- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.361
kızllllllaaaaaaaaaaaaaaarrr bilin bakalım ben kimim,
DENEMEDE 4.AY;ADET TARİHİM 5-7 ŞUBAT (BİLDİĞİNİZ İSMİ SÖYLEMEYİN HAA..:))))).)
yarın eşimin ailesinden birinin bebeğinin kırkı mevlütü var bende gidicem. eşimin kuzeninin eşide gelicek onun 2 çocuğu var . benim bulunduğum ortamlarda hep ayy çocuk çok seviyorum 3. yü doğurcam filan diyo hep kahkahalar atarak yani benim üzerime eşim ceketini bıraksa hamile kalıyorum filan diyor hep. çocukları biri 4 diğeri 2 yaşında. 2. çocuğa hamile olduğunu öğrendiğinde ağlamıştı istemiyorum diye. şimdi üçüncüyü doğurcam diye bağıara bağıra bana bakara fian söylüyor hep. yarın mevlütte oda olcak yine öyle konuşcak diye korkuyorum sizce bana bebek sorduğunda yada doktora gitsene bebek için filan dediğinde ona ne cevap vereyim ben
ayyy ne o öyle doğurma makinası gibi 3.yü mü doğurucan de:) biraz dalga geç onla neşeni hiiiç kaybetme şimdiden kendini hazırla giyin süslen tak takıştır pür neşe git..sana ne söylerse söylesin gülerek cevap ver alaya al..3yümü doğuracaksın hahaha iyi valla ömrünü çocuk bakmakla geçirirsin hahahaha fln yap..sana sorarsa da valla paşa gönlüm ne zaman isterse o zaman doğurucam biz eşimle hala aşk yaşıyoruz birbirimize doyamıyoruz şimdi çocukla fln uğraşamayız,çocuk olunca farklı oluyor bazı şeyler eşinle ilişkin bile değişiyor,sevgili olmayı bırakıp tam anlamıyla karı koca oluyor insan hooş sen daha iyi bilirsin bunları fln de kudursun :)))
yarın eşimin ailesinden birinin bebeğinin kırkı mevlütü var bende gidicem. eşimin kuzeninin eşide gelicek onun 2 çocuğu var . benim bulunduğum ortamlarda hep ayy çocuk çok seviyorum 3. yü doğurcam filan diyo hep kahkahalar atarak yani benim üzerime eşim ceketini bıraksa hamile kalıyorum filan diyor hep. çocukları biri 4 diğeri 2 yaşında. 2. çocuğa hamile olduğunu öğrendiğinde ağlamıştı istemiyorum diye. şimdi üçüncüyü doğurcam diye bağıara bağıra bana bakara fian söylüyor hep. yarın mevlütte oda olcak yine öyle konuşcak diye korkuyorum sizce bana bebek sorduğunda yada doktora gitsene bebek için filan dediğinde ona ne cevap vereyim ben
bıde ılk hafta belırtı olur mu
cnm belirti için erken sanırım bira ama belli de olmaz..sen belirti aramayı fln da bırak yoksa psikolojik olarak yaşarsın bütün belirtileri tecrübe konuşuyor :)))
bence de cok ısabetlı olur
Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar bişi sorucam 2 aydır adetime 2 hafta kala sol kasığım mı sol yumurtalığım mı anlayamıyorum kramp şeklinde kasılmalar oluyor :s öne doğru eğiline kasılıo hatta sol bacağımda uyuşuo gibi oluyor :s sizde ne olabilir fikri olan var mı
cnm yumurtalaman oluyor sanırsam çünkü ovilasyon zamanlarında böyle şeyler yaşıyabilirsin..ama tam bilmiyorum bir tahmin benimkisi sadece
yaşşaaasssınnnn...!!! :119::119::79::79:Şıpıdanak tanıdım seni bebekimm
slm kızlaaaaarrrr nasılsınız bakayım ne var n eçok. maaşallah topiğimiz dop dolu görünüyor
başlığımız coşuyor ama göbüşümüz boş canikom..o da olsa dolu dolu olcaz...
bat ne zaman bacım senin hatırlayamadımkızlaaaaaarr şimdi diyin bakem bana benim akıntım dün ve önceki gün su gibi gitti ve birazda kahve leke oldu kasıklarımda ağrıyordu neden olmuştur sizce bugünde sağ kasığım ağrıyorgece tuvalete çok sıkışmış olarak uyandım ve kasığımda ağrıyordu ondan mı hala ağrıyor bilmiyorum ama sağ taraf hala ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?