- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.901
slm kıslar nasılsınız bakem herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin
günaydın canlarım cumanız mübarek olsun.
ben hala adet olamadım ya 5 gün geçti.gebelik de yok kan testi yaptırdımadet olamayacağım diye çok korkuyorum.inş kötü bişey yoktur ya.bu ay hiç stres yoktu.hamile kalmam bi mucize olduğu için kırmızıları rahat rahat bekliyordum.yani stresten gecikti desem ondan değil.adet olmadığım için üzüleceğimi düşünmemiştim.
canımcım nbr nasıl gidiyoooo
merhaba kızlar bende yenii üye oldum 10 aylık evliyim hayırlısıyla kasımdan buyana bebek düşünüyoruz inşallah en kısa zamanda isteyen herkese Rabbim NASİP ETSİN..
iyiyim tatlım ne olsun kaç gündür temizlikle uğraşıyorum hava güsel sen nasıl oldun bakem ileştinmi bebiş
60gelsin nbr canımm
iyilik canım ben de evi toparlıcam bir bakayım dedim canım...
sen nasılsın....
ayyy yok ya hala tıkanıklık var başım ağrıyo sinüzitimde var ya kötüyüm yaniii..bende şimdi evi süpürüyorum bi yandanda sana yazıyorum ara vermiştim de.
amin amin amin
herkese hayırlı cumalar...
eşim rüyasına anlattı sabah (hayır olsun dediğinizi varsayıyorum, hayrınız karşı gelsin) büyük ve eğişik bir balık tutuyormuş, nasıl pişirsek nasıl yesek diye birilerine soruyormuş. araba birşeyler birşeyler geçiyorum, sonra balığı tekrar denize atıyormuş (bu kısmına üzüldüm, kısmetimizi bıraktı gibi geldi) balık bir kafes gibi korumalı bir şeyin içinde yüzüp gidiyormuş ne olaki?
akşam biraz Kur'an-ı kerim okuduk. Ben meal okudum o arapça...Meryem suresini okuyalım dedim. Sen özellikle oku dedim. ne zamandır arapça okumuyor, okuduğunda da yasin okuyor, artık ezberleöiş. Çok zor geldi yeni bir sure okumak. Yarısını okudu, yanlış okuyor olmaktan korkyu, biraz çalışıp hatırlmam lazım, sana öğretmeye başlıyım ben de hatırlarım dedi. Acaba dedim yarım bıraktı diye mi böyle rüya gördü...ama terketme niyetiyle yarıda bırakmadı, yanlış okumamak için bıraktı...Neyse rüya işte...Hakkımızda hayırlısı olsun
denedim denedimmmm her yolu denedim tutmuyor olmuyorrrr şarkıyı biraz değiştirerek kendıme uydurdum güneşli bir istanbuldan slmlar kızlar nasılsınız
iyiyiz kuzum sen nasılsın?
haftanın son günü mesai bitmek bilmiyor ama idare ediyorum
iyiyiz kuzum sen nasılsın?
haftanın son günü mesai bitmek bilmiyor ama idare ediyorum
neden yarın çalışmıyormusun şekerim.. ben yarın saat 3 ekadar çalışıyorum ama kocişe 2 cilve yapınca sağolsun izin veriyo hatta olayı abartınca arabayıda veriyo heheee bende sosyete pazarına gidiyorum ohh mis
neden yarın çalışmıyormusun şekerim.. ben yarın saat 3 ekadar çalışıyorum ama kocişe 2 cilve yapınca sağolsun izin veriyo hatta olayı abartınca arabayıda veriyo heheee bende sosyete pazarına gidiyorum ohh mis
iyiyim cnm az kaldı dayan mis gibi güzel 2 gün gecirmenin hayalini kur:
devlet memuruyum ben tatlım, ekstra bir durum olmadıkça evde oluyorum haftasonu
yarın annemin günü varmış ona yardıma gidicem...ama inşallah pazar günü hava güzel olursa atıcam kendimi sokaklara
ayy gunmu bende gunden cok gunde yapılan yıceklerı seviyorumama rejımdeyım gercı reglı olduğum için ağzım hiç durmuyor ama nys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?