- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.861
amiiin inşallah! ben yarın gidince kan testi isterse bir de bakarmışım hcg yükselmiş! he he tam süpriz olur o zaman![/QUO
hadi hayırlısı canım. daha önce idrar mı kan testi mi yaptırmıştın? yarın inşallah güzel haberler alırız senden...
benimki hayal. iki gün önce test yaptırdım 2 kusür çıktı. yani bir şey yok. ama doktor geç yumrtlamış olabilirsin gel bakalım falan dedi. yani sanırım adet söktürücü verecek. ay aman ne yapıyorlarsa artık. zaten ben bu ay hamile falan değilim. iki kimyasal gebelik oldu, ikisinde de acayip belirtilerim vardı anlamıştım bir değişiklik olduğunu yani. bu ay yok öyle bir şey.
bu arada ben de olmazsa gelecek ay ovulasyon testi mi alsam diyorum var mı bunun bir markası tavsiye edeceğiniz?
tatlışım ben çıkıyorum. kocişim istiyor lap topu. oyun oynayacakmış...
bişey sormak istiyorum hiç alerji olan varmı ben 2 aydır alerji oluyorum yani ömrümde hiç böyle birşey olmamıştı geçen ay kaçkere acile gittim birsürü iğne serum yedim ve yediğim bişeyin alerji yaptığını sölediler bende hiç değişik bişey yemediğim için ve duş jelimi değiştirmiştim ondan olduğunu düşünerek başka bişey kullanmaya başladım fakat hala geçmedi ve bugün temizlik yaptım diye tekrar çoğaldı sanırım çok kötü oluyor bazen bilgisi olan varmı:26::26::26::26:
bişey sormak istiyorum hiç alerji olan varmı ben 2 aydır alerji oluyorum yani ömrümde hiç böyle birşey olmamıştı geçen ay kaçkere acile gittim birsürü iğne serum yedim ve yediğim bişeyin alerji yaptığını sölediler bende hiç değişik bişey yemediğim için ve duş jelimi değiştirmiştim ondan olduğunu düşünerek başka bişey kullanmaya başladım fakat hala geçmedi ve bugün temizlik yaptım diye tekrar çoğaldı sanırım çok kötü oluyor bazen bilgisi olan varmı:26::26::26::26:
kızlar mrb neyazıkki dün adet başladı bende onun başlamasıyla yine dibe vurdum yeni batım 20 nisan((
benim bazı ilaçlara alerjim vardır. belki temizlikte kullandığın bir deterjan vs. seni alerji yapıyor olabilir. alerji testi yaptır çok rahatsız oluyorsan. gerçi onun sonucunda da abuk sabuk şeylere alerjisi çıkan oluyor. bilmem ne ağacının tohumu gibi :)
hayırlısı olsunRabbimin uygun gördüğü bir zaman var hepimiz için...
ben de çıksam iyi olacak acayip uyku bastırdı biraz uzansam çok iyi olacak iyi geceler herkese!
kızlar mrb neyazıkki dün adet başladı bende onun başlamasıyla yine dibe vurdum yeni batım 20 nisan((
bişey sorabilir miyim hamile misiniz eger gebelik varsa alerjik kasıntı ve kabarcıklar olusuyormuş ondan olabilir
maalesef değilim hamile olmayı çok isterdim,peki kaçıncı aylardaoluyor hamişlerde bilginiz varmı acaba:26::26::26::26:
benimki hayal. iki gün önce test yaptırdım 2 kusür çıktı. yani bir şey yok. ama doktor geç yumrtlamış olabilirsin gel bakalım falan dedi. yani sanırım adet söktürücü verecek. ay aman ne yapıyorlarsa artık. zaten ben bu ay hamile falan değilim. iki kimyasal gebelik oldu, ikisinde de acayip belirtilerim vardı anlamıştım bir değişiklik olduğunu yani. bu ay yok öyle bir şey.
bu arada ben de olmazsa gelecek ay ovulasyon testi mi alsam diyorum var mı bunun bir markası tavsiye edeceğiniz?
canım tam bilmiyorum ama arkadaşlar gg dan almışlar labaqickmi öle bişey tam hatırlayamadım şimdi inş hamişsindir ve değerlerin yükselmiştir
hamilelik yeni başlardayken arkadasımda alerjik seyler basladı bilmiyodu hamiş oldugunu sonra tesadğf ögrenince dr u dedi vücudun hamileliğe tepkisi diye insallah hamile kalmak nasip olur
Bakalım bundan sonraki nasıl olucek :26: Adet düzene girdi bebiş kaçdı gitti sanırım pek beğenmedi bu ne biçim anne dedi kaçtıAllahım kaçmayacak bebekler nasip etsiinnn ilk hamileliği düşünmeye başladığım da acelesi yok diyorsum ama onu kaybedince hemencecik bir bebğim olsun ister oldum
Siteyi son 1 aydır sıkça takip ediyordum ve az önce üye olup aranıza katıldım.. 28 Yaşındayım 10 aylık evliyim.. Geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım ve 25 şubatta regli oldum. 2-3 gündür regli olacakmışım gibi bir his var kasıklarımda ve bugün oturup kalkarken sol yumurtalığımın olduğu yerde kısa sancı oldu. 2 gün var regli günüme.. 2 kez test yaptım negatif çıktı.. Şimdi tekrar test yapmaya korkuyoruminşallah hamileyimdir...
hoşgeldin aramıza canım inş hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?