- 29 Aralık 2011
- 251
- 27
- 68
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.481
iyi akşamlar bayanlar
temizlik yaptım yoruldum bugün, ama sağolsun kocacım yardım etti
kırmızılar henüz gitmedi, salı falan tam biter herhalde... eşimi d. kontrol hapı içtiğime inandırdım bayağaiçiyorum sanıyor yani... cuma günü doktora gidicek eşim, bu isteksizlik hallerini sorucak, diyorum doktora söyle de sana istek artırıcı birşeyler versin de, aylardır (bebiş lafından beri) hasret kalmıştık birbirimize, şöyle ağız tadıyla oynaşalım belki nisanda süpriz yapar bize bebiş...
geçmiş olsun :44: ewet canım benimde kasık ağrısı dediğim şey o yumurtalıklar ağrıyo işte bu yumurtladığın içinde olabilir adet olcağın içinde olabilir yada göbişe bebiş dolduğu içinde olabiliiiiir(ki inşallah öyledir ) progesteron benim bildiğim kadarıyla süt hormonu düşük yada yüksek olması durumunda hamilelik ihtimalini azaltıyo ewet..benimde östorojen hormonum düşük klomen kullandım bu ay ama fs çıkcak heralde rabbim hayırlısını versin hepimiz için..denemede kaçıncı aydasın sen ?
denemede kaçıncı ayda olduğum çok karışık aslnda çünkü her ay düzenli bir deneme yaptık diyemiyorum. işte ocaktan saysam 3-4 ay diyebilirim anca. ama onların içinde bir bu ay tam tarih takipli oldu. bu ay o yüzden de umutluydum, çünkü sanki yumrtlamayı yakalamıştık, ama bu hormon işi moralimi çok bozdu. yarın artık anya konya belli olur herhalde. of valla çok zormuş bu tarih takibi falan. ben iyice stres oluyorum. olmazsa doktora da diyeceğim tarihlerle uğraşmayalım diye :)
burda hamiş kalan tüm arkadaşlarımız artık takipten beklemekten yorulduğu ve herşeyi boşverdiği zamanlarda hamile kaldılar hephep bekliyoruz ümitleniyoruz fos her ay aynı..aklımızdan atmamaız ve stres yapmamamız lazım ama yapamıyorum beeen
iyi akşamlar canım hg..aaa nie d.kntrl hapı içtiğini sanıyo eşin?
kesinlikle haklısın. ama işte çok zor. herşeyi belirti sayıyorum. mesela bu ay bir d emide kazıntısı var. ay diyorum acaba o da olabilir mi. sonra kendime kızıyorum bir dolu. ama işte insanlar soruyor, büyükler beklenti içinde. bir de tabi bunun için istemiyorum çocuğu ama benim durumumda şu an bir bebek hastalığıma da Allah'ın izniyle iyi gelecek diyor doktorlar. Rabbim hayırlısını versin. Ben hep öyle hissediyorum ki bebiş olacak, onunla vücut yenileniyor ya, böylelikle hastalıktan da kurtulacağım, onunla meşgul olurken enerji dolacağım...
inşallah canım herşey gönlünce olsun
canım benim sen yoktun bir süredir, yazmıştım ama okuyamamışsındır...planlı bir şekilde bebek yapmaya karar verdiğimizden beri stres oluştu eşimde, ilk 1-2 ay yumurtlama günlerinde çalıştık ama bebiş olmadı, sonrasında eşim nasıl stres yaptıysa ilişkiye giremez olduk resmen, fizyolojik olarak problem yaşadık yani, hem isteksizlik oldu, hem de eşimin vücudu kendini ilişkiye hazırlayamadı. şimdi zaten doktora gidicek bunu için. ben de bu bebk planının eşimi strese soktuğunu düşündüm ve eşime korunmayı önerdim. dedim ki ben hapa başlayacağım, bebeği erteleyelim biraz... bebek yüzünden oynaşamaz olduko da tamam dedi, ilk gün yani reglimin 1. gününde hapı gözünün önünde içtim, bir daha da içmedim beni korunuyorum sanıyor yani...inşallah bu ay çalışmalarımız düzelir de ona güzel bir bebek süprizi yapabilirim
Dua ediyorum Rabbime...
amin inşallah hepimizin duaları kabul olsun!
neyse ben çıkayım, birazdan eşim gelir! herkese hayırlı geceler!
ewet ben cok sık giremiyorum..girsemde cok fazla geçmişi okuyamıyorum..aslında iyi fikir ufak pembe bi yalanhamiş kalırsan süpriz olcak inşallah gönlünce olur
selam arkadaslar,yaklasik bir haftadir surekli bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum
7 aylik evliyim ve 33 yasindayim hala bebekle ilgili bir belirti yok
bir doktorami gitsek ki die düsünmeye basladim artik..
ayin 17 sinde kirmizi karti yicem belli
burdaki yorumlardan bir hayli cok bilgi edindim
herkezden Allah razi olsun..
arti esimde 3 ay yok yurt disina cikio ay sonu
bizim hayaller baska bir bahara kaldi velhasil..
selam arkadaslar,yaklasik bir haftadir surekli bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum
hoşgeldinnn
eğer yaşınız 33 se ve siz 7 aydır korunmadıysanız, bu 7 ayda da düzenli ilişkiye girdiğiniz halde bebiş olmadıysa bence kontrole gitmenizde fayda vardır. hatta hem siz hem de eşiniz. bu süreçler zaten vakit alabiliyor, yani ne biliyim size yumurta takibi falan yapmak isteyebilir...1 ay öyle geçer. eşinizin yurt dışına çıkması şansızlık olmuş...o da bir sperm testi yaptırabilir aslında...inşallah bebğiniz belketmeden gelir...
a.s canım hoşgeldin..ewet burda cok şey öğreniyo insan..eşinin yurtdışına gitmesi şu zamanda talihsizlik olmuş..ama olsun ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ bizim sloganımız bu..bu ay değilse bidaki ay öbür ay daha öbür ayhayırlı zamanda sağlıklı hamişler oluruz inşallah
hoş geldin canım
umut hep var canım bebişlerimiz vakti saati bekliyor inş. sağlıkla sıhhatle gelirler inş... ben de senin gibi doktora gitme fikrini iyice benimsedim canım hakkımızda hayırlısı.
belki de vardır bir hayır canım ...
insaAllah canim benim :)
ben daha önce 1 yildan önce doktorda bisey yapmio die biliodum
tabiki bu site bayagi bir ise yaradi yani :)
bilmedigim ne kadar cok sey varmis
tabi birde tecrübeli olanlar cok ve hepsi bir arada
Allah razi olsun ..
tez zamanda bebislere kavusalim insaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?