- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.201
arkadaşlarr merhabalar ..ben 3 aylık evliyim çocuk aşırı derecede istiyor eşim yumurtlama günlerime kadar takip etmeme rahmen sonuç alamadm .herkes daha erken diyor size de bi danışayım dedimmm her hastalandığımda ayrı bir hüzün bunaldımm
Siz kaç aydır bebek düşünüyordunuz canım? Hangi doktora gidiyorsun? Kulu güzel bir yer hem de Ankaraya yakın
benim zaten yumurtlama ilacı yüzünden olmuştu kist.ilacın son ayıydı bu ay.doğum kontrol hapı kullandım bu ay ama doktorum dediki eğer bi kistin gideceği yoksa doğum kontrol hapları da fayda etmez dedi.çok şükür benim kistin gideceği varmış.canım benim de yazın başlangıcı vardı ama ilerledi.zaten bakınca hemen anlıyo doktor yok dedise yoktur yani.benim ilk başta kçücüktü gene de gördü.
Canım zaten doktorlar normal deyip şöyle bir karnından ultrasondan bakar normal der gönderir. 6 ay geçsin bence.Ama sen anlaşılan bekleyemeyeceksin daha da bunalacağına git doktora belki ilgili bir doktora denk gelirsin.Sana tavsiyem adetin3.günü hormon tahliline gideceksin adetin hemen bitiminde de rahimin temiz olup olmadığına bakılacak.Ona göre git.evet haklısın amaa eğer bir sorun varsada boşuna beklemiş olmazmıyız ?
evet Ankara'ya yakınlığı açısından çok iyi
bu 6. deneme olacak canımcımdoktora görünmeye korkuyorum şu kan tahlilinden yaptırayım diyorum ya hormonlar açısından, alttan muayene olmadan :18:
bilemiyorum ki olmadı denemeler
Selam kızlar ben geldiiimm.
Esracım bu ayda geldi demek kırmızılar. Güzel duanı bende cümle olarak dualarıma ekledim. Rabbim biliyor kavuşacağımız zamanı. En iyisini yapmışsın kendine ziyafet planlayarak :))
Listecibaşıda gelmiiiişşş :)
ben geldim eveetama keyfim yok hiç...eşimin canı benimle olmak istemiyormuş...ne hoş dimi?! 3 gün ölce ben reglken tepemden ayrılmayan adam, şimdi yapabilecekken istemiyor...haftasonu zaten k.valideye gdicez...neyse ki yumurtlama günlerim değil, ama hoşuma gitmiyor yine de
Canım zaten doktorlar normal deyip şöyle bir karnından ultrasondan bakar normal der gönderir. 6 ay geçsin bence.Ama sen anlaşılan bekleyemeyeceksin daha da bunalacağına git doktora belki ilgili bir doktora denk gelirsin.Sana tavsiyem adetin3.günü hormon tahliline gideceksin adetin hemen bitiminde de rahimin temiz olup olmadığına bakılacak.Ona göre git.
adetimin bugün 3.günüydü kaçırdım desene :)) yarın gitsem olurmu ?
Canım sana mesaj yolladım ama mesaj kutun doluymuş sanırım. Biz bu yükü omzumuza aldık diye onlar hiç üstlerine almıyorlar. Nasıl olsa bizim herşeyi araştırıp ayarladığımızı biliyorlar.
Henüz kırmızılar gelmedi ama pembeler geldi hemen sonrasında aşılama düşündüğümüz için belki de hiç üzülmedim. Doğru söylüyorsun ziyafet benim için iyi oluyor.Her adet sonrası kafamı dağıtmak için alışveriş yaparım kendime yeni ciciler alırım iyi geliyor.
Canım eğer akşama doğru falan adet olduysan 3.günün sayılabilir. Bilemiycem bi doktora sor istersen.Yani doktordan doktorada değişiyor bi keresinde bana 4.günü de olur demişti doktor.Canım zaten doktorlar normal deyip şöyle bir karnından ultrasondan bakar normal der gönderir. 6 ay geçsin bence.Ama sen anlaşılan bekleyemeyeceksin daha da bunalacağına git doktora belki ilgili bir doktora denk gelirsin.Sana tavsiyem adetin3.günü hormon tahliline gideceksin adetin hemen bitiminde de rahimin temiz olup olmadığına bakılacak.Ona göre git.
adetimin bugün 3.günüydü kaçırdım desene :)) yarın gitsem olurmu ?
Haklısın vahşihatunum
bu akşamlık bu kadar ben giderrrçok öptümm fermicim seni de
Güle güle canım
Bende yaparım hep regl zamanlarımda alış veriş iyi geliyor. Aslında bende hormon testi yaptırmadım. Eşim içinde sperm testi yaptırmadık. Bu konuda hep bir yıla odaklandık. Dr.larda öyle yönlendirdi. Aslında daha erken yaptırmakta faydada var bencede. Bu aydan sonra bizde testlere... hmmmmm uummmmmm fffffffff hiç canım istemiyor kaçasım var ama yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?