- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.261
canım kocacaım iş için günübirlik şehirdışına gitti, 8 gibi gelir, bir planımız yok, biz kendi doğumgünlerimiz ve yıldönümümüz haricinde pek kutlamayız böyle günleri. 7 yıl sevgiliydik yaklaşık 2 yıldır da evliyiz hiç sevgililer günü kutlamadık mesela, ya da kadınalr günüsevmiyorum ben pek :26::26::26:
anladım canım o günün özelliğinden değilde işte maksat brilikte güzelvakit geçirmek yoksa sevgimiz sadece belirli günlere sığdırmak yanlış tabiki
cnm biz de kutlamayız öyle sevgililer günü,kadınlar günü.işin espirisindeyiz.sıkıntıdan bunalımdan ne yapacağımızı şaşırdık zaten.dün tartışmıştık da biraz benim ki gönlümü almak için
götürüyo yemeğe.benim herif doğum günü,evlilik yıldönümü kutlamayı bile pek sevmez.
bugüne özel kocişine sen sürpriz yap cnm belki sıkıntılarınız da gider.o da sevinir.
senin herifin kaçta geliyor canım:26::26::26:
canımcım regl olduğumdam mütevellit pek kıçımı kaldıracak halim yok, hala mesaideyim zaten 6da çıkıyorum işten, gidip yiyecek birşeyler hazırlayabilirim ancak...ama bugün bizim bakanımız çiçek göndermiş bizebirer karanfil
karnım da nasıl şiş ya, klavyeye bakarken gözüm takılıyor resmen... biraz şiş biraz da yağ gerçikilolar aldı başını gitt. 1.68 boyum, evlenirken 54 kiloydum...şimdi bana her yer trabzon oldu, 61 kiloyum
nasip olursa 6 gibi gelir benimki de tatlım
canımcım regl olduğumdam mütevellit pek kıçımı kaldıracak halim yok, hala mesaideyim zaten 6da çıkıyorum işten, gidip yiyecek birşeyler hazırlayabilirim ancak...ama bugün bizim bakanımız çiçek göndermiş bizebirer karanfil
karnım da nasıl şiş ya, klavyeye bakarken gözüm takılıyor resmen... biraz şiş biraz da yağ gerçikilolar aldı başını gitt. 1.68 boyum, evlenirken 54 kiloydum...şimdi bana her yer trabzon oldu, 61 kiloyum
seninki daha erken geliymiş bacım hazırlanmaya başladınmı bcım
şimdi namazımı kılıp hazırlanmaya başlıycam cnm.adettendir biraz da bekletmek lazım adamları dimi
hadi kaçtım ben bacım kendinize iyi bakın.hayırlı akşamlar
iyi akşamlar bacım bende gidyimkaç gündür canım kısır istiyor gideyimde yapayım görüşürüz
benim kocamda gitti.ay adamları kışkışladık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?