- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.401
test yanlış göstermişde olabilir eğer şefaf sünen akıntıyıda görmediysen için rahat olsun canım bugün yarın seninde yumurtlama dönemindir test birşey göstermesede sen çalış canım hiiç belli olmazz çünküben senden 2 gün önce adet gördüm benimde 30 günde olur adetim ama ben daha ovulasyon dönemine girmedim canım gecikti benim yada girdim test doğru göstermiyor. şimdide çatlıycam tuvaletimi tutuyorum test için az kaldı valla şimdi küt diye gidicem
Canımcımm hoşgeldinnerelerdesin fıstığımm
yehhhuuuuu o zaman ben de hamişiiimmmm!!!Ya da hamiş kalcam..
hade kız koş süpürde gel öle görünmekle olmuyo gelde azcık çene yapalımslmm kızlarrrrr huu huuu nasılsınız evi süpürcem bi gözükeyim dedim
evet canım o benim heheheheheyeni nicklere hiç alışamadım yabancı gibi geliyorsun şaşkınanne sen gecen ay kivi deneyenmısın :18:
yeni nicklere hiç alışamadım yabancı gibi geliyorsun şaşkınanne sen gecen ay kivi deneyenmısın :18:
canım o akıntıyı gördüm hala da sulu akıntım var ne kadar akıntılıyım :))) genç kızken gelirdi akıntı korkardım hep evlendim şimdi akıntı olmasa korkuyorum. ben yumurtladığı nereden anladım biliyormusun sol kasığımda ağrı vardı oradan. anammmmmmmmmmmmm çatlıycam tuvalet hayali kuruyorum valla şeyime kadar geldi yani.test yanlış göstermişde olabilir eğer şefaf sünen akıntıyıda görmediysen için rahat olsun canım bugün yarın seninde yumurtlama dönemindir test birşey göstermesede sen çalış canım hiiç belli olmazz çünkü
Valla kuzum bende hepsini tanıdım ama bi şaşkınanneyi tanıyamadım :44::44::44:yeni nicklere hiç alışamadım yabancı gibi geliyorsun şaşkınanne sen gecen ay kivi deneyenmısın :18:
Kızlarr az akıl verin bana bakembugün güya benim ovulasyon günüm ama ben pek belirti yaşamıyorum çokta anlamıyorum.yalnız bu bikaç günümün altın günüm olduğunu tahmin ediyorum..Ama işten eve geldiğimizde eşimde bende kolumuzu kıpırdatacak halimiz olmuyor.Şimcik söyleyin bana ey dostlar uykuyu yok edecek dipdiri ayakta tutacak azıcık içimizi gıdıklayacak yol ve yöntemlerinizi paylaşında bu arkiniz bu ay tembelliğe vakit bulamasın yaws
bişi söylicem ayıp azcık ama ossun deyiverem garii aramızda yabancı yok nasılsa
şimdiiiiiiiii bolca fındık ceviz yiyin akşam ve erotik bir film izleyin sonrasıda gelir kahvede için haaa keskin bir kahve ondan sonrada sabahlar olmasın
bişi söylicem ayıp azcık ama ossun deyiverem garii aramızda yabancı yok nasılsa
şimdiiiiiiiii bolca fındık ceviz yiyin akşam ve erotik bir film izleyin sonrasıda gelir kahvede için haaa keskin bir kahve ondan sonrada sabahlar olmasın
hade kız koş süpürde gel öle görünmekle olmuyo gelde azcık çene yapalım
canım o akıntıyı gördüm hala da sulu akıntım var ne kadar akıntılıyım :))) genç kızken gelirdi akıntı korkardım hep evlendim şimdi akıntı olmasa korkuyorum. ben yumurtladığı nereden anladım biliyormusun sol kasığımda ağrı vardı oradan. anammmmmmmmmmmmm çatlıycam tuvalet hayali kuruyorum valla şeyime kadar geldi yani.
heeee unutmadan ilişkiden önce sıcak havlu koyacakmışsın vajin üstüne hamile kalmayı kolayşlaştırıyormuş diğer topikte yazmışlar
canım tam anlamadım kaç gün geçti adetin yani 1-2 günmü ?? Bende iki defa yaptırdım iğne olmadı 2 aydırda ilaç falan kullanmıyorum dinlendirmeye aldım kendimi tatlım inşallah senin tutmuşturherkese mrb banada yardımcı olurmusunuz..
kızlar bana yardımcı olun herkessss
catlama ıgnesınde 2 .ayım bılenler bılır delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın
catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 13 mu 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgenden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )
napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedıbunaldım
canım akşamları pek tercih etmiyorum gündüz çok içtiğim için kahveyiama uykumuzu kaçıracaksa neden olmasın bebeğimm buakşam deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?