Sabredenler Kulübü 2012 :)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]1 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]17 şubat[/TD]
[TD]2 şubat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 şubat
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]4 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün neslisu, pdr55 (müjde), ay_she arkadaşlarımızın dua günü.

kusura bakma canımm geç gördüm..
Hakkınızda hayırlısı olsun
evet belki biraz bu düşünceden uzaklaşmak iyi gelecektir..
Vardır onunda bi vakti saati..
zamanın dolmasını bekliyodur bebişte..
Eveet canım devam edio ağrılarım..
özellikle sol kasığımdan sol bacağıma inen ağrılar var..
sonraaa bi böle dolgunluk hissi yumurtalık ve rahim bölgemde...
Sanki idrara sıkışırsın ya öle bi dolgunluk..
adımlarımı biraz büyük atınca çekme oluyor kasıklarıımda..
böle işte sabah ola hayrola..

evet o belirtiler en çokmuş.. sen hamilemiydin? ya birde bu idrar testleri adet günü gelmeden 4 gün önce kesin sonuç verirmi negatif çıkınca?

ne zamandır deniyosunuz? ipuçları var pozisyon, yataktan kalkmamak, yedikleriniz, .. bildiğim bi kaç şey var ama sen denemişsinsir belki, kürler felan.. bi de yummurtladığın tarihi biliyormuydun yani ilişkiyi ona göre ayarlıyomuydun? çünkü bazısı adetin bitim günü yumurtluyormuşş..

bayanlar ilişki esnasında kendini kasmak gebeliği etkilermi ayy çok utandım sorrakenn yada şöyle diiym penisin tamamı girmelimi

bayanlar ilişki esnasında kendini kasmak gebeliği etkilermi ayy çok utandım sorrakenn yada şöyle diiym penisin tamamı girmelimi

bak soyle dusun ne aci ki tecavuze ugrayanlar hamile kalabiliyorlar kendilerini kastiklarinda bile, yani olur mu olur
ama tabiki hamile kalmak icin kadinin kendini kasmamasi, rahat olmasi, iliskiyi gercekten istemesi cok onemli spermlerin gecicisi kolaylastiran birsey bu

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]1 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]17 şubat
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 şubat
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]4 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün 60gelsin (perihan), fermi (selda), Anatolya20 (pelin) arkadaşlarımızın dua günü.
Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılarak size nasip etsin. (amin)

evet o belirtiler en çokmuş.. sen hamilemiydin? ya birde bu idrar testleri adet günü gelmeden 4 gün önce kesin sonuç verirmi negatif çıkınca?

hayır cnm hamile değilim bu ay 3. denememiz olucak ama ilk ay tecrübesizdik ovulasyından sonra beraber olmuşuz sonrada hasta oldum 10 gün yattım yani o ay eşimle adetimden 2 gün sonra birde 15 gün sonra beraber olmuştuk şehir dışındaydı o zamn geldi geçmiş yani neyse geçen ay sıkı çalıştık tutmadı kısmet değilmiş bu ayda relax takılıyoruz 3 günde bir 4 günde bir bazen 2 günde bir canımız isterse yani :)
adetten 4 gün önce vermez adet günü yada adetten bir kaç gün sonra doğru sonuç verir cnmm

kızlar adetime 12 13 gün var ama karnımda gaz şişliği var makatıma ağrı giriyorr iğne batıo sanki birde bu yumurtlama belirtisi hala geçmio sol yumurtalığımda bir doygunluk var üzerine doğru eğilince bağdaş kurunca bacaklarımı ordaki doygunluğu bastıyormuşum gibi hafif bir rahatsızlık yaşıyorum sol ayağım sol kalcam ara ara kramp şeklinde ağrıo 4 gün önce daha öncede bahsetmişti eşimle gezerken belim kopukcak gibi kasıklarım adet görücekmşim gibi ağırdı yarım saat sürdü geçti o bel ve kasık ağrıları ama şimdi karnım çok şiş gazım varr ( karnımın içinde sanki su var gibi sesler gelio :S karnımın altı acayip bir his içinde bağırsaklarımda sorun mu var yoksa üşüttüm mü :S sol kasık karın altı seyirmlerim oluo memişlerim kaşınıo ama öle koyulaşma ağrı yok 12 13 günüm var bakalımmm yaa

günaydınnnn kızlarr.!!!
Dua günündeki arkadaşlarım inşallah bu ay bu ay olmazsa en yakın zamanda bebek hayallerine kavuşursunuz...bol bol hamiş dilekli,hayırlı dualar....Allah herkesin dileğini,duasını kabul eder inşallah.Allah kalpten,içten bebek hasreti ile,bebek isteği ile yanan tüm adaylara o güzel mucizeyi,güzelliği nasip eder inşallah.

canım belirti aramak için çok erken ama ben de geçen 2 gün öyleydim,belimden sol kasığıma kadar inen ağrı vardı;kasıklarımdaki dolgunluk otururken kalkarken belliydi.Sonra ara ara adet ağrısı fln..Zaten ben hep şişim,gazım vardı. canım yumurtlama ile ilgili bi durum da olabilir.Üşütmüş de olabilirsin.Ama inşallah hamişliktendir fakat bu kadar kısa sürede; bu kadar belirti hamişlik için erken canım.Ben bile hamişlik diyemedim,beynimin oyunu da değil,bariz ağrı yaşadım ama hamilelikten olmasını çok isterim.Hamişsindir inşallah,yakında belli olur.

canım evet daha erkenmıs belirti aramak için ama o kaıskta dolgunlukhissi batma kasık agrısı gıbı agrı
ve gazdan da bahsetmıssın bunlar kabızlıktan veya şişkinliktende oalbılıyor canım sık sık kabılzık yasadıgım ıcın
bahsettıgın seylerı okur okumaz ahanda kabızlık gaz şikayetleri dedim.hoş gebelıkte de buna benzer şikayetler olur olmasının sebebı ıse
gebelıkte gaz şikayetı cok olur aşırı derecee de e bu gazda kasık agrısı vs sebep olur yerleşmeden dolayı olan
batmalar kasığın ucunda yanı bacak taraftan dğilde diğer taraftan içerde olur bit teli titretmıssın gibi hissedersin veya
resmen bıçak saplıyorlarmış gibi hissedersin...bir deüşütmeden dolayı da olabilir bu agrılar yanı
ayrıca sadece kasık batması da gebelıge ısaret değil ben her ay regle 10 gun kala baslıo regle kadar hep batma yasıyorum
olabiliyo yanı böyle şeyler bence düşünme kafanı temızle sakin relax belirtiye takılamdan bekle gununu cok zor bılıyorum,
bende günümü beklıyorum cunku benımde 9 gunum var kasıgımda batma var hiç başım ağrımaz ama başım da garip bi agrı var
ve sabhaları midem bulanıyor ama hiçbişey olmuyomuş gibi davranmaya calısıyorum bu kadar erken belirti olmaz he olur ama
her zaman olmaz bariz bi gösterge değil yani.....3 subat ı beklıcezz :)

ay çok saol cnm :) kabız değlimde maşallah büyük tv. iyi geliyor :) ama bir gaz var içimde sanki karnımın içinde su var fokurduo :)) evet çok çok erkenn hemdeee çok üşütüyorum sanırım :) bacak aramdaki kemiklerimde ağrı snaki ilk defa bisiklete bineriz saatlerce süreriz sonra bacak aramız ağrırya öle ağrıda var ama sanırım üşüttüm ondan bunlar oluyor :) hayırlısı yaa beklicez görücezz inş hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz cnm :)

saol cnm cevabın için inş yaa göğüslerimde kaşınıoo böle uçlardan yukarı doru ara ara sızı girio sanki bişi çekilioo acayip bişi yanii bakalım bekleyip görcezz inşş hamişizdirr değilsekte en kısa zamanda hayırlısı ile kalırız inş :)

kızlar günaydın ben gitti gidiyordan yumurtlama testi alcam,siteye üye mi olmak gerekiyor? nasıl alcam? daha önce hiç netten alışveriş yapmadım,bilmiyorum.bide eşim kredi kartı numarasını falan verme olayına işkillleniyo,netten almak istemiyo ama eczanelerde de çok pahalı,bişey olur mu ya kredi kartından alsak:44:

Günaydın canlarım Bugün doktora gidiyoruuuzzzz minnoşumla tanışmaya az kaldı çookk heyecanlıyım. İnşallah eşim sevimsiz kayganayı peşimize takıp bunu mahvetmez. Bu yüzden saçma sapan rüyalar gördüm zaten sabaha kadar anneme yakın bir yerde doktora gideceğim ama annemi bile çağırmıyorum. Bu ilk heyecanı eşimle birlikte yaşamak istiyorum.

Slm kizlar neyapiyonuz bakim farkindamisiniz hamile sayımız cok az bu ay sonuna yükselir ins:) annemlere yakın bır ilde oturuyor 1 saat aramız yarın gelceklerdi haftasonuna kdr kalacaklardi ama acaip kar yağıyor haftasonuna kdrda öyle görünüyor haftaya gelcekler ozmanada benim tam ovulasyonuma denk geliyor son 3 aydır ovulasyon zamani annemlerdeydik yine birlikte olcaz .. Uzun zamndir evimede gelmediler kardesim okula gidiyor diye off neyaPcam gece iliski yaparimda sabah nasıl duş Alcam anlaşılır yaptığımız şans yok bende valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…