- Konu Sahibi minikgelin
-
- #6.121
Canım yarın güzel haberler getir bize bakalım kaç mm oldu bizim yumoş hazretleriiiiiBen bugün doktora dedim. tedavi olmayı bırakıcam öle kendi halimize takılcaz diye. Dedim bu son tetkikti hiçbir sorun yok. Eşimde de bende de...E o zaman klomene falan da gerek yok. Öle bir müddet takılalım bakalım Ağustosa kadar..olmazsa eylülde falan tekrar bir giderim.Bu aralar bu doktor git gellleri, iş eşimin işiyle ilgili sıkıntılar baya bir bunaldık....Biraz kendi halimize takılalım bakalım...İnşallah güzel haberler alcaz yarın senden...Ağrıların devam ediyor mu?????
evet o belirtiler en çokmuş.. sen hamilemiydin? ya birde bu idrar testleri adet günü gelmeden 4 gün önce kesin sonuç verirmi negatif çıkınca?Kızlar gebelikle ilgili bir sürü web sayfası dolaşırken bir de yabancı olanlara bakayım dedim. "Early pregnancy symptoms" yani erken gebelik belirtileri arasında menstruasyon başlangıç gününden genellikle 10 veya 15 gün öncesinden (siklus uzunluğuna bağlı olarak değişiyor bu) kasıklarda iğneleme, ağrı, kramp girmesi gibi belirtiler kendini gösterebiliyormuş. Gebelik başlangıcını takip eden 3-4 gün içerisinde göğüslerde şişme başlayabiliyormuş. Heryerde karşıma çıkan ifade hep "swollen breasts" idi, yani şiş göğüsler.
Bazı kadınların bunları regl belirtileri olarak addettiğini aslında regl belirtileri arasında yer alan karın ağrısı, kramp, batma ve iğnelenme gibi şikayetlerin regl dönemi başlamadan 2-3 günde çıkması gerektiği yazıyor. Yani 10 gün öncesinde başlayan abdominal şikayetler (karın ile ilgili olanlar) erken gebelik belirtilerinden sayılabilirmiş. Bunun için ise insanın kendisini iyi dinlemesi ve gözlemlemesi gerekiyormuş.
Bulantı ve kusmalar ise 3. ve 4. haftalarda başlayabilse de genellikle 5. haftadan sonra yavaş yavaş ortaya çıkan durumlardanmış...
Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabİLİR
KIZLAR BELKİ İŞİNİZE YARAR :)
ne zamandır deniyosunuz? ipuçları var pozisyon, yataktan kalkmamak, yedikleriniz, .. bildiğim bi kaç şey var ama sen denemişsinsir belki, kürler felan.. bi de yummurtladığın tarihi biliyormuydun yani ilişkiyi ona göre ayarlıyomuydun? çünkü bazısı adetin bitim günü yumurtluyormuşş..kusura bakma canımm geç gördüm..
Hakkınızda hayırlısı olsun
evet belki biraz bu düşünceden uzaklaşmak iyi gelecektir..
Vardır onunda bi vakti saati..
zamanın dolmasını bekliyodur bebişte..
Eveet canım devam edio ağrılarım..
özellikle sol kasığımdan sol bacağıma inen ağrılar var..
sonraaa bi böle dolgunluk hissi yumurtalık ve rahim bölgemde...
Sanki idrara sıkışırsın ya öle bi dolgunluk..
adımlarımı biraz büyük atınca çekme oluyor kasıklarıımda..
böle işte sabah ola hayrola..
bayanlar ilişki esnasında kendini kasmak gebeliği etkilermi ayy çok utandım sorrakenngeldim bacım geldimmm
Kız dur durduğun yerde nereye gidiyorsun
Canım bende kendimden örnek vereyim eşinin yaşadığı psikolojik sorunu bende evliliğimizin ilk aylarında yaşadım ama sorun bendeydi...Çok kötü zamanlardı canım gerçekten istek dışı kasılıyordum berbat bikaç ay geçirdik mutsuz ama saolsun eşim çok anlayışlıdır benim.. bikaç ilaç ve psikolojik destekle atlattımÇok şükür şimdiii daha iyi hissediyorum kendimi.. Bazen bizdede aynı problemler olabiliyor ama genelde kafa çok meşgul ve yoğunsa canım insanın kafasının içinin rahat olması lazım stresli dönem illaki oluyor hepimizin hayatında. Siz biraz daha sabredin 1,5 yıl uzun bir zaman değil bence tatlım az daha zaman tanıyın herşeyin başı konuşmak konuşarak birbirinizle sorunları aşın eşlerden biri içine kapanınca işler içinden çıkılmaz hal alıyor...:44::44:
bayanlar ilişki esnasında kendini kasmak gebeliği etkilermi ayy çok utandım sorrakennyada şöyle diiym penisin tamamı girmelimi
evet o belirtiler en çokmuş.. sen hamilemiydin? ya birde bu idrar testleri adet günü gelmeden 4 gün önce kesin sonuç verirmi negatif çıkınca?
günaydın sevgi kelebekleriiii ayyy bugün benim dua günüm çok mutluyuuumm
canım belirti aramak için çok erken ama ben de geçen 2 gün öyleydim,belimden sol kasığıma kadar inen ağrı vardı;kasıklarımdaki dolgunluk otururken kalkarken belliydi.Sonra ara ara adet ağrısı fln..Zaten ben hep şişim,gazım vardı.kızlar adetime 12 13 gün var ama karnımda gaz şişliği var makatıma ağrı giriyorriğne batıo sanki birde bu yumurtlama belirtisi hala geçmio sol yumurtalığımda bir doygunluk var üzerine doğru eğilince bağdaş kurunca bacaklarımı ordaki doygunluğu bastıyormuşum gibi hafif bir rahatsızlık yaşıyorum sol ayağım sol kalcam ara ara kramp şeklinde ağrıo 4 gün önce daha öncede bahsetmişti eşimle gezerken belim kopukcak gibi kasıklarım adet görücekmşim gibi ağırdı yarım saat sürdü geçti o bel ve kasık ağrıları ama şimdi karnım çok şiş gazım varr ( karnımın içinde sanki su var gibi sesler gelio :S karnımın altı acayip bir his içinde bağırsaklarımda sorun mu var yoksa üşüttüm mü :S sol kasık karın altı seyirmlerim oluo memişlerim kaşınıo ama öle koyulaşma ağrı yok 12 13 günüm var bakalımmm yaa
kızlar adetime 12 13 gün var ama karnımda gaz şişliği var makatıma ağrı giriyorriğne batıo sanki birde bu yumurtlama belirtisi hala geçmio sol yumurtalığımda bir doygunluk var üzerine doğru eğilince bağdaş kurunca bacaklarımı ordaki doygunluğu bastıyormuşum gibi hafif bir rahatsızlık yaşıyorum sol ayağım sol kalcam ara ara kramp şeklinde ağrıo 4 gün önce daha öncede bahsetmişti eşimle gezerken belim kopukcak gibi kasıklarım adet görücekmşim gibi ağırdı yarım saat sürdü geçti o bel ve kasık ağrıları ama şimdi karnım çok şiş gazım varr ( karnımın içinde sanki su var gibi sesler gelio :S karnımın altı acayip bir his içinde bağırsaklarımda sorun mu var yoksa üşüttüm mü :S sol kasık karın altı seyirmlerim oluo memişlerim kaşınıo ama öle koyulaşma ağrı yok 12 13 günüm var bakalımmm yaa
canım evet daha erkenmıs belirti aramak için ama o kaıskta dolgunlukhissi batma kasık agrısı gıbı agrı
ve gazdan da bahsetmıssın bunlar kabızlıktan veya şişkinliktende oalbılıyor canım sık sık kabılzık yasadıgım ıcın
bahsettıgın seylerı okur okumaz ahanda kabızlık gaz şikayetleri dedim.hoş gebelıkte de buna benzer şikayetler olur olmasının sebebı ıse
gebelıkte gaz şikayetı cok olur aşırı derecee de e bu gazda kasık agrısı vs sebep olur yerleşmeden dolayı olan
batmalar kasığın ucunda yanı bacak taraftan dğilde diğer taraftan içerde olur bit teli titretmıssın gibi hissedersin veya
resmen bıçak saplıyorlarmış gibi hissedersin...bir deüşütmeden dolayı da olabilir bu agrılar yanı
ayrıca sadece kasık batması da gebelıge ısaret değil ben her ay regle 10 gun kala baslıo regle kadar hep batma yasıyorum
olabiliyo yanı böyle şeyler bence düşünme kafanı temızle sakin relax belirtiye takılamdan bekle gununu cok zor bılıyorum,
bende günümü beklıyorum cunku benımde 9 gunum var kasıgımda batma var hiç başım ağrımaz ama başım da garip bi agrı var
ve sabhaları midem bulanıyor ama hiçbişey olmuyomuş gibi davranmaya calısıyorum bu kadar erken belirti olmaz he olur ama
her zaman olmaz bariz bi gösterge değil yani.....3 subat ı beklıcezz :)
canım belirti aramak için çok erken ama ben de geçen 2 gün öyleydim,belimden sol kasığıma kadar inen ağrı vardı;kasıklarımdaki dolgunluk otururken kalkarken belliydi.Sonra ara ara adet ağrısı fln..Zaten ben hep şişim,gazım vardı.canım yumurtlama ile ilgili bi durum da olabilir.Üşütmüş de olabilirsin.Ama inşallah hamişliktendir fakat bu kadar kısa sürede; bu kadar belirti hamişlik için erken canım.Ben bile hamişlik diyemedim,beynimin oyunu da değil,bariz ağrı yaşadım ama hamilelikten olmasını çok isterim.Hamişsindir inşallah,yakında belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?