Sabredenler Kulübü 2012 :)

1 yıl boyunca bebeişimiz olmadı. Sonra doktor kontrolüne başladık. Herşey yolunda diyordu doktor. Bir süre sonra yumurtamın geç çatladığını söyledi. O yüzden klomene başlayalım dedi. Yani yumurtlama oluyordu ama çatlama olmuyordu ve kiste dönüyordu. Klomen kullandığım 3. ay çok şükür hamile kaldım canım. Sonrasında öğrendik ki ikizmiş :) çok mutlu olduk tabii. Ama ben ayrıca bir iğne olmadım.

gecikme yeşar mısın normalde de böyle? hani hamile miyim bile demiyorum demişsin ya onun için sordum? Normalde böyle sekmiyorsa pek zamanı, bence bir test yap

Canım erken bile gelir benimki,üç haftada bir olurum...Ama konunun başlarında anlatmıştım,daha bu sene iki ay boyunca adet görmemiştim,idrar testlerinde hep pozitif çıktı kan testinde negatifti...Bu sefer de aynı şey olursa,adet görmezsem yani doktora gidicem niye böyle oluyor diye,çok korkmuştum çünkü:26:

Hissetmediğim için hamile değilimdir diyorum,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü,çok kötü birşey

kızlarr regl olma günüm bugundu ama olmadım suana kadar test yapmayada korkuyorumm:18:

canım bence az sakin olmalısın adet gecikmiş nie test yapmaya korkasınki tatlım negatif çıkarsa dünyanın sonun diil yaa bu son şansınmıydı sanki HAYIR arkadaşım bence testini al yarın veya varsa yarın sabah kalktığında testini hemen yap ve pozitifse ne ala yok diilsede adet olup bitmesini ve yeni aya yeni çalışmalara hazırla kendini emi :128:

hayal kırıklığı kötüdür haklısın.. ama yine de gecikmeden doktora git bence, eğer bir gelebik oluşmuşsa belki korunması için birşeyler yapılması gerekiyordur. normalde erken adet olan biriysen ihmal etme.

maşallah sana canım hala hamişmisin yoksa geldimi ikizler ???

Merhaba

Canım bende bir tane okuyayım,belki onun hürmetine benimde olur kuzum...

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla...

ayyy bakalım dedıgın gıbı su gunude atlatım de yarın test yapım :26:

Merhaba

Canım bende bir tane okuyayım,belki onun hürmetine benimde olur kuzum...

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla...

allah razı olsun canım inş hepimizin olur en kısa zamanda...o ablamızın işide zor 15 sen dile kolay rabbim en önce ona versin inş kimseyide bekletmesin o kadar...

Haklısın canım,sağlık bu ihmal etmeye gelmez..

Daha bugün bir hamile haberi daha duydum komşumdan,hamileymiş..Onun adına sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin,ama içim sızladı keşke bende hamile olsam,bende verebilsem böyle hayırlı haberler diye

allah razı olsun canım inş hepimizin olur en kısa zamanda...o ablamızın işide zor 15 sen dile kolay rabbim en önce ona versin inş kimseyide bekletmesin o kadar...

Amin güzelim amin...Kimin duasının geçeceği belli olmaz canım,inşaallah Rabbim muradını versin..

ayyy bakalım dedıgın gıbı su gunude atlatım de yarın test yapım :26:

yap tabi tatlım içinde rahat olsun bu çok önemli..ben hiç çok stresli,çok istediğim,kendimde belirti aradığım zamanda hamiş kaldım diyeni duymadım hep süpriz oldu hiç beklemiyodum diyo arkadaşlar demekki bu çok önemli rahat ve sakin olmak,olacak olana razı olmak

Son düzenleme:

hayırlısı olsun güzelim Benim de B(eklenmeyen)AT 12-14 arası inşallah yumoşumuz döllenip fallop tüpünden rahme doğru ilerliyordur

ıyı aksamlar kızlar benım bat dundu hala gelen gıden yok dun vajınam cok yanıyordu bugun hıc bır sey yok kasıklarımda agrı var ara ara gırıyor bırde gerılme hıssedıyorum onun dısında bırsey yok bırde bırsey soracam su parmakla kontrol acaba cınsel ılıskı sırasındada bellı olur mu kızlar bır cevap verın lutfen test yapmak ıcın daha erken degıl mı

slm kızlar sperm testi hakkında bilgisi olan varmı nasıl yapılıyor sperm örnegi nasıl veriliyor

slm kızlar sperm testi hakkında bilgisi olan varmı nasıl yapılıyor sperm örnegi nasıl veriliyor

canımmmm nasılsın kııııııııııız?senin sorunun cevabını biliyom ben:)))gülüm eşin gidecek laboratuvara(devlet hastanelerinde yapılmıyor diye biliyorum)masturbasyon yöntemiyle kendisine verilentüpe boşalacak ve o spermler testten geçeceeek hepsi bu kurban:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…