- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.941
aslında heyecanım,bu ay adet gelecek mi korkusu yaşamadan,doktora odaklandım...o yüzden heyecanlıyım..
cancanım hoşgeldinnn.....Adetin geleceğini düşünerek DOKTORA odaklandım,rahatım..hatta geçen gün kaç gün kaldığını bile yeni hesapladım...bak yine unuttummm kaç gün kaldı diye...
sende katıl muhabbetimiz tatlansın iicee bacım
cancanım hoşgeldinnn.....Adetin geleceğini düşünerek DOKTORA odaklandım,rahatım..hatta geçen gün kaç gün kaldığını bile yeni hesapladım...bak yine unuttummm kaç gün kaldı diye...
geldim geldim...
hoşbuldumkaç gün kalmış?
geldim geldim...
hoşbuldumkaç gün kalmış?
şimdik takvime bakayım.....
8 gün kalmışş...abboovvvv ilk kez bu kadar rahatımm...çok şükür...stressiz gelicek kırmızılar,bırakmadılar 12 yaşından beri sağolsunlar.
he he en güseli boşver bebiş ne saycan gelmesin zaten
daha çok varmış be yaaa
bu arada bende 12de oldum sende erken olmuşun benüm gibi
Rabbi'mden hayırlısı artık,denemde 7.aydayız....İnşallah daha 7 aylar görmeyiz..Rabbi'm bekletmesin hiçkimseyi inşallah..Sen de ,sdtive'cimm de ve bekleyen herkes de muradına erer inşallah.
hoşgeldin keyifler nasıl canım
şimdik takvime bakayım.....
8 gün kalmışş...abboovvvv ilk kez bu kadar rahatımm...çok şükür...stressiz gelicek kırmızılar,bırakmadılar 12 yaşından beri sağolsunlar.
evet canım...milli olduk kırmızıları giydik 12 yaşımızda.hahaha
inş bacummm herşeyin hayırlısı hakkımızda rabbim tez vakitte gönderir inş kuzularımızı bize
çok şükür tatlım ya daha iyiyim, iki akşamdır eşimle muhabbetimiz pek iyi3-4 gün önce olsaydı bu münasebetler daha mutlu ve umutlu olacaktım ama iyisini güzelini hayırlısını Rabbim bilir sonuçta, bu günlerime de şükür
abbooooov az kılmış gııızzzaman bırakmasınlar zaten kırmızılar, yani geçici süreler için,şöyle 9 aylık falan bırakabilirler ama küsüp de temelli gitmesinle, onlar bize lazım
biraz daha bekleselerdi iyiyid ya nysm 12yıldır geliyolar sağolsunlar
inşallahh kuzumm.rüyamda kan testi yaptırmışım,negatif diye bakıyorum..pozitif yazıyor.sonra karışık yazıyor...:)))
Allah nazarlardan saklasın tatlım,hadi bakalımmm..Allah muhabbetinizi ve münasebetinizi arttırsın inşallah.çok şükür tatlım ya daha iyiyim, iki akşamdır eşimle muhabbetimiz pek iyi3-4 gün önce olsaydı bu münasebetler daha mutlu ve umutlu olacaktım ama iyisini güzelini hayırlısını Rabbim bilir sonuçta, bu günlerime de şükür
abbooooov az kılmış gııızzzaman bırakmasınlar zaten kırmızılar, yani geçici süreler için,şöyle 9 aylık falan bırakabilirler ama küsüp de temelli gitmesinle, onlar bize lazım
hayır olsun inş rüyanda değil bundan sonra gerçektede görürsün inş çift kırmızıyı hatta mümkünse nisan da görürsün
anam şimdi hesapladım;ben de 10 senedr uğraşıyom bunla :)))ya bi 9 ay müsade istesem;ayıp olur mu,ne de olsa 10 senelik hüsümet var
ay ne ayıbı bacım 10 günde hediye versin mümkünse 9ay 10günlük olsun he he
ahh yavrum benim,ağzıdan bal damlıyor yine.....Allah razı olsun sizden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?