- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.301
ahhh canım rahatladım vallane kadar güzel seyrediyordu ateşin...hayırlısı olsun, rahim kendini yenilesin bakalım, kısmet önümüzdeki aylara
ahhh canım ben okurdum ama kırmızılar geldi pofff
meakımı mazur gör arkadaşım 1 ay sonra normal yola mı hamile kaldın yoksa tedavi ilemi
ikizleri duyunca sorma gereğii hissettim
tedavi iseeğer hangi tedavi yöntemi
çünkü benimde doktoum ine il yumurtaları uyarıcaz dedi ki çoğul gebelik riski yüksek olduğunu öğrendim
gecikme yeşar mısın normalde de böyle? hani hamile miyim bile demiyorum demişsin ya onun için sordum? Normalde böyle sekmiyorsa pek zamanı, bence bir test yap
kızlarr regl olma günüm bugundu ama olmadım suana kadar test yapmayada korkuyorumm:18:
kızlarr regl olma günüm bugundu ama olmadım suana kadar test yapmayada korkuyorumm:18:
Canım erken bile gelir benimki,üç haftada bir olurum...Ama konunun başlarında anlatmıştım,daha bu sene iki ay boyunca adet görmemiştim,idrar testlerinde hep pozitif çıktı kan testinde negatifti...Bu sefer de aynı şey olursa,adet görmezsem yani doktora gidicem niye böyle oluyor diye,çok korkmuştum çünkü:26:
Hissetmediğim için hamile değilimdir diyorum,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü,çok kötü birşey
maşallah sana canım hala hamişmisin yoksa geldimi ikizler ???1 yıl boyunca bebeişimiz olmadı. Sonra doktor kontrolüne başladık. Herşey yolunda diyordu doktor. Bir süre sonra yumurtamın geç çatladığını söyledi. O yüzden klomene başlayalım dedi. Yani yumurtlama oluyordu ama çatlama olmuyordu ve kiste dönüyordu. Klomen kullandığım 3. ay çok şükür hamile kaldım canım. Sonrasında öğrendik ki ikizmiş :) çok mutlu olduk tabii. Ama ben ayrıca bir iğne olmadım.
kızlar merhaabaaaasizden bi ricam olacak 15 senedir çocuğu olmayan bi ablamız için yasin okunacak ama herkes bi tane okuyabiliyo önümüzdeki pazara kadar 1 yasin okuyup veya etrafındakilere okutturabilecek olan varsa bana özelden kaç yasin okutturabileceğinzi yazarmısınız..... şimdiden allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş
canım bence az sakin olmalısın adet gecikmiş nie test yapmaya korkasınki tatlım negatif çıkarsa dünyanın sonun diil yaa bu son şansınmıydı sanki HAYIRarkadaşım bence testini al yarın veya varsa yarın sabah kalktığında testini hemen yap ve pozitifse ne ala yok diilsede adet olup bitmesini ve yeni aya yeni çalışmalara hazırla kendini emi :128:
Merhaba
Canım bende bir tane okuyayım,belki onun hürmetine benimde olur kuzum...
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla...
hayal kırıklığı kötüdür haklısın.. ama yine de gecikmeden doktora git bence, eğer bir gelebik oluşmuşsa belki korunması için birşeyler yapılması gerekiyordur. normalde erken adet olan biriysen ihmal etme.
allah razı olsun canım inş hepimizin olur en kısa zamanda...o ablamızın işide zor 15 sen dile kolay rabbim en önce ona versin inş kimseyide bekletmesin o kadar...
ayyy bakalım dedıgın gıbı su gunude atlatım de yarın test yapım :26:
canım nasıl gidiyor çalışmalar diye sormuşsun ama geç gördüm. Toplantım vardı öğleden önce, şimdi girebildim nete de. Ovulasyon dönemini bence iyi değerlendirdik ama buay yumurtanın çatlayıp çatlamadığından endişem var çünkü o akıntım gelmedi ve ben o kadar yoğun kasık ağrısı hissetmedim. Kısmet artık, beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.
Bat 13-14 ocak, zaman ne getirecak göreceğiz
slm kızlar sperm testi hakkında bilgisi olan varmı nasıl yapılıyor sperm örnegi nasıl veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?