Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy rüya demişken ben de rüyamda bişiler gördümm

tünel gibi geçit gibi biyere gırıyomuşuz sonunda göl fln var piknik yeri gibi çok guzel bi yer bişz tam ordan gecerken
kadının biri durdurup dıyokı ben karsıya gecemıyorum su kuşları da gecırın lütfen suya ulaşmazlarsa ölürler fln diyo
bizde alıyoruz gecırıyoruz bi tahta gibi bişeyın ustune kare bi sürü kuş var yan yana asker gibi dizilmişler ne ucuyolar ne kaçıyolar
örtü var ustlerınde ama kafes gibi değil neyse gecırıyoruz orda dolaşıyos eve gelcez diyoruz kı e götürelim burada kalmasınalr
gidiyoruz ay dıuyorum bı baksammı napiolar diye bı acıyorum kı meğer kuşlar kuluçkaya yatmış yumurta üstünde oturuyolarmış
ben örtüyü açınca bisürü yavru kuş çıktı beyaz beyaz ama nası güzeldi çok hosumuza gitti kuşları sevdık fln :) bu arada
kuş kumru ya benzıyodu :) hatırladıgım kadarıyla

böle bi ruya gördüm :) hayırlara cıksın

Son düzenleme:
Yazık bana :)))))) kıs bacim acaip relax sim neden böle oldu anlamadım normalde üzgün olmam lazimdi:)artık pes ettim ondan herAlde:)
ya bende ne düşünüyorum biz böyle kafayı taktık ya bebek olayına ondan olmazmı acaba. ama okadar ovulasyon testi yapan var ona göre ilişkiye girip bebeği olan var onlar takmıyormuydu gibi sorular soruyorum kendime. evetttt hunimi aldım başıma hayırlı olsun

benim de eşim bir rüya görmüş bişeyler olmuş tam hatırlamıyor sonra beyaz bir ışık yanmış kucağına Allah bir bebek koymuş:) 1 hafta falan olmuş göreli

Cnm denemenin ilk aylarında insan stres oluyor ben ilk 3 ay acaip uzuldum hamile olmadığıma ağladım falan ama sonra baktinmi kendimi parcalasamda olmuyor kısmet ins bı gün olcak bebisimiz Rabbim daha fazla bekletmeden yollar meleğinizi :) ilk aylarda kesin hamile kalırım diye sanıyor insan ama belli olmuyor arkadasım evlendi dedim bak benim kac aydır olmuyor hemen başla anca 1 seneye hamile kalırsın dedim arkadasımda 1 sene sonra düşünüyordu Beni dinledi ve evliliğinin 2. Ayında hamile kaldı... Kısmet valla suanda arkadasım erken oldu diye üzülüyor bense niye olmuyor diye uzuluyorum

rüya demişken ben de sürekli neredeyse her gece rüyamda deprem görüyorum... Hamişlikle ilgili rüya göremedim henüz.

minik gelin ne kadarlık evlisin? ilk1 sene istemek normalmi sence ben yeni evliyimde..korunuorum şimdilik

nasip kısmet canım ne zaman olacağını bilemiyoruz tabi. çift çizgiyi görmeyi eşimi mutlu etmeyi çok istiyorum ama ahh bir olsa

Ay she cnm rüyan cok guZel bence :) inş bebisin senledir :)

sağol canım :) hayırlısı reglıme 10 gun kaldı :) bakalımm

kumru hayra ve hoş olan işlere istenılen şeyın olmasına veya istenılen seyın bahar ayına kalmasıan delaletmış :)

civciv de cok cocuk sahıbı olmaya delaletmış eheueheu durumumuz olsa ki ıns olur :) ben 4 dene kadar düşünüyorum

2 kız 2 erkek hayalim :) tabı once ılk bıtaneyı yapalımda

benim de eşim bir rüya görmüş bişeyler olmuş tam hatırlamıyor sonra beyaz bir ışık yanmış kucağına Allah bir bebek koymuş:) 1 hafta falan olmuş göreli

aaa çok entersan hayırlara cıksın canım :) :) :)

hepimizin rüyaları hayra çıksın inşaallah canımm

kızlarrr ben çıkıyorum gelirim yine okul tatile girdi ya temizlik yapıcam bugün görüşürüz öptümm

bu arada bugün benim dua günümmüş dua eden herkese Allah bin misli hayırlısını versin inşaallah

Saskinanne keske öğretmen olsaydım somesrt ve yaz tatili tam benlik:) ucretszi senelik izinde dogum yapınca şahane:) Allah'tan isim rahat yoksa çalışmazsın kesin sıkıntıya gelemiyorum :)Hadi evi temizle bacim ben 2 hararete bı kadın tutuyorum gelmediği hafta toz alıp elektrik supuresine veriyorum evi okdr:)

ahhh canımmm yarama tuz bastın;benim de en büyük hayalim öyle bi işti.Ama şimdi de çok şükür.İş ortamı bazen sıkı olsada geri kalan kısmı rahat.Ama senelik izin fln yok mesela.Resmi tatillerde zorla tatil yapıyoruz.Doğum izni normal yasal izin olduğu için karışmazlar inşallah.4 ay veriyolar.1 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra.

günaydın herkese,

son derece moralsizimi keyifsizim arkadaşlar... eşimle evliliğimizde cinsel yönden iyi gitmeyen noktolar var, eşimden kaynaklı, tıbbi problem vardı, ilaçla hormon tedavisiyle atlattık sanıyordum ama hep başa dönüyoruz bebek fikrimden de vazgeçtim ben. çok istiyorum anne olmayı, yaşım da ilerliyor zaten ama problemlerimizi çözmeden hamile kalırsam herşey daha kötü olucak sanki... günlerdir birlikte olmuyoruz aşığım seviyorum deli gibi ama yatak odası problemleri evliliğin tadını kaçırıyor gerçekten. üstelik benim elimden hiçbir şey gelmiyor. eşim kendini de yıpratıyor, daha biz yakınlaşmaya başladığımız anda aklı hep acaba e...ks..yon olucak mı olmayacak mı da... kendine baskı yaptığı için de problem yaşıyor. problem yaşadıkça da ilişkiye girmek istemiyor. ne cilveler, ne oyunlar, ne rahatlatmalar denediysem de olmadı...ilaç tedavisi görmesine rağmen psikolojik olarak rahatlamadı. artık ben de tükendim, 20 aydır evliyiz. bu sıkıntıyı aşmadıkça bendeki çabalama isteği de tükeniyor... bu koşullarda bebek ne kadar doğru olur bilemiyorum. eşime de söyledim ben vazgeçtim diye...

kesin kararımı verdikten sonra kendimi listeden çıkartırım. topiğe de gelmem heralde. fermi devam eder listeye...

canım çok üzüldüm bu kararına...gerçekten..
eşin psikolojik yardım almayı denesin,bunu düşündükçe olmaz çünkü.Benim eşimin de vardı ilk aylar,çok şükür aştı.İlk ayki bebek denememizde de onun bu durumu yüzünden ilişki olmamıştı.Düşündükçe,zorladıkça olmuyordu.Sonra atlattık çok şükür.Senin eşinin durumu daha ileri durumdaysa yardım almayı denesin.Eşim hep sormuştu mesela arkadaşına fln,aşması konusunda.:44::44::18::18: seni çok iyi anlıyorum. "olcak olcak" deyip o çabaları aklımda.sonra "bi kere olsa aşacağım" deyip duruyodu.Sonra düzeldi çok şükür.balayımızda fln 4 hafta olmamıştı bizim,olamamıştı.sonra da bebek denemesinde olamamıştı.Acaba benimkinde de öyle problem olabilir mi??

Son düzenleme:

eşim bu konuyu kimseyle konuşmaz ki tatlım... bi de kendisi için de inanılmaz hayal kırıklığı oldu bu durum, biz 8 seneler beraberiz, evlenmeden önce birlikte olmazdık ama ne kadar istekli olduğunu görürdüm, ve bir sıkıntısı olmazdı...bu durumu kabullenmek istemedi bir süre. isteksizliği hormon eksikliğindenmiş, tahlilde anlaşıldı ve ilaç kullanmaya başladı. hatta doktoru ufak doz bir anti-depresan da vermiş bu durum kafasına takılmasın diye ama yine aynı noktadayız 3 haftadır falan kullanıyor ilaçları...13ünde regl olmuştum ben, hemen hemen ayın 9-10undan beri birlikte olmuyoruz. 2 hafta nereyse yaaa... bu durumu kabullenemiyorum artık. zamanında çok sabır ve anlayış gösterdim, artık tahammülüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…