- Konu Sahibi minikgelin
-
- #6.081
bende 12-13-14-15-16-17 da hergün yapmayı planlıyorum eşim oyunbozanlık yapmassa:)onun haricinde 1 gün arayla yapcaz.. çok azimliyim bu ay çok:)
inşş bebişin konmuştur göbegine baacımm bak hamile kalıyorsun spermlerdede sorun yok eninde sonunda gelcek melegin:)
sanırım öyleee...
Bu gece kocişin yanına gitmek lazım o zamaan :))))))))
günaşırı devam ediyorum ben halvete.
12. Gün olmuştu. 13 . Gün akıntıyı görünce yine oldu.
Bugünde olsun bari...
bencede kocayı rahat bırakma bu ay....
miniğim valla hayırlısı 1 günü yani dünü boş geçirdim diye canım sıkıldı.
yumurtlama olduysa diye ama 2 günde 1 olan ilişkide spermler canlı kaldığı için sorun yapmıyorum
cnm biz 2 aydır korunmayı bıraktık geride bıraktığımız 2 ay boyunca hamiş kalamadım 2 sene kadar korunduk çünkü 2 aydır istiyoruz bu 3. Ay denememiz oluyor yanlız geçen ayla bu ay tek fark yumurtlama belirtileri hissediyorum bu ayda adetimden 2 hafta önce resmen adet olucakmışım gibi kasık bel ağrıları yaşadım bir gün sürdü birde kaç gündür göğüslerim kaşınıo artık kıyafetleden mi başka bir sebep mi bilemiyorum ara ara kaşınıo birde bir kaç gündür sol kasıkta damar seyirmeleri var :s ama damar seyirmeleri hamişliğin 3 aylarında ortaya çıkıo bilemiyorum yanlız yeni doğum yapan bir arkadaşım gecen ay sol kasıkta ağrılar olunca bana sol kasığın üstüne yan tarafına doğru uzan bakalım pıt pıt atmalar olucakmı dedi adetimede daha vardı biliyordu denedim yok dedim hım.. Ben öle anladım dedi bende yok o zaman hamiş değilim dedim galiba cnm dedi ama bu ay o pıt pıtları duyuyorum bilemiyorum artık acaba psikolojik olarakmı yaşıyorum bilemedim acaba mı diyip durdum resmen :s
1 gün aradan bşy olmas cnm bnmm ideali öyle diyorlar ama bana kalsa hergün yapardım hoş eşimi düşününce 1 gün arayla yapsakta şükretcem:) bu ay baya yorulcaz inş deger bakalım:)
bilemiyorummm :)))))))selam kızlarr benim sol yumurtalığım çok ağrıyor belimde öyle...
adet olcakmışım gibi aynı yaaa..
hamile olmayı isteyenlerdensin sen de sanırımyumurtalıklar mı çatlıyor yoksa
yumurtlama günleri gün aşırı beraber olmak lazım hatta sperm çatlayan yumurtanın yanına 10 saatte ulaşabiliyormuş sperm yumurta çatlamadan önce kanalda beklerse daha ii olur çünkü ancak kaliteli yumurta 24 saat yaşıyor normal yumurta 12 saat kadar olabildiği için 10 saatte ulaşan sperm biraz riskli yumurtlamadan önce eşlerimizle beraber olmak daha doğru benimde 23 ocak ile 28 ocak arası yumurtlama günlerim bende değerlendiryorum bakalım hayırlısı artık
allahtan işimi sağlama aldım :)
günaşırı devammmmmmmm
sanırım öyleee...
Bu gece kocişin yanına gitmek lazım o zamaan :))))))))
günaşırı devam ediyorum ben halvete.
12. Gün olmuştu. 13 . Gün akıntıyı görünce yine oldu.
Bugünde olsun bari...
1 gün aradan bşy olmas cnm bnmm ideali öyle diyorlar ama bana kalsa hergün yapardım hoş eşimi düşününce 1 gün arayla yapsakta şükretcem:) bu ay baya yorulcaz inş deger bakalım:)
bilemiyorummm :)))))))
allahtan işimi sağlama aldım :)
günaşırı devammmmmmmm
EVET CNM BU ARALAR GÜN AŞIRI DEVAM EDİN EŞLERİNE BİRER GOFRET ÇİKOLATA YADA YEDİRİN :)
:))))))))))
inşallah şubat gibesi oluruz hep beraber
kızlar ben azcık uzancam uyumassam gelirim:) görüşrüs:)iyi sohbetler:)
inş cnmm şubat ayı bizim ayımız olur inş :)
inş cnmm şubat ayı bizim ayımız olur inş :)
inşallah cnm yaaaaa..daha benim bat 2 şubat..ne güzel şubatta başarsak da 14 şubatta kocamıza en güzel hediyeyi versek
:) senin bat ne zaman benim 8 şubat :)
kaç aydır deniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?