- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.661
cnm 14-15 de vede deildim eşim şehirdışına gitmişti bend anemlerde kaldım.. o iki gün test yapmadım ama acaip bi akıntım geldiii anladım zaten o iki gün ovulasyon günüm oldugunu gecen ay 16 sınaydı busefer 14 ü olmuşş.. gecen ay ovulasyonda çift çizgi çıkınca çalışmıtım cnm olmadı.. kısmet ama anladımki hangi gün nsl bi akıntıyla adet oldugumu.. 7. ayımıza girdikk ne uzun bi zamannnn biri bana gecen sen 7 ay deniycen olmuycak bebegin dese inanmasdımcanım 14. gün yumurtlaman olmuş keşke o zaman çalışma yapabilseydininşaallah önümüzdeki ay olursun demek her ay yumurtlama farklı zamanlarda
oluyor
keşke canım doğmdan snra düzelir diyolar..
hayırlısı inş bekletmeden gelirler.....
canım benim yaa öyle deme rabbim bilir vereceği zamanı elbette vardır bundada bir hayır ne zaman nasıl olacağını bilmeden Rabbim bizlere güzelliklerini sunuyor yeter ki ona sığınıp hep dua edelim elbet birgün dualarımız kabul olur. İstemiyorum deme sakın iyi düşün bizim hayır sandıklarımızda şer, şer sandıklarımızda ise hayır vardır rabbim böyle buyuruyorsa saır etmek lazım canım üzülme kuzum....
cnm aminnn inş iyi sonuclar alcan en azından sorun ne biliyorsun ona göre tedavi uyguluyorsun buda önemli bşy:)
ya öle deme bak üzülüyorummm bende mutsuzummm batıma 5 gün varrrrrrrrrrrr hiç belirt yokkkk bikere bile kasıgımda batma olmadıı.. ateşim iyicene düştüüüü kesin adet olcam heralde 2-3 gün erken gelcek adetim..neyapacagımı şaşırdım artıkk.. her adetime yakın bidahaki ay boşvercemdiyorum ama olmuyor..nebilmmm gcen alardaki gibi artık çok üzülmüyourm hissiz oldum sanki..
çalış çalış bacımmmmm boş durma bugun yarında boş geçirme çarşamba cuma pazar yap bu hafta ondan sonra beklemeye geç:)
evt cm ikinci çizgi hep silik çıkar zaten ç ya eşit derecede koyu yada ikinci ilkinden daha koyu olcak ozaman ovulasyon oldu demek..
kızlar malesef adet oldum karın agrısından duramadım tuvalete gittimki kırmızılar tam anlamıyla gelmiş.. duş aldım belki hafifler agrım diye olmadııı agrı kesici aldım mecburen.. 5 gün erkenden adet oldumm.. gecen hafta test almıştım ilk kez test yapmadıgım bir ay oldu:)neyse bunada şükür gecikipte umutlanmaktan daha iyi oldu erken olmam.. zaten bikere bile kasık agrım olmadıı deli gibi bel agrım vardı demekk adet olcam diyeymiş... erken yumurtlamışım bu ayyyy zaten gecen ay yumurtladıgım zamanlarda test yapmıştım negatifti..
neyse rabbim önümüzdeki ay nasi ederinş nediyim...
fermi bacımmm benim bat tarihime 22 şubat yaparmısın.. bu arada 25 şubat dogum günüm ve eger adetim gecikirse 25 inde test yapcamm inş:)
Slm kizlar dun adet gunumden1gun sonra adet basladi ama normal ilk dk larda oldugu miktardaydi o andan sonra ped kullandim hic birsey yok sari yogun bi akinti ben hic boyle birsey yasamamistim adetken sari akinti olurmu ama son 3 gundur atesim 36.8-36.7-36.6 Cikti acayim bel agrim var bacagim kopuyor benim normalde karnim agirirdi( hic birsey anlamadim
Evet kizlar haklisiniz ama valla cok yoruldum 15 aydir ayni huni durumu
Slm kizlar dun adet gunumden1gun sonra adet basladi ama normal ilk dk larda oldugu miktardaydi o andan sonra ped kullandim hic birsey yok sari yogun bi akinti ben hic boyle birsey yasamamistim adetken sari akinti olurmu ama son 3 gundur atesim 36.8-36.7-36.6 Cikti acayim bel agrim var bacagim kopuyor benim normalde karnim agirirdi( hic birsey anlamadim
Evet kizlar haklisiniz ama valla cok yoruldum 15 aydir ayni huni durumu
battaşım adet oldun demeknapalım kısmet hayırlısı olsun demekten başka çare yok bu ay ne güzel çok rahattım günlerim çok yoğun geçti,hiç düşünmeye vaktim olmadı bebişi fakat 2 gündür evdeyim ya bat da yaklaştı iyice heycan bastı beni..hiiiiç belirti yok,umut dünyası
aaaa çok ilginç üstüne falan mı gördün yoksa:44: kan testi yaptırıp sonucu ögğenmekten başka çare yok bence,önemli bişey olabilir burdan ne desek boşhayırlısı olsun,bn umutlandım senin adına nedense
cnm normal deilll şimdi snein kan şeklinde kanaman olması lazımdı.. ateşnde yüksk cidden bak ben 36.0 derece ile adet oldum... benceee yarında adet gelmesse evde test yap derim:)
bu arada listeyi güncelledigin için teşkür bacım:)
Canim ya esine cok guldum sonunda oda farketmis ay rezil olduk heriflere:))eşim dalga geçiyo benle,sabah hıçkırık tuttu,eşim diyo ki;aa sen bilmiyo musun,hıçkırık hamilelik belirtisi,bak bi daha hıçkır kesin hamilesinsanırım bn de huniye bağladım
Canim atesim yuksek ama dususte bak hergun 0.1 C dusuyor gerci atestende pek anladigim soylenemez ama:) neyse kizlar haklisiniz bakalim gecen ay23 unde olmustu yarin kesin gelir ama ben ilk defa adet baslayip sari akinti gordum baksaniza sizde duymadiginiza gore garip bi durum allah sonumuzu hayr etsin minikgelin senin5gun once baslamasi cok ilginc acaba hayitmi etkiledi bende bu ay hayit ictim benimkinin sebebidemi o bilemedim
Canim ya esine cok guldum sonunda oda farketmis ay rezil olduk heriflere:))
kabarcıkların kaşınıyorsa kurdeşan olmuş olabilirsin cnm alerji giibi bşy yani:)arkadaşlarr merhaba herkese iyi akşamlar , vücudumda küçük kırmızı kabarcıklar oluşmaya başladı, bazılarının üstü kuru kuru ,sırtım,göbeğim kolumda var şuan ,hamilelikle ilgili böyle bir beliriti var mı acaba ayy kafayı yicem her şeyi gebelikle alakalandırmak istemiyorum, ama ister istemez aklıma geliyor. başka şeyler de var tabi yaşadığım bel ağrısı,kasıklarıma ara ara gelen sancılar,akıntı... pofff bu kabarcıklar canımı sıktı başka bir şey mi var acaba???
canım ya insanlık hali oluyor işte böyle şeyler benim gibi sıkılınca kocana sarmıyorsan sorun yok cici kız ol hanım hanımcık geçiğr bu dönemi benim gibi cadı kız olma emi:)kızlar yaa dünden beri kolum kanadım kalkmıyor hiçbirşey yapasım yok öyle uyuz uyuz oturuyorumcanım sıkılıyo sebep yok, bacaklarım sızlıyor, yumurtlama dönemimde sıkı çalışma olmadı, derslerim var çalışamıyorum, iki gündür ruh gibiyim eşim allahtan evde o yaptı yemeği ama benim hiiç keyfim yok sebepsiz çok sıkılıyoruuuuuuummmmmmmmm topiğe giriyorum okuyorum cevap yazmaya bile iştahım yok ne oluyo bana yaa
cnm ben hayıtı içtigimden beri adetim süper düzenlendii.. 27. gün adet oldumki aslında bi bayanın normalde 25-28 gün arasında adet olması lazımdır..
yalnız ben bu 10 gündür içmedim hayıtt ovulasyonuma kdr içtimmm.. iki ay önce 5 gün ondan önceki adetimde 9 gün geçikmiştii... gerçekten düzene sokuyor.. ben daha fazla içmek istemedim 3 ay kullanın diyorlarda herşeyin fazlası zararlıdır sonucta ondan bıraktım..şuanda acaip mutluyummm sanırım delirdim:) erken oldumm en azından geç oluptaaa acabamı diyip durmadım... çok şükürrrr ....
hayıt içtigimden beri kahverengi akıntım oluyor cnmmm gecen ay adetten 1 gün önce kahve rengi akıntım geldi ertesi günü adet oldum.. bugunde hemen oldum... sende böle olabilirsin ama ateşin yüksek bacımm düşük olsa adet olcaksın derdim.. tabiii herkesin ateşi bir olmuyor kimisi 36.5 de adet oluyor kimisi 36.5 de hamile oluyor.. bünyene baglı.. ben iki aydır ateş ölcüyorum normal ateşim 36.2-36.3 ........ 36.0-26.1 dede adet oluyorum:) eger benim ateşim 36.5-36.6 olsa hamileyim diye şüphelenirim:)
canım ya insanlık hali oluyor işte böyle şeyler benim gibi sıkılınca kocana sarmıyorsan sorun yok cici kız ol hanım hanımcık geçiğr bu dönemi benim gibi cadı kız olma emi:)
benim lekeler falan okadar karışıkki ben batımı bile tahmin edemiyorum düşün hayıtıda 3-4 haftadır kullanıyorum burdan aldıgım kadın bana dediki hormonlarını düzenlemesi için 3 ay kullanman lazım canım bırakma devam et bakalım iyice düzenlesin ateş durumum gelincede canım zaten ben ateşlerimden bişe anlamadım ölçüyorum ama öylesine mesel adet olunca düşmüyor adetin 4.günü falan düşüyor onun için ateşim beni umutlandıramıyor birde hergün 0.1 derece düşüyor ateşim sanırım bugün yarın normal kanamaya dönüşür maleseeeeeeeeef
arkadaşlarr merhaba herkese iyi akşamlar , vücudumda küçük kırmızı kabarcıklar oluşmaya başladı, bazılarının üstü kuru kuru ,sırtım,göbeğim kolumda var şuan ,hamilelikle ilgili böyle bir beliriti var mı acaba ayy kafayı yicem her şeyi gebelikle alakalandırmak istemiyorum, ama ister istemez aklıma geliyor. başka şeyler de var tabi yaşadığım bel ağrısı,kasıklarıma ara ara gelen sancılar,akıntı... pofff bu kabarcıklar canımı sıktı başka bir şey mi var acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?