Sabredenler Kulübü 2012 :)

iyi akşamlar kızlar ,nasılsınız?
ecntrk inşallah güzel haberler alacağız senden demek ki? Dört gözle bekliyorum...
benim de bu günler ovulasyon, değerlendirmeye çalıştık ama bakalım Rabbim ne nasip edicek

pufffffffffffff benimde 3 gün kaldı bata ama heeeçççç umudum yok yinede geçse şu günlerde test yapsam

hiç birşey yok bazen böyle bir halsiz kalıyorum sonra geçip gidiyo ama o belirtimidir bilmem birtek onunlada umutlanmak istemiyorum
sen de var mı bişiler :26:

al benden de o kadar canım yumurtalık kısmımda bir ağırlık var o kadar valla

Haa bide gögüslerim acayip ağrıyo ama adetimde de hep ağrırrr bari birilerinden iyi haberler alsakda sevinsek umutlansak bizde

amiin canım amiinn...

şey bir de ayıptır söylemesi lavaboya çıktığımda sağ tarafım batıyo acıyo:26:

üşüttüm sanırım hiç böyle olmamıştı şaşırdım iyice

kizlarrr
adet gebelik dusuk
vu 3.un de belirtileri tamamen ayni. adet sancilari ama gelmeyen kanamayla hamile oldugumu ogrendim
yine adet sancimla ve hafiften baslayan kanamamla dusuk yapiyor oldugumu ogrendim
yani adet sanciniz baslasa bile hemen adet gelecek diye dusunmeyin hamile de olabilirsiniz

amiin canım amiinn...

şey bir de ayıptır söylemesi lavaboya çıktığımda sağ tarafım batıyo acıyo:26:

üşüttüm sanırım hiç böyle olmamıştı şaşırdım iyice

ya bu batma hamilelikde de olurmuş ki yani acaba gebelik mi senin ki :44::44: anacım günümüz yaklaştıkça tırlatıyoz sanırım
sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun canım

ya bu batma hamilelikde de olurmuş ki yani acaba gebelik mi senin ki :44::44: anacım günümüz yaklaştıkça tırlatıyoz sanırım
sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun canım

üşüttüm diye avutuyorum kendimi kaptırmadım yine tek çizgidir diye lavaboda o sağ taraf acı veriyor bana eğilirken falan

bence tırlatmadan günümüz geçsin yahu

canım ben günüm geçince yapmayı düşünüyorum duramam belki ama ne yapayım beklemek zorundayım

oooo süper olur valla sevinçten tırtatırızz

ben günüm geçtikten üç dört gün sonra yaparım sanırım dayanabilirsem :84: benimkinde bir iki gün oynama olabiliyo o yüzden hemen umutlanmam

Canım ben bu ay laboquick kullanmaya başladım. 12. gün akşamı ve 13. günümde çiftçizgiyi gördüm. Herkes tavsiye ediyor zaten bu markayı, ben de tavsiye ederim.

çok saol cnm gebelik testini kullandım memnunum bnde ama ovilasyonu denememiştim...

ewt kesinlikle bilmek lazım ben bir türlü öğrenemedim.netten yapılan hesaplama yalan çıktı bnde..bu ay hem ovilasyon testini denicm hem de doktoruma takip ettiricem..bıktım artık her ay umutlanmaktan acaba var mı demekten.....

slm kızlar ... topiğiniz hayırlı olsun umarım burası uğurlu gelir hepimize :)) ve bu ay mercimeklerimiz bizimle olurlarrr...bende 1,5 yıldır evliyim deli gibi bebiş istiyorummm...
inşallah bu ay tutururuzz...

bence de günün geçince yap cnm ben tam günümde yaptım çift çizgiyi gördüm gerçi çook silikti ama olsun..ertesi gün başladı adetim tam bi hayal kırıklığı..anlayamadığım adetimde kanama yok denecek kadar az hiç böyle olmazdım ben koyu renkte akıntı gelio o da çok az sonra 1-2 damla kan gelio tuhaf yani...bide sol tarafımda hala ince bi sızı var 10 gündür sanki bi iğne batmış duruyo orda yabi bünyem iyice altüst oldu...
benim yaşadıklarımı yaşama diye söylüyorum psikoloji çok etkiliyor adetini bile..o yüzden beklemeye çalış cnm hele bi günün geçsin sonra yap testini

hayırlı akşamlar herkeze güzel haberler varmı acaba geçmişin hepsini okuyamadımda:)

slm kızlar ... topiğiniz hayırlı olsun umarım burası uğurlu gelir hepimize :)) ve bu ay mercimeklerimiz bizimle olurlarrr...bende 1,5 yıldır evliyim deli gibi bebiş istiyorummm...
inşallah bu ay tutururuzz...

inşş uğurlu gelir şöyle peşpeşe bebiş haberleri alırız..aynı zamanlarda evlenmişiz seninle inş aynı zamanlarda da doğururuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…