- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.041
ewt kesinlikle bilmek lazım ben bir türlü öğrenemedim.netten yapılan hesaplama yalan çıktı bnde..bu ay hem ovilasyon testini denicm hem de doktoruma takip ettiricem..bıktım artık her ay umutlanmaktan acaba var mı demekten.....
beklentiiiiiiiiii arkadaşım nasılsııınn
Canım iyiiym sen nasılsınnnnn....Evet benden de herkese MUTLU YILLLARRRR BEBİŞLİ YILLARRR İNŞALLAHHHH...Canım cevabını okudum p.tesi olması normal.Aslında ben de 30 günde falan adet oluyordum. yani 16. 18. gün gibi yumurtluyo olmam lazım ama doktor bana 12.gün iğneyi yap dedi. cuma yaptırdım işte. c.tesi sabah da ilişki oldu. doktor akşam demişti ama sabaha anca oldu. malum yılbaşı:))) ve benden hiç akıntı gelmedi. önce gelirdi bu aralar. iğne olduktan beri ama kasıklarımda sabit bi ağrı var.gitmek bilmedi....Bakalım yaaa Allah yardımcımız olsun .Sen de zaten gün aşırı ilişki olduğu için kaçırmazsın gününü....[/QUO
ya ben çok tedirginim ama bilmiyorum..
yani kendi kendime aceba yanlış mı gördüm di sruyorum..
bende bebek düşünmeye başladıktan beri kontrol diyorum bu akıntı olayını ilk defa bu gün gördüm.
bu gün beimde sabahtan akşama kadardayanılmaz bi ağrı vardı kasıklarımda şimdi biraz da hafifi yine var ağrı..
Vala gün aşırı ilişki dün sendeledi..
davetliydik malum yılbaş dönüşttede kayınvalideye uğradık orda da yapıca halimiz yok..
bu günde sonra sıkı bi şekilde devam..
yarın zaten doktora sorucam ne zaman bırakalaım ilişkiy die.
kızlar yeni yıl yeni sayfa inşallah herkezin istediği olur :)
ben şu listedeyim umudumuz aralık ayı.
batı ım 27 si hala adet olmadım bugün 5 gün kendimi zor tutuyorum test yapsammı yapmasammı diye ne varki burda kolay değil çünkü ben yurt dışındayım şuan ve buranın tıp'ı çok kötü ne yapıcam bilmiyorum belirtilerim var ama çok heyecena umuda kapılmak istemiyorum ama offfffffff bilmiyorumm kötüyüm her ay umutlanıyoruz ama kırmızıları görüyoruz sonunda ben 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz ama maalesef hep aynı sonuç doktora gidiyoruz hiç bi sorun yok diyorlar anlayamıyorum offfffffff offff çok sıkıldım artık
günaydınn arkadşlar;bata bugün dahil 3 gün kaldı...Allah'ım hayırlısını nasp etsin.Eşimle küs olduğumuz için aslına bakarsanız kırmızlar gelse bile o kadar çok üzülmeyeceğimi düşünüyorum.yılbaşımız kötüydü,ondan sonraki gün de.
senin 3 gün kalmış, benim daha 10 gün var ppffffff geçer mi bu 10 gün
hiç bir umudum yok şu an.Üç gün öncesinden adet gelmş hissi başlar bende.Bugün birazcık o his varmış gibi.Eşimle bu denli anlaşamıyorken bebeğe yazık olmasın diyorum bikaç gündür.İnşallah bu psikolojim düzelir.
kızlar bişey sorcam ben 28 bir adet olurum cumartesi günü bitti ve bugun 7 günüm ateşimi ölçüyordum 34.3, 34.7,34.7,36.3 son 4 gün bu şekilde bu kadar erken yumurtlama olur mu ? çünkü sabahtan beri sağ kasığımla belim ağrıyor.
Günaydın herkese
ocak listesi yapıcak mıyız arkadaşlar?
minikgelinin interneti bitmişti giremiyordu, acaba topik sahibesi olarak gelebildiğinde o yapmak ister mi?
Bu arada benim bu ay ovulasyon akıntım gelmedi sankibir 5 gün önce doktora gittiğimde gelişen bir yumurtam vardı, çatlamadı mı acaba? moralim bozuldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?