Sabredenler Kulübü 2012 :)

benim bazı ilaçlara alerjim vardır. belki temizlikte kullandığın bir deterjan vs. seni alerji yapıyor olabilir. alerji testi yaptır çok rahatsız oluyorsan. gerçi onun sonucunda da abuk sabuk şeylere alerjisi çıkan oluyor. bilmem ne ağacının tohumu gibi :)

bişey sorabilir miyim hamile misiniz eger gebelik varsa alerjik kasıntı ve kabarcıklar olusuyormuş ondan olabilir

kızlar mrb neyazıkki dün adet başladı bende onun başlamasıyla yine dibe vurdum yeni batım 20 nisan ((

kızlar mrb neyazıkki dün adet başladı bende onun başlamasıyla yine dibe vurdum yeni batım 20 nisan ((

hayırlısı olsun Rabbimin uygun gördüğü bir zaman var hepimiz için...

ben de çıksam iyi olacak acayip uyku bastırdı biraz uzansam çok iyi olacak iyi geceler herkese!

ya daha önce hiç böle olmamıştı ne bilim şaşırdım yani değiştirdiğim bişey yok bi o duş jeli vardı onuda artık kullanmıyorum 2 aydır böle oluyorum sanrırm vucudum artık reaksiyon gösteriyor bugün bayabi kötü oldum devamlı biyerlerim kaşınıyor yafff töbe töbe

maalesef değilim hamile olmayı çok isterdim,peki kaçıncı aylardaoluyor hamişlerde bilginiz varmı acaba:26::26::26::26:

hamilelik yeni başlardayken arkadasımda alerjik seyler basladı bilmiyodu hamiş oldugunu sonra tesadğf ögrenince dr u dedi vücudun hamileliğe tepkisi diye insallah hamile kalmak nasip olur

hamilelik yeni başlardayken arkadasımda alerjik seyler basladı bilmiyodu hamiş oldugunu sonra tesadğf ögrenince dr u dedi vücudun hamileliğe tepkisi diye insallah hamile kalmak nasip olur

inş arkadaşım paylaşımın için tşkr ederim rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip eder inş bu duyguyu

canım benimmm Rabbim dert verip derman arattırmasın size inş.

dualarımız, sabır taşımız bizim... sen de dualarımdasın canımmm hayırlı haberler alırsınız inş.

Ay canım benim öle düşünmeee adetin düzenliyse maşallah maşallaah diyelimmm en doğrusu düzenli adettir canım yaa ovulasyon günlerini bilmek daha iyi oluyor bilmemek çok yıpratıcı emin ol o yüzden çok şanslısın maşallah ayrıca bebeğinin yaşamı o kadarmışş Rabbim bu dünyada ona can vermedi demekki hayırlısı buymuşşş inş hemen hemen gelir bebeğinn vardır bundada bir hayır belki sakat olucktı belki sağlı yerinde olmıcaktı yaşamamasını bizler değil rabbim istemedi inş tez zamanda yine kavuşursun bebeğine cnm benim

Kırmızılar bu günde gelmedi gelmio :)) belirtide yok geliceğine dairr :) allahım gelmesin gelmesin ne olur bebiişim tutunmuş olsun anneciğine :))

Siteyi son 1 aydır sıkça takip ediyordum ve az önce üye olup aranıza katıldım.. 28 Yaşındayım 10 aylık evliyim.. Geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım ve 25 şubatta regli oldum. 2-3 gündür regli olacakmışım gibi bir his var kasıklarımda ve bugün oturup kalkarken sol yumurtalığımın olduğu yerde kısa sancı oldu. 2 gün var regli günüme.. 2 kez test yaptım negatif çıktı.. Şimdi tekrar test yapmaya korkuyorum inşallah hamileyimdir...

hoşgeldin aramıza canım inş hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…