- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.501
ben kaçtım kızlar;görüşürüz bayanlar;bu gece ya da yarın kırmıızlar gelir muhtemelen...Hakkımızda hayırlısı olsun ....
ben kaçtım kızlar;görüşürüz bayanlar;bu gece ya da yarın kırmıızlar gelir muhtemelen...Hakkımızda hayırlısı olsun ....
inşallah canım;kırmızılar gelse bile hazırlıklıyım.inşallah hamiş değilken kırmızılar gecikmez.Sebebi bebiştir inşallah...Dualarımız seninle canım inşallah gelmez kırmızılar
tamam canım haberleri vericem kırmızılar gelince;bebiş varsa test 2-3 gün sonra.Bakalım...Hoşçakal...bize her türlü haber vermeyi unutma...hoşçakal
mesai bitiyor ben de çıkıyorum arkadaşlar, akşam girebilirsem, ve yeni arkadaşlar bilgilerini yollamışsa listeyi güncellerim. olmazsa yarın sabah ilgilenirim. kendinize iyi bakın
minikgelinimm hoşgeldin tatlımbildiğimiz kadarıyla hamiş heberleri yok
Hayırlı olsun başlamışsın çalışmalara allah kocacığının spermenlerine bol bereket versin senin de yumoşuna mıknatıs gücü versin
merhaba gece 07yapıldı cnm herşey yapıldı tek sorun olarak troit bezlerin az çalışıyo dediler onun içinde 2 yıldır kesintisiz ilaç kullanıyorum bugünden sonra onuda bırakıcam çünkü kilo aldım çok kendimide toplamalıyım artık .
Selam Aleyna :) güldürdün beni. İhtiyaç olanda bu aslında, Allah isterse tamda minikgeline yazdığın gibi.. İnşallah hepimize nasip eder rabbim. Bende artık iyice hassaslaştım galiba ve bebek isteği tavan yapmış durumda.
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aleyyna[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? Ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]
bu arada kızlar yaa okuyan olursa ve bilgisi olan varsa bana cevap versin lütfen gebelikde fazla yürüdüğü zaman insan kasıklarda ağrı şişkinlik gibi bir his sanki çok fazla idrara sıkışmış hissi gibi birşey oluyomuuu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?