Sabredenler Kulübü 2012 :)

birkaç otun karışımı kantaron, civan perçemi,hayt tohumu ve şerbetçi otlarının karışımı. bitki uzmanı vermişti.
içtiğin bitkisel tam tersi kadınlık hormonlarını düzenlemeye yaradığı için...
adet düzenin tam olur...
en güzel örnekleri civan perçemi hayıt tohumu...
bunları içenler çoğu da adeti düzensiz olanlar içtikleri ay bile etkisini görüp adetleri düzene girmiştir...
inşallah bir sebep olur da gelir bebeğin :)

olmazsın inşallah ya senin de az kalmış bata :

canım düşük yaptığım için tam ne zaman adet olurum bilemiyorum malesefff

canımmm listeyle uğraşan arkaşlar yazarlar elbet :)

nasılsın seyirci kalma sohbete katılsana

inşallah canım sebep sebep diye içmediğim ot, su kalmadı kasık çektirme de cabası

canım düşük yaptığını bilmiyordum çok üzüldüm ama iyi yönünden bak. en azından hamile kalabiliyorsun.Allah bir dahakinde tamamına erdirsin inşallah

hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.... kaç aydır deniyosun bebek için....
herhangi bi engel varmı bebek olmaması için...
çok soru sordum heralde

evet bu ay düşük yaptım 9 aralıkta...
korunma vermedi doktorum çalışmalara başladık ama bakalım ne olacak....

canım düşük yaptığım için tam ne zaman adet olurum bilemiyorum malesefff

((((( evet söylemiştin daha önce hatırladım. Stres yapma tatlım inşallah hemen bebek sahibi olursun benim bir arkadaşım düşük yaptı tekrar ikinci ayında hamile kaldı şimdi bir kaç günü kaldı inşallah seninkide öyle olur

İNşallah canım bu şekilde çok duydum ardından hamile kalan ama...
yine de ALLAH BİLİR... ne güzel arkadaşının adına sevindim bana da umut oldu... bi de kaç haftalık düşük yapmıştı kanaması ne kadar sürdü.... ??

İNŞALLAH HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLURUZ...

ay değil canım yıl oldu tam 3 yıl eşimde varikosel vardı ameliyatla en azından sayı yükseldi ben de herşey çok güzldi ta ki klomen denen lanet ilacı içene kadar doktor takibinde kullanılması gerekiyormuş ama doktor özeli kapatıp devlete geçince takip makip yapmadı Allah'a havale ettim ben onu. hormonlarım tavan yapmıştı geçen sene. sonra yavaş yavaş kendiliğinden normale döndü. 1 kez tüp bebek denedik mayıs ayında olmadı. şimdi adet olursam bu ay 2. tüp bebeği deneyeceğiz hayırlısıyla.

canımmm listeyle uğraşan arkaşlar yazarlar elbet :)

nasılsın seyirci kalma sohbete katılsana

canım benim ya iyiyim. nete genelde akşamları girebiliyorum. forumda gün boyu neler olduğuna bakıyorum işte :)
sen nasılsın? adeti stres yapma ya. düşükten sonra biraz gecikebiliyor. benim 41. gün oldu. doktorum söylemişti zaten. bakarsın hamişlikten de gecikir bu ay :))

ay değil canım yıl oldu tam 3 yıl eşimde varikosel vardı ameliyatla en azından sayı yükseldi ben de herşey çok güzldi ta ki klomen denen lanet ilacı içene kadar doktor takibinde kullanılması gerekiyormuş ama doktor özeli kapatıp devlete geçince takip makip yapmadı Allah'a havale ettim ben onu. hormonlarım tavan yapmıştı geçen sene. sonra yavaş yavaş kendiliğinden normale döndü. 1 kez tüp bebek denedik mayıs ayında olmadı. şimdi adet olursam bu ay 2. tüp bebeği deneyeceğiz hayırlısıyla.

İNşallah canım bu şekilde çok duydum ardından hamile kalan ama...
yine de ALLAH BİLİR... ne güzel arkadaşının adına sevindim bana da umut oldu... bi de kaç haftalık düşük yapmıştı kanaması ne kadar sürdü.... ??

İNŞALLAH HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLURUZ...

canım ya yaşadıkların zor şeyler...
RABBİM SABIR VERSİN....
İNşallah bu ay hiç gerek kalmaz tüp bebeğe normal yollardan hamile kalırsın...
normal yollarla olmasına engel yoksa niye hemen tüp bebek ?

hadi yaaa offf gecikirse o zaman ben dakika başı test yaparım artık
hamileyim diye...
ama bir bakmışsın kırmızılar gelmişşşşşş pehhhh

inşallah 2. tüp bebeğe gerek kalmaz da Allah bu ay muradını verir inşallah

canım fsh önce 34e çıktı sonra 26 sonra 20 en son 12 ye düşünce doktorum vakit kaybetmeyelim dedi hazır düşmüşken tedaviye başlayalım dedi. aşılama diye çıktık yola ama hormonlar yeni yeni düüzelmeye başladığı için yumurta sayısı az oldu direk tüp bebek yapalım dedi. sorma anlatsam roman olur. 3 yumurtam vardı yumurta toplamadan önceki gün yumurta toplanacağında 2yumurta kayıp tek yumurta vardı :) doktorum benden ümidi kestiğinden hormonu fazla vermiş yumoşlarda erkenden yaşlanmış tek yumurtayla yola çıktık.yumurta kaliteli çıktı embriyo döllendi bana nakledildi ama tutunamadı

benim aynen öyle olmuştu. 2 güne bir test yapmıştım.

ya yanılmıyorsam birinci ayında düşürdü belki tam bir ay bile olmadı kanamada on gün belki de fazla sürdü çünkü onda kist varmış bebeğin oluşumunu engellemiş ve bebekde düştü kistte gitti baya sıkıntı çekti doktor korunmayın dedi oda öyle yaptı ve ikinci ayında hamile kaldı senin ilkde normal yolla olduysa eğer yani ilaç falan almadan olduysa kafana takma tatlım bu ay olmasa bile çok sürmeyecektir amin ol bebeğin gelmesi

canımmm çok üzüldümmm :26:
RABBİm bidaha yaşatmasın böyle şeyler kimseye...
beklemek sabretmek gerçekten çok zor...
hayırlısı olur inşallah...
bu ay tüpe gerek kalmadan gelir meleğim bol bol dua et...
bende edicem senin için... ve herkes için...

kızlar millet geldi ben kaçar ya hepinizi öptüm inşallah yarına süper haberlerle görüşürüz çavvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Allah razı olsun canım. ben de hep dua ediyorum isteyenleri boş döndürme Yarabbim diye. inşallah sabrın sonu selamet olur. bazen hiç olmayacakmı acaba diyorum insanın psikolojisi de hiç normal olmuyor malesef.

benim aynen öyle olmuştu. 2 güne bir test yapmıştım.

bende senin gibi olurum artıkınnn

İnşallah yaaa İNşallahhhhhhhhhh bu aydan ümidim yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…