- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.521
oo bu satte topic daha kalabalık bakıorumda kızlafrrrrrrr nasılsınız...
ben ilaç içmekten dolayı berbat durumdayım.bu ay da bebeişim gelmezse nisan ayında aşılma yapılacak..:18::18:
bacım hg millet daha yeni gelmeye başladı ben bugünden beri burdayım gelen gidiyo gelen gidiyo :2: nasılsın..hangi ilaç kloemendenmi bahediyosun dokundumu neoldu ?
ewet dolmabiberciğiimmmadında cok tatlı hee sölerken gülesim geldi...beklenti arkadaşmız 6 haf alık hamileydi kalp atışlarını alamadıkları ve yasal süre bitmek üere olduğu için kürtaj oldu
aynen bende glifor diye bi diyabetik ilaç verdi bana kadın doğumcum anam ağlıyo onu içice offf off midem bulanıyo.... bende bu saatlerde takılmamda kocil maç izliyor bende takılam dedim yatcam birazdan yorulduk bu gün kocişle bütün gün gezdik ohhh şarj oldum bu hafta deli gibi çalışacam
ama cok üzuldum
Allah tez vakitte hayirli saglikli sihhatli baska bir bebek versin bu arkadasimiza
ve tum evlat isteyenlere
evt bende de glucophage verdi diyabetik ilaç ve benide bitridi.miğde bulantısından bişe yiyemıom.herşey pis kokuyo sanki.2 kilo verdim ilaça başladığımdan beri
bende geçen aylarda diaformin kullanıyordum oda diyabetik şimdi bunu verdi spor yapıyorum bende kilo vermek için buda yardımcı oluyo diyabetik ilaç kilo vermeye yardım ediyomuş zaten mide bulantısı ilede bişe yiyemeyincedahada zayıflatıyor... sende de mi pcos var diyabetik ilaç içtiğine göre ?
amin inş canım hoşgelsin aramıza bu arada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?