çay içip gelirimmmm yine öptm :)

neeeeeeeee adetmi oldunnnnnnnnn gerçektenmi öf ya üzüldümmmmm inş şubat annesi olursun cnm bnmmm

Yarın eşimle doktora gitcez aşılamanın ilk adımını atıcaz.Çok üzülmedim ben ya.Reale gittim kendime ziyafet çektim. Gezdim tozdum köfte,baklava,fıstıklı çikolata,cips... Eşim nöbetçi kendi kendime evde pijama partisi veriyorum gelsenizeGüzel bir film açar izleriz nasıl fikir

ben gelebilirim kociş kurtlar vadisini izlerken

Ayrıca aynı ildeyiz biliyo musun

hımmm Konya'dasın öyle mi canım ne güzel... Haftasonları gezmeye geliriz gerçi eşim çok sever ve iyi bilir Konya'yı orada da okuyunca...

Biz Kulu ilçesindeyiz tatlım tayin gereği ama gezmeyee geliriz kopamıyoruz oradan

Siz kaç aydır bebek düşünüyordunuz canım? Hangi doktora gidiyorsun? Kulu güzel bir yer hem de Ankaraya yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…