Sabredenler Kulübü 2012 :)

birde sol tarafım bir kaç önce başlayan pıt pıt damar atmaları oldu bir kere oldu kan dolaşımı dedim bir daha oldu alla alla dedim gece yatarken yine damar seyirmeleri oldu ümitlenmek istemiyorum ama acaba 10 gün soğan suyu içtim sonra içimden bir ses bu kadar yeter içme dedi ve bıraktım acaba soğan suyu yapmış olabilir mi :s

benim eşimde hergün sevmez olay soğucam yoksa dio ( adam haklıı haftada en fazla 2 defa yapabilio öle milletin kocası gibi hergün azmıo benim eşimm

valla bacım bizimkiler anormall miletin kocaları normal olan... ideal ilişki 1 gün ara ile olmalıdır zaten yani haftada 3-4 kez:) biz ise iki kez enfazla yapıyoruz...bebek içinn sıkı tutmak lazımmmm yoksa olmuyorrrr..benim kuzenimm evlendigi ilk sene günde 3 kez yapıyolarmışş.. zaten 2 kez üstüste dogum yaptııı okdr yapmaya normal hamile kalmasııı :) benim bu temuzda evlenen arkadaşım 2. ayında hamile kaldı düşük yaptı 3. ayında tekrar hamile kaldı.. hergün 1 kere kesin yapıyolarmış kimi zaman 2 kez oluyormuşş..eee hamile kaldııı oda.. bizim gibi haftada1-2 yapanda böle bebek yolu bekliyor:

Son düzenleme:

hım... Evet o zaman yumurtluyrumm demekki bu kadar ağrı ondan oldu demekki aman aman yumurtlayalımm :)) o zaman çalışalım bari :) inş tutarr bacım :)) tutmasada tutmasın

hım... Evet o zaman yumurtluyrumm demekki bu kadar ağrı ondan oldu demekki aman aman yumurtlayalımm :)) o zaman çalışalım bari :) inş tutarr bacım :)) tutmasada tutmasın

evt cnm tam yumurtlama zamnaların zaten adetine iki hafta varsa belirtilerinde yumurtladıgını gösteriyor..biz elimizden geleni yapalım olmassada hayırısı :)

canım yaaa aynıyız desene bende 1.5 yıllık evliyimm :)) ilk aylar biz bile günde 2 4 defa yapıyorduk ama korunuyorduk eşim diyorki ulen bu kadar zor olduğunu bilseydim ilk aydan korunmazdık o kadar ilişkiye kesin tutardı dio ama 1 sene doldu mu o kadar her gün hergün istenmio şahsen :)) isteyenlerede şaşırıyorum kankalarıma abazamı lan sizin kocalr diyorum :d çünkü eşim sexi sever ama her gün hergün böğ getiriyor olaydan soğutuyor dio sen o hergün yapan adamlara bakma onlar abaza dio :d bilemicem artık :)) diyorum ne diyimmm adam bir yandanda haklı bacım yani :)) hergün hergün hele kış zamanı kim isterr biz haftada en fazla 2 defa yapıyoruz olursa olur olmazsa olmasın artık ne diyelim diyoruz zaten 2. Denememizdi :) bakalım ne zaman kısmet
he birde memişlerimin ucu kaşınıo buda yumurtlama belirtsi mi :) ve o yapışık akıntı yok bende süt kesiği gibi var şak die bişi damla çamaşırıma gidip bakıyorum süt kesiği gibi akıntı :)

evt cnm tam yumurtlama zamnaların zaten adetine iki hafta varsa belirtilerinde yumurtladıgını gösteriyor..biz elimizden geleni yapalım olmassada hayırısı :)

aynen walla hayırlısı cnm demekki korunmayı bırakınca yumurtlama belirtileri çıkıo ortaya :s daha önce hiç böle şeyler yaşamıyorduk 2 aydır yumurtladığımı farkediyorum :d

kızlaarr gene beeenn :)) adetim geldi demiştimm 4 gün sürdü normal derecede oldu kanamam..daha sonra bitti temizlendim eşimle birlikte olduk 2 gün sonrada yani bugün tekrar kan geldi birden neden olabilirrr bazı sitelerde hamilelikle ilgili olabilir dio ama bana garip geldi size danışaym dedimm yardım edinnnn :)))

bizde 1.5 senelk evlyiz bacım. ilk zamanlar bizde baya yapıyodukkk eşimde aynen senin eşi gibi diyor keşke hiç korunmasaydıkk diyor.. sen daha yenisin ikinci ayınmış inş beklemeden hamile olursun.. bizde işe gidiyoruz diye akşam pilimiz bitmiş oluyorrrr zatne bizim ev düzgün ısınmıyor banyo kocaman ve buz gibii banyo yapmak işkence resmen.. eee bunlar olunca haftada 2 kez bile fazla diyesm geliyor amaa kaç aydır deniyoruz olmadı bukdr ilişki ile.. ondan bu ay artık soguk falan dinlemeyip 1 gün ara ile zorlada olsa yapcazz
senin anlattıgın akıntı ovulasyonunun bittigini gösteriyor cnmm.. suluuu yumurta akı gibi bi akıntın olursaaaaaaa yumurtluyorsun demek..

cnmmmmmm normal adet döngüsü 7 gündür genelde.. sen bitti diye ilişkiye girmişssindir ama adetin bitmemiştir.. bende kimi zaman adetim bitti diye 5. gün ilişki yaptık eşimle ama bendende kan geldii.. anladımki 6-7 gün çnceden ilişki yapmamalıyım:) yinede için rahat etmiyorsa bi test yap istersen

havalar soğuk oluncada inan insan hiç yapmak istemio hele 2 kişi çalışıyorsunuzz daha zorr walla cnm biz geçen ay adetim bitti 5 gün sonra bir gün arayla hergün yaptık adet günüme kadar tutmadı !!! Dr. Sadece ovulasyon zamanları birer gün arayla yapın dedi onun dışında farketmezz dedi ben dedim belki 1 er gün arayla yapıp yakalrız dedim ama ölede fayda etmedi inş cnm hayırlısı yaaa :) 1 er gün arayla yapıp eşini zorlama derim stres daha çok etkilio resmen 2 ay daha normal devam edin olmazda havalar ısınınca yaparsınız derim bacım :) dr hafta 2 gün 3 gün yapsanızda tutar zorlamyın kendinizi dedi!
Ben 2 aydır o şeffaf salıgıyı görmüyorum cnm yaa :s sarı sarı lekeler gelio :s

canmmmm benimm adetim kendimi bildim bileli 3 gün sürüyo en fazlada 4 gün. ilişkiye girdik bitince aradan 2 gün geçti ondan sonra kan geldi ondan kafama takıldı ..hani gelse hemen sonrasında yada gün içinde gelirdi diye düşündüm . ama hamile olasılığıda saçma değilmi sonuçta 3 gün normal kanamamı gördüm ??

cnm biz herşeyi denedikkk sadeceee düzneli ilişki yapamadık.. bi tek bu ay 3 günde bir ilişki yaptık yani haftada iki kez... sadece düzneli ilişki yapmadıık onuda bu ay deniycezzz . bundan sonrada düzneli yapcaz.. tek yapmadıgımız buuu en azından herşeyi yaptık olmadı diycemm...

haa 2 gün mü geçti cnmm ozaman normal deil.. aynı gün yada ertesi gün gemeliydi.. adet görüp hamile olan çok canım. bence sen yarın hemenbi test yap bacım:)

kızlar güzel bi majezik duş ve sıcak su torbsı ilekarnımın agrısı geçti.. şimdi kalkıp saçlarımı yapayımmm adet zamanımda süslenince kendimi biraz iyi hisediyorumm:) bu hafta büyük ihtimale işyerimde sözleşmeler belli olcak dua edin bana alayım.. maaşım 3 kat artacak eger olursa..
bebek olmadı bu ay bri sözleşme alayım:)hayırlısı ise tabi:)
görüşürsss belki gelirim uykum gelmesse:)

haa 2 gün mü geçti cnmm ozaman normal deil.. aynı gün yada ertesi gün gemeliydi.. adet görüp hamile olan çok canım. bence sen yarın hemenbi test yap bacım:)

gene tek çizgi çıkcaak delircem ondan sonraaa :)) belkkii stresendir sıkıldım 1 kaç gündürr ondandır ondann :))))

cnm çok teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsun bebeğin gelsin sana uğur getirsin inş. Bebiş olmasa iş yerinde gönlünce olsun inş herşeyyy amin cnm görüşüürzzz :)

cnm çok teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsun bebeğin gelsin sana uğur getirsin inş. Bebiş olmasa iş yerinde gönlünce olsun inş herşeyyy amin cnm görüşüürzzz :)

inş cnm bnm inşş..
işyerinde bar yüzüm gülsün:):):)
rabbimden ayrlısını istiyorum heppp..
elimden geleni yaparım eger sonunda istedigim olmassa hakkımda hayırlısı deil derim..
neyse saçalrımı yapıp ugrarım heralde görüşrüs:)muck

kızlar bizim bebeğimiz olmaz kafamızda bebek fikri olduğu sürece

kabarcıkların kaşınıyorsa kurdeşan olmuş olabilirsin cnm alerji giibi bşy yani:)

:) bi o kalmıştı olmadık onu da oldumdemek ki:)neden oluyor acaba :2: yarın doktora gitcem,bakalım neymiş,ihmal etmemek lazım,çok kaşınmıyor öyle. Göğüs cevremde de bir iki tane cıkmış sırt ,boyun bölgeler çoğalıyor. :) teşekkür ederim canım ilgilenip cevap verdiğin için

canım ya baktım da kurdeşene nedir diye,yok bende ki öe bişey değil,yarın tam teşekküllü bir muayene oluyım da rahatlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…