- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.021
kızlarr bu gün doğum kontrol hapına başlıyorummmmm aslında ovulasyonla takip etsem yumurtladığım gün içmeyi unutsam 2 gün herüfüde kandırsam acep tutar mı hani içmeyi unuttum hammiş kaldım diyenlerden olurdum bende ne güsel hava atardım istemiyorduk ama oldu diye halbuki kendimi parçalıyorum hamiş kalam diye
kızlar hıcbır pantolonum olmuyor gecengun ykm den pantolon aldım 3 aylık oldukk ama gobuss cıktı resmen ama ank kıyafet bulmak cok zor bır pantolona saatlerce gezdım
baktımdaaa hıc guzell kalmamısstıı hep buyuk beden vardııı lcw de
veeeeeeeeeee efsane geri döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü!
alemsin arkadaşım.
hoşbulduk kızlar,anaaaaaaam balım sen hamile misin?kız çok sevindim yaşasıııııııııııııın!sağlıkla kucağına al inşallah:)
allahımmm yaaa kızz delırdın mı sennnn hem ıstıyorsun hem korunuyorsunnnn
veeeeeeeeeee efsane geri döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü!
hoşbulduk kızlar,anaaaaaaam balım sen hamile misin?kız çok sevindim yaşasıııııııııııııın!sağlıkla kucağına al inşallah:)
sen kist için kullanacaktın di mi tatlım...ama baştan beri içmeye başlayınca yumurta gelişmiyor zaten, baskılıyor hap yumurtanın büyümesini, iki gün unutman çok da fayda etmeyebilir yani kuzum.....
hadi yaaa kocişimin teyzzesi 2 gün unutmuş o gün birlikte olmuşlar tesadüf hamiş şuanda doğurması yakın... d smartta gece bi belgesel çıkıyor hamile olduğumu bilmiyordum diye onda 100 lerce örneği var keşke banada olsa yaaaaaaaaaaa ne olur bende isitoyrummucizemi Allahımmmmm kadınlar doğum sancısı ile hast gidiyolar hamile olduklarını hatta doğurcaklarını öğrenip şokoluyolar kaç tanesini izleidm ağladım kızlar.....
betsel bacım üzülme belki geç döllenme falan olmuştur yada geç yumurtlamışda olabilirsin stres yapma olurmu inş bi skntı yoktur bebeğim, bak ben en son 7şubatta oldum daha tık yok stres bende yapmadım ama olmadı yinede
merhaba kızlar bende yenii üye oldum 10 aylık evliyim hayırlısıyla kasımdan buyana bebek düşünüyoruz inşallah en kısa zamanda isteyen herkese Rabbim NASİP ETSİN..
aslında bende rahatım diyebilirim daha doğrusu eşimden dolayı bu ay bebiş beklentim yok pek ama işte kırmızıların gelcek olması biraz üzüyor beni
mucize kuzum onlar ya ne diyim...inşallah Rabbimin sana evlat vereceği günler yakındır
hg cnm aramıza :)
sinemcim ikimzde bu ay kırmızıları rahat rahat bekliyorduk ne oldu bunlara beklemesek gelirler
he bacım ya sorma gelmek bilmedibu ay terbiyesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?