Sabredenler Kulübü 2012 :)

biz de gideceğiz inş canım, bende öyle demeyi düşünüyorum plan yaptım

en azından içim rahatlar

canim ben cevap yazdim ama gelmedi sanirim
daha cömezimde - ondan :)
her iste mutlaka vardir bir hayir canim benim
ben cok aceleciyim her konuda
ama sonradan da sükrederim Allaha iyiki ozaman - o sey olmadi die :)
ama tabiki bir doktora görunsekte cok iyi olacak
sanirim :)

bende senin gibi düşünüyorum canım en azından içim rahat etsin diyorum gidelim görülelim olsun bitsin.. birazcık korkuyorum ya neyse

cok akilli davranmissin :)
cok iyi olmus :)
bizde bir gidelim insaAllah..
tabi iyi bir dr bulmak lazim
tabi iyi dr larda hemen randevu vermiyo
ama bir arastirayim yinede
tabi dalinda iyi biri olmasi lazim
insaAllah iyi olur
hayirli olur

sen nekadarlik evlisin canim
varmi bebek daha onceden
ne zamandir istiyosunuz

ben 1,5 yıllık ewliyim tatlım..3 ay öncesine kadar korunuyoduk sora bırakmaya karar verdik bu 3.ayım 15 mart da adet tarihim ve kırmızıları bekliyorum bu ayda ümit yok yani..ALLAH nasib ederse bu ilk bebişim olcak sende en kısa zamanda dkt git gel haberlerini ver bize

Allah insaAllah hepimize cifter cifter versin :)
bakalim doktor ne dicek
ben simdiden doktor arastirmalarina baslasam cok iyi olacak :)
aynen bende cuma gunu kirmizi karti gorucem
Allahtan hayirlisi artik

Canım benim duyunca çok üzüldüm Allah sabır versin canım...Rabbimin bir bildiği var eminim,hayatta sürekli bir şeylerle sınanıyoruz...ama inan en çok teselli olacağın nokta çok erkenken kaybetmek...En kısa zamanda tekrar iyi haberlerini almak dileğiyle canım benim dualarımdasınnn..

hoşgelddin bacııımm..

daha cok yeniyim kendi yazdiklarimi bile bulamimda burda
biri bebeginimi kaybetti yoksa ((((
Allahim sabir ver insaAllah

daha cok yeniyim kendi yazdiklarimi bile bulamimda burda
biri bebeginimi kaybetti yoksa ((((
Allahim sabir ver insaAllah

ewet dolmabiberciğiimmm adında cok tatlı hee sölerken gülesim geldi...beklenti arkadaşmız 6 hafalık hamileydi kalp atışlarını alamadıkları ve yasal süre bitmek üere olduğu için kürtaj oldu

canım çok geçmiş olsun rabbim daha başka acı göstermesin hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallh.... rabbim sağlıcakla kucağına alacağın bebiş nasip etsin sanada hepimşizede

oo bu satte topic daha kalabalık bakıorumda kızlafrrrrrrr nasılsınız...
ben ilaç içmekten dolayı berbat durumdayım.bu ay da bebeişim gelmezse nisan ayında aşılma yapılacak..:18::18:

ben ilaç içmekten dolayı berbat durumdayım.bu ay da bebeişim gelmezse nisan ayında aşılma yapılacak..:18::18:

bacım hg millet daha yeni gelmeye başladı ben bugünden beri burdayım gelen gidiyo gelen gidiyo :2: nasılsın..hangi ilaç kloemendenmi bahediyosun dokundumu neoldu ?

şahsen ben iyiyim çok şükür cnminş gelir bebişin bir an önce.bu ay olmasa da üzülme.aşılama yaptıracakmışsınız bak.hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalımda hangi yolla olduğu önemli deil.yeter ki daha fazla bekletmesin rabbim bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…