Sabredenler Kulübü 2012 :)

yavrum yumurtluyorsun bu gece has odaya gönderelim seni

yaşşaaasssınnnn...!!! :119::119::79::79:

canım ya bu ay benim çok sessiz geçiyor,tık,çıt hiçbişi yok evde...

oh ohh canım ne güzel sessizlik gibisi varmı ya keyfini sür fıstık ya benim şansada bu ay eşimin nöbetleri denk geldi dün az bi yayamazlık yapalım dedik uyuyakalmışız yaws :26::26: bu ayda fossss olacak benim ne yapsakki hazır spermmi alsak ne

hadi bakalım canım, Allahım işini kolaylaştırsın, tedavini olumlu sonuçlandırsın inşallah...

ama ben akşam 7de eve geliyorum ve iş yerinde test yapmam mümkün değil, sabah 7de yapsam doğru sonuç vermez mi yani, bak üzüldüm şimdi

kızllllllaaaaaaaaaaaaaaarrr bilin bakalım ben kimim,
DENEMEDE 4.AY;ADET TARİHİM 5-7 ŞUBAT (BİLDİĞİNİZ İSMİ SÖYLEMEYİN HAA..:))))).)

bildim ben bildim ben hadi canım şans getirsin yeni adın

Canım ben sıcak suyun iltihap durumlarında iyi gelmediğini ve hatta hamilelik oluşumu sırasında çok sıcak duşun iyi gelmediğini duymuştum. Araştır istersen sende, aman..

Allah'a havale et bence. Rabbim onun yaptıkları karşısında seni mükafatlandırır inşallah. Rabbimin ona nasip ettiğiyle övünüyorsa ve bilinçli olarak seni bu kadar zor durumda bırakıyorsa Allah'ın takdirine havale et derim cnm.

2 - 3 aydır bendede çok belirgin oluyor. Rahim hazırlık yapıyordur belki. :)

Yumurtlama döneminde değilmisin sen fermicim. Yumurtlama döneminde kahve ya da pembe ince akıntı olabilir diye burada okumuştum geçenlerde.

birisi bişeymi söledi nick i değiştiren hamile mi kalıyormuş :)))
ama ben mecburen değiştirdim deşifre oldum da

Hamile olduğunu öğrenip şaşıp kalırsın inşallah..

Herkese hayırlı Cumalar arkadaşlar. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.

aboovvv bov bov bovvv ayyy çok heyecan yaptım birden

üst üstemi daha iyi yoksa birgün araylamı daha iyi olur ki :26:
ovulasyon dönemi üst üste sonra gün aşırı devam. canım sen ateş ölçmüyorsun değilmi

yok canım ölçmüyorum beceremem ben
ben senden 2 gün önce adet gördüm benimde 30 günde olur adetim ama ben daha ovulasyon dönemine girmedim canım gecikti benim yada girdim test doğru göstermiyor. şimdide çatlıycam tuvaletimi tutuyorum test için az kaldı valla şimdi küt diye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…