Sabredenler Kulübü 2012 :)

bencede kocayı rahat bırakma bu ay....
miniğim valla hayırlısı 1 günü yani dünü boş geçirdim diye canım sıkıldı.
yumurtlama olduysa diye ama 2 günde 1 olan ilişkide spermler canlı kaldığı için sorun yapmıyorum

sanırım öyleee...
Bu gece kocişin yanına gitmek lazım o zamaan :))))))))
günaşırı devam ediyorum ben halvete.
12. Gün olmuştu. 13 . Gün akıntıyı görünce yine oldu.
Bugünde olsun bari...

yumurtlama günleri gün aşırı beraber olmak lazım hatta sperm çatlayan yumurtanın yanına 10 saatte ulaşabiliyormuş sperm yumurta çatlamadan önce kanalda beklerse daha ii olur çünkü ancak kaliteli yumurta 24 saat yaşıyor normal yumurta 12 saat kadar olabildiği için 10 saatte ulaşan sperm biraz riskli yumurtlamadan önce eşlerimizle beraber olmak daha doğru benimde 23 ocak ile 28 ocak arası yumurtlama günlerim bende değerlendiryorum bakalım hayırlısı artık

1 gün aradan bşy olmas cnm bnmm ideali öyle diyorlar ama bana kalsa hergün yapardım hoş eşimi düşününce 1 gün arayla yapsakta şükretcem:) bu ay baya yorulcaz inş deger bakalım:)

hadi bakalım,olur bu sefer inşallah..daha önceleri sen mi korunuyordun peki cnm? neden sordum? çünkü doğum kontrol hapı kullanan bayanların birz daha gec hamile kalabildiklerini duymuştum..ne zaman kesin haberi vereceksin bize

sanırım öyleee...
Bu gece kocişin yanına gitmek lazım o zamaan :))))))))
günaşırı devam ediyorum ben halvete.
12. Gün olmuştu. 13 . Gün akıntıyı görünce yine oldu.
Bugünde olsun bari...

o akıntıyı ben kaçırıyorum galibaa bişiler lap die damlıo bakıyorum akıntı yanlız benim kafamı karıştıran bişi var rahim ağzım çok aşağıda yaa bu gebeliğe engel olur mu :s

Kızlar gebelikle ilgili bir sürü web sayfası dolaşırken bir de yabancı olanlara bakayım dedim. "Early pregnancy symptoms" yani erken gebelik belirtileri arasında menstruasyon başlangıç gününden genellikle 10 veya 15 gün öncesinden (siklus uzunluğuna bağlı olarak değişiyor bu) kasıklarda iğneleme, ağrı, kramp girmesi gibi belirtiler kendini gösterebiliyormuş. Gebelik başlangıcını takip eden 3-4 gün içerisinde göğüslerde şişme başlayabiliyormuş. Heryerde karşıma çıkan ifade hep "swollen breasts" idi, yani şiş göğüsler.

Bazı kadınların bunları regl belirtileri olarak addettiğini aslında regl belirtileri arasında yer alan karın ağrısı, kramp, batma ve iğnelenme gibi şikayetlerin regl dönemi başlamadan 2-3 günde çıkması gerektiği yazıyor. Yani 10 gün öncesinde başlayan abdominal şikayetler (karın ile ilgili olanlar) erken gebelik belirtilerinden sayılabilirmiş. Bunun için ise insanın kendisini iyi dinlemesi ve gözlemlemesi gerekiyormuş.

Bulantı ve kusmalar ise 3. ve 4. haftalarda başlayabilse de genellikle 5. haftadan sonra yavaş yavaş ortaya çıkan durumlardanmış...

Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabİLİR

KIZLAR BELKİ İŞİNİZE YARAR :)

inşallah cnm yaaaaa..daha benim bat 2 şubat..ne güzel şubatta başarsak da 14 şubatta kocamıza en güzel hediyeyi versek

inş cnm biz eşimle ilk defa 14 şubatta karşılaşıp beraber olduk bizim için 14 şubat çon önemlidir :) 1 sene sonr evlenmiştik inş tanışma yıldönüümüzde bu hediyeyi veririzz aminn olmazsada allahın vardır bir bildiği diyelim içimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…