Sabredenler Kulübü 2012 :)

bize göre doğru zamanla ona göre doğru zaman aynı değil ne yazık ki...sabırla beklemekten başka yapacak bir şey de yok. benim bu henüz 2. ayım..bakalım Rabbim ne zaman "ol" diyecek

hiç bi bilgim yok 3 gün kalmıs sabır..müjdeli haberler inş.

kızlarrrrrr
bilen arkadaşlar bi yorumlarmısınız....hormon tahlillerimi....:44:
fsh: 3,78
lh :3,96
e2:22

internetten araştırdın mı hiç? hani bugündeki değerlerin olması gereken aralık vardır, referans değer olarak? ezbere bilemediğim için ben yardımcı olamıyorum arkadaşım :44::44:

baktım netten ama pek bişi anlayamadım.fsh falan iyi sanırım ama
şu fsh ve lh arasında bi denge falan oluyormuş.bişiler yazıo bilen biri olsaydı da açıklasaydı ne güzel olurdu

baktım netten ama pek bişi anlayamadım.fsh falan iyi sanırım ama
şu fsh ve lh arasında bi denge falan oluyormuş.bişiler yazıo bilen biri olsaydı da açıklasaydı ne güzel olurdu

bak ben o linkten okuduğum kadarıyla sorunsuz bir sonuç bu! rezervlerin de şahane maaşallah

Ah o sabır ne zor bişi :)))

diyende benim bak adetim bu gun bitti 10 gun bilemedin on bes gun sonra baslarım ..ne olacak ki ??..hamilemiyim ?? aman başım mı döndü benim..yoyo midem bulandı cok zoorrr..nasıl gececek 3 günn..ne yapacaksın..acaba adetın gelecek mi ? yoksa sen şimdi hamilemisin ?test yapsan mı ki?

KIZLARRRR
adet ağrım başladı;iki-üç gün önceki haberci belirtiler başladı...Bu ay da yok sanrım...:44: önceki iletilerime baktım da hep böyle yazdığımda kırmızılar gelmişti.

saol canım merakımdan sordum bende deniyemem zaten ayyy korkarım ben

KIZLARRRR
adet ağrım başladı;iki-üç gün önceki haberci belirtiler başladı...Bu ay da yok sanrım...:44: önceki iletilerime baktım da hep böyle yazdığımda kırmızılar gelmişti.

üzülme canım yaaa, gelirse de buyursun gelsinler... rabbim ömür verdikçe umut her ay olacak!! hayırlı zamnda istiyoruz hep bebişleri, eğer bu ay olmazsa demek ki daha gelmemiş zamanı... regl öncesi psikolojiyle olumlu düşünmek mümkün olmuyor, insan üzülüyor ama regl biterken yine aynı inançlı ve motivasyonlu halimize geri dönüyoruz.

KIZLARRRR

hemen umudunu yitirme..boyle diyip hamile kalanda cok oldu..dileyelim ALLAHTAN hamiş sindir..

hemen umudunu yitirme..boyle diyip hamile kalanda cok oldu..dileyelim ALLAHTAN hamiş sindir..
bu ay çok verimli geçtiğini düşünüyordum;ama maalesef Allah nasip etmedi sanırım.

haha damarın atışını hissetsem dicem ki hamilemiyim acaba damar atıyo Deliriyorum son 10 gün varmı yokmu die.Neyse bu ayda olmazsa tahlil yaptırcaz eşimde bende bakalım bişi çıkıcakmı.İnşallah sorun çıkmaz.Hatta tahlile kalmadan bebişim olur inş.

KIZLARRRR

Canımm korkuyma beni bak battaşız beraber hamile kalcaz bu ay Karamsarlık yok onlar hamilelik belirtileri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…