- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.261
günaydın hanımlar.akşam doktorum çıktım e2 hormonum düşükmüş.klomen verdi.5 gün 1 tane alıcam cumartesi kontrol edecek.hadi hayırlısı bakalım.yanlız östrojen hormonumun düşük olmasına bozuldum acaip.kadınlık hormonum düşük kızlar yaaa
belirtilerine baktım gerçektende hepsi bende var.bende neden böyle olyorum diyordum.meğer bu hormondanmış
bol bol su icmeni tavsiye ederim idrar yaptikca temizlenir.
gecmis olsun eger kan da geliyorsun sonrasinda sistittir ve ilerlemesin diye doktora gitmende fayda var
beni de korku saldı kızlar,ellerim buz kesti şimdi.Yarın adet olacak mıyım yaw_? hafif sızlamalar var.Hep olduğu gibi,tkmıyor gibi gözüküyodum ama...
benim henüz 3.denemem.Fakat bu uğurda 4 ayım geçti.çünkü bir ay adet geldi,ben yerleşme kanaması fln sanmıştım,o yüzden denememiştik.Bişeyler oldu o ay;sttresten dolayı.Henüz test yaptımadım ben.İlk ayki denememde kan testi yaptırmak için gitmiştim doktora,kist fln gözükmüyor,yumurtalıkların temiz demişti ama ne kadar detaylı baktı bilemiyorum cnm.sarmasın korkulşar hayırlısı olsun.Senin kaçıncı ay canım.Testleri yaptırdınmı ben yarın yaptırcam bugün adetim sökülürse
benim henüz 3.denemem.Fakat bu uğurda 4 ayım geçti.çünkü bir ay adet geldi,ben yerleşme kanaması fln sanmıştım,o yüzden denememiştik.Bişeyler oldu o ay;sttresten dolayı.Henüz test yaptımadım ben.İlk ayki denememde kan testi yaptırmak için gitmiştim doktora,kist fln gözükmüyor,yumurtalıkların temiz demişti ama ne kadar detaylı baktı bilemiyorum cnm.
Aslında doktorlar bi seneden önce bi tahlil istemiolar ama zaman kaybetmeninde anlamı yok diye düşünüyorum.Bu ay ben hormon testlerini yaptırıcam eşimde sperm testlerini.Sonrası malum eşimde sorun çıkmazsa bende klomen çatlatma iğnesi daha sonrası rahim filmi daha sonrası.... tabi inş hiç birine gerek kalmaz ..sorunsuz olur inş.
ne durumdasın şimdi,lekelenme devam ediyor mu peki?
2 yıllık bekleme sonunda 4. aşılamada çift çizgiyi gördüm az önce, Allah'ım inşallah bekleyen herkese nasip eder, tabi kesin değil henüz kist falanda olabilir ama ben belirtilerimi yazayım belki bi yardımım olur ;
10 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısı ve kramplar o kadar şiddetliydiki mide bulantısı ve bel ağrısı yapıyordu
bacaklarımda uyuşma
canımım istediği yiyecekleri tiksinmeyle yiyememe
karnımın altında şişlik ve sertlik
kızlar yarın ile ilgili umutsuzluklarımı yazarken söylemeyi unuttum yaw.nasıl unuturum;
hiç zeytin yemeyen ben;dün akşam 4-5 tane zeytin yedim kuru kuru.Canım çok çekti.Adet yaklaştığı için olabilir mi acaba?Genelde adete yakın hamiş gbi canım çeker,karnım hep açtır.Ama zeytin?
naberrr kızlar nasıl gidiyor ???
Walla canım yarını beklicez görcez :)) Benimde mesela adet dönemi midem bulanır.Hemde nasıl bulanır anlatamamAma hamile deilim işte regl dönemi
haklısın canım;kendimi bile avutamıyorum artık yaw.Çünkü hep adetten önceki belirtilerim mevcut.Hamişlik belirtisi değil,ya da...off kafam karışık yine.artık bende ya da eşimde sorun aramaya başlayacağım artık,öyle hissediyorum.
günaydın hanımlar.akşam doktorum çıktım e2 hormonum düşükmüş.klomen verdi.5 gün 1 tane alıcam cumartesi kontrol edecek.hadi hayırlısı bakalım.yanlız östrojen hormonumun düşük olmasına bozuldum acaip.kadınlık hormonum düşük kızlar yaaa
belirtilerine baktım gerçektende hepsi bende var.bende neden böyle olyorum diyordum.meğer bu hormondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?