Sabredenler Kulübü 2012 :)

googleden de ararım bir. Bugün epey yürüdüm ve kasıklarımdan söylediğim gibi bir şikayetim var ama yinede gebeliği konduramıyorum yahuu ama inşallah öyledir.
Seninde 3 yıldır olmuyormuş inşallah rabbim hayırlısı ile daha fazla özlemini çektirmeden bebeciğini verir sana

inşallah hamilesindir canım ve inşalah Rabbim isteyen herkesin kucağını bu sene bebişlerle doldurur.

hoşgeldin canım. nasılsınnnn

iyiyim canım... sen nasılsın?

gebelik geçirdiğim yardımcı olmak istedim..
yürüdüğüm zamanı bilmiyorum da kasıklarda batmalar çok olmuştu bende...
saniyelik...
ve birkaç defa şiddetli olmuştu....
sık idrara çıkmak tam bir belirti sayılmaz ama olabiliyomuş...
çok idrara çıktığım zaman gebe değildim...
az idrara çıkıyodum ama idrarımın rengi oldukça koyu ve köpük köpük olurdu....
böyle işte :)

ben deiyiym şükür. öyle sık idrara çıkma gibi bir sıkıntım yok ama kasıklarım ağrıyo ya ne bilim işte değişik bişi daha önce olmamıştı belki adetim yakın ya ondandır böyle olması:26: anaaaaa içesine hatlarım karıştı artık ne olacaksa olsaydı son zamanları kötü oluyo ayın ortaları insanı fazla kasmıyoda bu son bekleyiş aceyip bişi

evet yaa adet günü yaklaştıkça daha bir strese giriyor insan acaba hamilemiyim diye.ooofff offf çok zor yaaaaa.benim adet günüm bugündü ve olmadım. ama karnım şiş.beklemek çok zor ümitlenmek ve her defasında hayal kırıklığına uğramak

aleyküm selam arkadaşım. hoş geldin.
hoşbulduk canım benim sen nasılsın ??
sende mi bat bekliyosun ?

evet bekleyiş oldukça sıkıntılı oluyor...
hayırlısı olsun ne diyelim...
bende bekliyorum ama bakalım işte.

test yapmak ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum gene. o yüzden test yapmayacağım. hayırlısı bekliycem. birkaç güne belli olur zaten. bir de bu ay bitkisel kür denemiştim belki o yüzden adet günü sapmış olabilir.

haklısın ben adetten 3 gün önce öğrenmiştim o yüzden söyledim çoğu kişi de adet günü öğreniyor...
özellikle bizim gibi sabırsız olanlar...
bitkisel kür derken hangisi canım ?

birkaç otun karışımı kantaron, civan perçemi,hayt tohumu ve şerbetçi otlarının karışımı. bitki uzmanı vermişti.

batımı da bilmiyorum ki... normalde 30 günde 1 olurum ve ayın 7 si gibi olmam lazım :)

olmazsın inşallah ya senin de az kalmış bata

bitkisel kürün adetinde 9 aylık bir sapıtmaya sebep olur inşallah

bitkisel kürün adetinde 9 aylık bir sapıtmaya sebep olur inşallah [/QUOTE]

inşallah canım yaaa.inşallah bu ay bu yıl bizlere uğur getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…