- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.341
n diyckki klomen bile etki etmdi işte..
yumurtan 15 mm e kadar büyüdü çatlama filan yok edi
sönmeye bşlamış dedi..
önümüzdeki ay deniycek yumurtlatma iğnesi baya da maliyetli bi tedavi napıcm onu düşünüyorum şimdiden...
yapma tatlım bende gitsem neler cıkcak belkı ama bılmıyoruz korkuyorum ben gitmeye bir adım öndesin yani üzme kendini hem ikizin olur belkı bir taslı iki kuşş
slm kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmm ne var ne yok güzel haberler var mı?
ddeerryya tatlım tam olarak okumadım geçmişi ama bir üstteki yazını okudum çok üzüldüm inşallah Rabbim bir çare bir derman verir
kızlar tam toplandık koçiş geldi çıkmam lazım yaa öpüyorum kocaman sizi
maşallah sana canım hala hamişmisin yoksa geldimi ikizler ???
hg tatlım gelen kırmızılar var işte onlarda güzel haber sayılırben beklemedeyim ama gelecekler diye bekliyorum yani bugün yarın kırmızı bana çok yakışacak
merhabalar
bugün de adet olmadım 1 ocakta adet olmam gerekiyordu
perşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum
canımmmm nasılsın kııııııııııız?senin sorunun cevabını biliyom ben:)))gülüm eşin gidecek laboratuvara(devlet hastanelerinde yapılmıyor diye biliyorum)masturbasyon yöntemiyle kendisine verilentüpe boşalacak ve o spermler testten geçeceeek hepsi bu kurban:))
cnm bu cumada benm eşim gitcek göztepe tarafında bir lab.gidip özel odları var orda kaba boşaltıp vercek hayırlısı olsn inşallah cnm bişey cıkmaz
kızlar az önce çatlatma iğnemi yaptırdım bu hafta sürekli ekşııın var hadi bu ay olsun hepimizin yaaa:))
slm kızlar malesef bu sabah kırmızılarla uyandım yine olmadı moralim çok bozuk artık daha ne yapılır bilmiyorum yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı bırakıyorum artık yoruldum
((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?