- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.501
ewet onlara bakarsan 1 yıldan önce gelmeyin diyorlar..ben 2.ayımda gittim kontrole iyikide gitmişim östorojen hormonum düşük çıktı..ama tabi ben doktora ufak bi yalan attım uzun zamandır denediğimizi ve olmadığını söyledim bukadar yeni olduğumu söylesem bekle dicekler:44: naaapiiim ama bak erkenden öğrendim kötümü oldu...sende git arkadaşım ne varsa öğrenirsin !
biz de gideceğiz inş canım, bende öyle demeyi düşünüyorum plan yaptım
en azından içim rahatlar
hoş geldin canım
umut hep var canım bebişlerimiz vakti saati bekliyor inş. sağlıkla sıhhatle gelirler inş... ben de senin gibi doktora gitme fikrini iyice benimsedim canım hakkımızda hayırlısı.
belki de vardır bir hayır canım ...
hadi bakalııım güzel haberlerle gell
canim ben cevap yazdim ama gelmedi sanirim
daha cömezimde - ondan :)
her iste mutlaka vardir bir hayir canim benim
ben cok aceleciyim her konuda
ama sonradan da sükrederim Allaha iyiki ozaman - o sey olmadi die :)
ama tabiki bir doktora görunsekte cok iyi olacak
sanirim :)
bende senin gibi düşünüyorum canım en azından içim rahat etsin diyorum gidelim görülelim olsun bitsin.. birazcık korkuyorum ya neyse
ewet onlara bakarsan 1 yıldan önce gelmeyin diyorlar..ben 2.ayımda gittim kontrole iyikide gitmişim östorojen hormonum düşük çıktı..ama tabi ben doktora ufak bi yalan attım uzun zamandır denediğimizi ve olmadığını söyledim bukadar yeni olduğumu söylesem bekle dicekler:44: naaapiiim ama bak erkenden öğrendim kötümü oldu...sende git arkadaşım ne varsa öğrenirsin !
bende senin gibi düşünüyorum canım en azından içim rahat etsin diyorum gidelim görülelim olsun bitsin.. birazcık korkuyorum ya neyse
sen nekadarlik evlisin canim
varmi bebek daha onceden
ne zamandir istiyosunuz
ben 1,5 yıllık ewliyim tatlım..3 ay öncesine kadar korunuyoduk sora bırakmaya karar verdik bu 3.ayım 15 mart da adet tarihim ve kırmızıları bekliyorum bu ayda ümit yok yani..ALLAH nasib ederse bu ilk bebişim olcaksende en kısa zamanda dkt git gel haberlerini ver bize
Canım benim duyunca çok üzüldüm Allah sabır versin canım...Rabbimin bir bildiği var eminim,hayatta sürekli bir şeylerle sınanıyoruz...ama inan en çok teselli olacağın nokta çok erkenken kaybetmek...En kısa zamanda tekrar iyi haberlerini almak dileğiyle canım benim dualarımdasınnn..
Canım benim duyunca çok üzüldüm Allah sabır versin canım...Rabbimin bir bildiği var eminim,hayatta sürekli bir şeylerle sınanıyoruz...ama inan en çok teselli olacağın nokta çok erkenken kaybetmek...En kısa zamanda tekrar iyi haberlerini almak dileğiyle canım benim dualarımdasınnn..
daha cok yeniyim kendi yazdiklarimi bile bulamimda burda
biri bebeginimi kaybetti yoksa((((
Allahim sabir ver insaAllah
kızlar dün acil olarak kürtaja alındımbebeğin hiç kalp atışı duyulmadı ve gelişmemiş de zaten 6 hafta 2 günlük görünüyordur iki hafta önce gittiğimde de aynısını demişti ama geçen hafta kese biraz büyüdüğü için azcık bir umut olmuştu ama dün yine kese zor göründü ve hemen aldılar yasal süre dolmak üzereydi çünkü. Dün kötü bir gündü kanama gelmediği için ilaç verdiler çok zor oldu şimdi iyiyim şükür sancım falan yok. Öyle çok üzlmüyorum vardı rbunda da bir hayır Yaşayacak ömrü yoktu belki sağlıklı olmayacaktı o yüzden hayırlısı olsun dedim oturyorum.
Ben bu bir kaç gün belki giremeyebilirim sizden ricam listeyle ilgilenin sizlerden allah razı olsun hepinizi çok öpüyorum dua edin
oo bu satte topic daha kalabalık bakıorumda kızlafrrrrrrr nasılsınız...
ben ilaç içmekten dolayı berbat durumdayım.bu ay da bebeişim gelmezse nisan ayında aşılma yapılacak..:18::18:
oo bu satte topic daha kalabalık bakıorumda kızlafrrrrrrr nasılsınız...
ben ilaç içmekten dolayı berbat durumdayım.bu ay da bebeişim gelmezse nisan ayında aşılma yapılacak..:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?