Sabredenler Kulübü 2012 :)

betsel bacım üzülme belki geç döllenme falan olmuştur yada geç yumurtlamışda olabilirsin stres yapma olurmu inş bi skntı yoktur bebeğim, bak ben en son 7şubatta oldum daha tık yok stres bende yapmadım ama olmadı yinede

iyiyim tatlım ne olsun kaç gündür temizlikle uğraşıyorum hava güsel sen nasıl oldun bakem ileştinmi bebiş

ayyy yok ya hala tıkanıklık var başım ağrıyo sinüzitimde var ya kötüyüm yaniii..bende şimdi evi süpürüyorum bi yandanda sana yazıyorum ara vermiştim de.

hayırlara çıksın cnm rüyan balık güzeldir rüyada inş güzel haberlerin müjdecisidir... bu gün pek giremiyorum ya kimse yok sanırım kızlar..

denedim denedimmmm her yolu denedim tutmuyor olmuyorrrr şarkıyı biraz değiştirerek kendıme uydurdum güneşli bir istanbuldan slmlar kızlar nasılsınız

denedim denedimmmm her yolu denedim tutmuyor olmuyorrrr şarkıyı biraz değiştirerek kendıme uydurdum güneşli bir istanbuldan slmlar kızlar nasılsınız

iyiyiz kuzum sen nasılsın?
haftanın son günü mesai bitmek bilmiyor ama idare ediyorum

iyiyiz kuzum sen nasılsın?
haftanın son günü mesai bitmek bilmiyor ama idare ediyorum

neden yarın çalışmıyormusun şekerim.. ben yarın saat 3 ekadar çalışıyorum ama kocişe 2 cilve yapınca sağolsun izin veriyo hatta olayı abartınca arabayıda veriyo heheee bende sosyete pazarına gidiyorum ohh mis

yarın benımde sosyete pazarım cok sevıyorum her hafta gidip gidip dolaşıyorum bende çalışan kadın gb haftasonunu beklıyorum kızdeğişiklik yap bizim pazara gel

devlet memuruyum ben tatlım, ekstra bir durum olmadıkça evde oluyorum haftasonu

iyiyim cnm az kaldı dayan mis gibi güzel 2 gün gecirmenin hayalini kur :

yarın annemin günü varmış ona yardıma gidicem...ama inşallah pazar günü hava güzel olursa atıcam kendimi sokaklara

devlet memuruyum ben tatlım, ekstra bir durum olmadıkça evde oluyorum haftasonu

yarın annemin günü varmış ona yardıma gidicem...ama inşallah pazar günü hava güzel olursa atıcam kendimi sokaklara

ayy gunmu bende gunden cok gunde yapılan yıceklerı seviyorum ama rejımdeyım gercı reglı olduğum için ağzım hiç durmuyor ama nys

ayy gunmu bende gunden cok gunde yapılan yıceklerı seviyorum ama rejımdeyım gercı reglı olduğum için ağzım hiç durmuyor ama nys

yemekli gün oluyor sinhusum ya, pasta börek olmuyor...

değişik bir çeşit salata yapıp götürsem dedim ama ne götürsem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…