Sabredenler Kulübü 2012 :)

canımm inşallah Rabbi'm sana nasip etmiştir bu ay ve sevince boğulursun,bizi de mutluluktan uçurursun..senin sevincin,bizim sevincimiz...bir nebze de olsa ortak oluyorz...

bacım böle yapma yaff halimize çok şükür beterin beteri var rabbim başka dert keder vermesin canım üsülme lütfen bak ağlarım haaa
bende artık kimseyle pek konuşmuyorum pek kalabalığa girmek istemiyorum konular dönüp dolaşıp bebişe geliyor ve üzülüyorum çok ama napim herşey rabbimden

sen de iyi ki varsın kuzucum

cnm brokoli karnabahar ve havucu birlikte haslayıp yapılan salata varya ondan yap süper oluyo ben baylıyorum ona... hımm şimdi olsa nasıl yerim anlatamam

brokoli benim de aklımdan geçti ama...herkes yer mi bilemedim. Akraba günü bu, ailecek geliyorlar, eşli yani, erkek bayan çoluk çocuk... bakalım düşünürüm birşeyler

tatlım hiç belli olmaz rabbim büyük hiç beklemediğimz şeler geliyor başımıza belki bebişinde gelmiştir sana bu ay hiç belli olmaz

sende iyiki varsın bebiş

selam canlarr bakıyorumda ıyı kaynatmıssınızzzz bugunde havaa bayaa guzell

hoşgeldin canım, nasılsın? hava güzel ama ben ofisteyim...çalışıp para kazanmak lazım...

canımm inşallah Rabbi'm sana nasip etmiştir bu ay ve sevince boğulursun,bizi de mutluluktan uçurursun..senin sevincin,bizim sevincimiz...bir nebze de olsa ortak oluyorz...

inşallah hayırlıysa sağlıklıysa gelsin bebişim mutluluk paylaştıkça artıyor zaten tatlım...hepimiz hergün biri müjdeli haber verse diye beklemiyor muyuz...inşallah paylaşacak güzel haberimiz olur...

selam canlarr bakıyorumda ıyı kaynatmıssınızzzz bugunde havaa bayaa guzell

hoşgeldin canım, nasılsın? hava güzel ama ben ofisteyim...çalışıp para kazanmak lazım...

inşallah hayırlıysa sağlıklıysa gelsin bebişim mutluluk paylaştıkça artıyor zaten tatlım...hepimiz hergün biri müjdeli haber verse diye beklemiyor muyuz...inşallah paylaşacak güzel haberimiz olur...

yok kız benim iflahım kurudu bu ay her gün her gün...karşılıklı ıyykkkk yapıyoruzz birbirimize.
bilmiyorum yanaklarım ateşli gibi kıpkrımızı al al.

inşallahh canımm..aynen dediğin gibi...

ohhh ne guzell kaynatın boswerınnnn herseyıı keyfınıze bakın.... istanbula gıttımm evettt harıka bır yerr doyamadım dıebılırımm su hamıle halımlee tam 10 saat hıc durmadan gezdık superdıı cokk sevıyom yaa bem su kayınpederımııı sırf ben ıstıyorummm goturdu benııı

kızlarrrrr ben bugün nasıl geçti anlamadım kaç kez açtım topiki cvp yazmak istedim ama hep iş çıktı kalktım şimdi bile iş yığınla ben burda laklaka geldim bugün hiç spora gidesim yok kocişi kandırsamda yürüyüşe çıksak... çekirdek alsak elimize ohhh ne güsel...

vayyy...ben de çekirdek istiyorum ben de ben de.....çok severim kendilerini,tiryakisiyim.

çok şanslısın böle kayınpederin var maşallah iyi gezmişin canım evet ist çok güsel bende çok sefiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…