Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayyy ne o öyle doğurma makinası gibi 3.yü mü doğurucan de:) biraz dalga geç onla neşeni hiiiç kaybetme şimdiden kendini hazırla giyin süslen tak takıştır pür neşe git..sana ne söylerse söylesin gülerek cevap ver alaya al..3yümü doğuracaksın hahaha iyi valla ömrünü çocuk bakmakla geçirirsin hahahaha fln yap..sana sorarsa da valla paşa gönlüm ne zaman isterse o zaman doğurucam biz eşimle hala aşk yaşıyoruz birbirimize doyamıyoruz şimdi çocukla fln uğraşamayız,çocuk olunca farklı oluyor bazı şeyler eşinle ilişkin bile değişiyor,sevgili olmayı bırakıp tam anlamıyla karı koca oluyor insan hooş sen daha iyi bilirsin bunları fln de kudursun :)))

bence de cok ısabetlı olur

canım öyle şeylere kulak asma,onun seni yargılamasının haddi değil bence.seft arkadaşımın da dediği gibi seni kçük düşürecek,üzecek nispetlere meydan verme.Seninle bu konuları konuşturtma;karşı taraf böyle devam ederse rahatsızlığını belli et.Ya da onu ters köşe yapacak laflar söyle ki,sussun.

Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar bişi sorucam 2 aydır adetime 2 hafta kala sol kasığım mı sol yumurtalığım mı anlayamıyorum kramp şeklinde kasılmalar oluyor :s öne doğru eğiline kasılıo hatta sol bacağımda uyuşuo gibi oluyor :s sizde ne olabilir fikri olan var mı

bence de cok ısabetlı olur

cnm böyle insanlara üzüntünü yada zayıf noktanı belli edersen onlar da ordan vuruyor seni...ennn güzeli böylelrini alaya almak kendi silahlarıyla vurmak..hatta ben onun yerinde olsam 3.yü doğurcam dedğinde kız senin şeyin yalama olur artık dikiş de tutmaz hahaha fln da derdim kapak olsun :)) bi yerden vurmak lazım böylelerini..

aaa "Aile Planlamasında" işe başladında haberim mi yok canikom ben keyfim ve kahyası nezaman istersek ozaman yapıveririz şekerim sen bu işlerle kafanı yorma doğumuna konsantre ol deeeeeee benceeeeee hahahaaa

cnm yumurtalaman oluyor sanırsam çünkü ovilasyon zamanlarında böyle şeyler yaşıyabilirsin..ama tam bilmiyorum bir tahmin benimkisi sadece

cnm yumurtalaman oluyor sanırsam çünkü ovilasyon zamanlarında böyle şeyler yaşıyabilirsin..ama tam bilmiyorum bir tahmin benimkisi sadece

hım... Bende öle düşünüyorum ama geçen ayda aynı şeyi yaşadım bu ayda ve sürekli ıslanan çamaşırım nedense yani o uzayan akıntıyı ilk defa bu 2 aydır görmüyorum anlamadım bende ters giden bişiler var galiba yumurtlamıyor muyum acaba :s

slm kızlaaaaarrrr nasılsınız bakayım ne var n eçok. maaşallah topiğimiz dop dolu görünüyor

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca[/TD]
[TD]21 ocak[/TD]
[TD]21.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ciceklara (bilgi), azoo ve Ruhsar_86 (pınar) arkadaşlarımızın dua günü.

duruca canım senin de ekledim dua sırasını bata göre yapıyoruz bu listeye göre geçti batın ama yarın senin adınıda yazıcam inşallah.

kızlaaaaaarr şimdi diyin bakem bana benim akıntım dün ve önceki gün su gibi gitti ve birazda kahve leke oldu kasıklarımda ağrıyordu neden olmuştur sizce bugünde sağ kasığım ağrıyor gece tuvalete çok sıkışmış olarak uyandım ve kasığımda ağrıyordu ondan mı hala ağrıyor bilmiyorum ama sağ taraf hala ağrıyor

birisi bişeymi söledi nick i değiştiren hamile mi kalıyormuş :)))
ama ben mecburen değiştirdim deşifre oldum da

bat ne zaman bacım senin hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…