Sabredenler Kulübü 2012 :)

aman valla ev ödevi gibi oldu böyle evliliğimin tadını da alamıyorum yemek, bulaşık, çamaşır, çalışma... valla bu 2 ay içinde olmazsa artık bırakıcam bir süre. yaşımdan dolayı istiyordum ama ne yapayım. tatil için rezervasyon yaptırcaz ama hep acaba bebek olurmu diye erteliyoruz pofff

kaç ay oldu evleneli cnmm..yaz tatili içinse daha çok erken bebek olmasa bile başka bşşy olur şimdiden rezerve yaptırma.. biz mayısta hep rezerve yaptırırz:)

NEDEN KİMSECİKLER YOK YAHU :) bu karda kışta dışardamısınız delü karular:)
bu arada famusay nerde onun bat zamanıııı niye gemiyorr

bugün 6 ay doldu canım :))))
daha çok yenisin cnmmm hiç kafana takma bence:) benim yeirmde olsan neyaprdın:) bak evliliklerde doktorlar 6 aydan sonra bebek düşünün diyorlar..rahim ilişkiye alışıyormuşşş o süre içinde... yaşıda dert etme küçük duruyorsun bence:) ben yaşıma takılmıyorumda ya bebek olmassa diye korkuyorum..

slm kızzzlllllaaaaaaaaar

slm cnmmmm hoşgeldin:)

hoşbulldukk topik bu ara sakin nieki hunileri çıkardılar bunlar heralde

kızlar kahverengi akıntım geldi ben yarın kesin adet olcam 4-5 gün erken gelcek bu ay

aa adetten önce kahverengi akıntıdamı geliyo bacım belki bebiş yerleşiyodur nerden biliyosuun benimki direk geliyo walla kırrrrmızıııı üzülme canikom

aa adetten önce kahverengi akıntıdamı geliyo bacım belki bebiş yerleşiyodur nerden biliyosuun benimki direk geliyo walla kırrrrmızıııı üzülme canikom

benimde normalde gelmezdi ama son 3 aydır kahve akıntı geliyo ya ogun yada ertesi gün pembeden kırmızıya geçiyor bacım..normalde 30-32 günde bir olurum adet ama busefer nedense pek erken geldii normalde bunu önceki aylar biri bana dse heycanlanırdım

bende 30-32 günde bir olurum canım ama adetin 1 hafta erken veya gec olması doğalmış bunuda kafaya takarsın huniyi nasıl takacan aaaaaa olmaz ama belkide hiç heycanlanmıyacağın bi vakitte olcakkk yani belkide bu ay bilemiyoruuuuuz minikcimgelinciiim

he bide benimki adetin son günü 5 veya 6 gün sürer ozaman işte bayaaaaa bi koyu kahve oluyo o nieki ?

:):):):) evlnedgmden beri 2-3 kez böle erken olduu genelde gecikirrr zaten şuanda karnım agrıyor adet agrısı aynııııı sabaha bile bulmaz benim adet olmam.. yine kısmette yokmuş ama inş rabim mucize nasip eder:)

he bide benimki adetin son günü 5 veya 6 gün sürer ozaman işte bayaaaaa bi koyu kahve oluyo o nieki ?

cnm benim 5-6-7 kahverengi akıntı şeklinde oluyor normalll öle olması:)

amiiiiiiiiiiim inşallah nezamandır beklemedeydin bacım pek bi bıkkın gördüm seni ?

6 ay oldu cnmmmm..adet zamanımda hep moralsiz olurummmm zaten.. 2-3 güne eski halime dönerim:)senin kaçıncı ayın

e daha sende yeniymişin be gülüm..ben daha acemiyim 2.ayım ilk ay cok sıkıntı yaptım okadar sıkmışımki kendimi hayatımda bukadar ağır adet gecirdiğimi bilmiyorum komada yattım resmen..sonra baktım burda binbirtürlü insanlar sebebler yıllardır bekleyenler..sıkma kendini eda dedim (bu arada gercek adım eda ) öle işte bende yaza kadar beklerim olmazsa sonra gitmeyi düşünüyorum doktora..sen hiç doktora falan gittnmi ?

süper bi topic açmışsınız elinize sağlık, bebek yapmak kimine göre çok kolay uyuz oluyorum bu duruma, bazen isyan ediyorum hastanede çalışıyorum, hatun geiyo, kürtaç oldumda çok ağrılarım oluo olsun tabii gerizekalı insanlar ne kadar çok uğraşıyo, haktır sana diyesim geliyo

canım her kahverengi akıntı adet değildir belki lekelenmem başka sebeptendir:))

bana çk uzun geldi bacım valla:) bilsem evlendigimde korunmazdım:)allahtan eşim korundu bide ilaç alsam nolurdu:) doktora 3. ayımda gittim cnm idraryolu enfeksiyonum acaip kötü oldu onun için gittim doktor genel muayene etti sorun yok dedii.. detaylı muayene olmadım.. 1 sene deneyin bebk olmassa eşinlegel muayene etcem dedii.. ovulasyonun 12-18 i arası düznli çalışın dedi bide:)

valla cnmmmmmm milet patır patır dogururyor gecen arkadaşımla devlet hastahanesine gittik muayene olcakdı kadın dogumcuya.. kapıda bi kadınla konuştummm 3 aylık hamileymişşş 4. çocuguymuş daha yeni doktora gelmiş bide diyo bide doguma yakın gelirim daha doktora gelmem.. miletttt bukdr rahat ondan böle doguruyor..kürtaj yapanlaradaaa zaten aklımmm almıyor.. tabi bebek olmuşsse yada annenin saglıgını olumsuz etkiliyorsa ozaman kürtaj olunurda durduk yere yapılmaz..
canım her kahverengi akıntı adet değildir belki lekelenmem başka sebeptendir:))
bebegim acaip karnım agrıyor adetimin ilk günü olan agrııı bilyorm bu agrıyı maleseff..%90 adet olurum yarın.. ama yinede %10 bi umut varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…