- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.981
canımm inşallah Rabbi'm sana nasip etmiştir bu ay ve sevince boğulursun,bizi de mutluluktan uçurursun..senin sevincin,bizim sevincimiz...bir nebze de olsa ortak oluyorz...sabır kızlar sabır...
ben bu ay sadec şeye üzülüyorum, eşimin hayali hep ona süpriz yaparak hamile kalmamdı. Bu ay hapla korunduğumu sanıyor ama ben tabi ki içmiyorum. belki içten içten tahmin ediyodur ya da şüpheleniyordur ama yine de hamile olsam süpriz olacaktı..kim bilir belki yine de nasip olur, 15-16da ilişki olmuş oldu...ama ben nedense bu ay yumurtladığımı hissetmedim çok, belki çok büyüyemeden sönmüştür yumurtam kim bilir. Allahın takdiri
orası öyle....kelebeğimizin göbüşümüze konmadığını düşününce çok hüzünleniyoruz....Ben de çok üzülüyorum,hayallerim yine ertelendi dye hayattan kopuyorum.Dalıyorum boşluğa bakıyorum,konuşmuyorum pek kimseyle.Uğraşlar arıyorum....Sonra toparlanıyorum ve inşallah bu ay adetim geldiği için senin de dediğin gbi depresif olmam.:18::18::18: Bak yine o eski adet günlerim aklıma geldi.
hoşgelmişsin kuzuben geldim yawsss...
kız yanaklarım al al,üstümde ateş basıyor sürekli...
selam canlarr bakıyorumda ıyı kaynatmıssınızzzz bugunde havaa bayaa guzell
ama bu foruma çok şey borçluyum,çok şey öğrendim,çok dostluk gördüm,birbirini tanımayan insanların duaları ile huzuru buldum,rahatladım....Sizleri tanıdım...Benim gibi olanlarla konuştum,derdimi anlayanlarla dertleştim...İyiki varsınız.
cnm brokoli karnabahar ve havucu birlikte haslayıp yapılan salata varya ondan yap süper oluyo ben baylıyorum ona... hımm şimdi olsa nasıl yerim anlatamam
sabır kızlar sabır...
ben bu ay sadec şeye üzülüyorum, eşimin hayali hep ona süpriz yaparak hamile kalmamdı. Bu ay hapla korunduğumu sanıyor ama ben tabi ki içmiyorum. belki içten içten tahmin ediyodur ya da şüpheleniyordur ama yine de hamile olsam süpriz olacaktı..kim bilir belki yine de nasip olur, 15-16da ilişki olmuş oldu...ama ben nedense bu ay yumurtladığımı hissetmedim çok, belki çok büyüyemeden sönmüştür yumurtam kim bilir. Allahın takdiri
ama bu foruma çok şey borçluyum,çok şey öğrendim,çok dostluk gördüm,birbirini tanımayan insanların duaları ile huzuru buldum,rahatladım....Sizleri tanıdım...Benim gibi olanlarla konuştum,derdimi anlayanlarla dertleştim...İyiki varsınız.
canımm inşallah Rabbi'm sana nasip etmiştir bu ay ve sevince boğulursun,bizi de mutluluktan uçurursun..senin sevincin,bizim sevincimiz...bir nebze de olsa ortak oluyorz...
canımm inşallah Rabbi'm sana nasip etmiştir bu ay ve sevince boğulursun,bizi de mutluluktan uçurursun..senin sevincin,bizim sevincimiz...bir nebze de olsa ortak oluyorz...
hoşgelmişsin kuzu
kocişine söle söndürsün ateşini annem.... ben bazen oyy sıcak oldu yanıdım dediğimde benimki hemen fırsatçılık yapıyor gel söndürem ailenizin itfaiyesi geldiiiii falan diye...
hoşgeldin canım, nasılsın? hava güzel ama ben ofisteyim...çalışıp para kazanmak lazım...
inşallahhayırlıysa sağlıklıysa gelsin bebişim mutluluk paylaştıkça artıyor zaten tatlım...hepimiz hergün biri müjdeli haber verse diye beklemiyor muyuz...inşallah paylaşacak güzel haberimiz olur...
kızlarrrrr ben bugün nasıl geçti anlamadım kaç kez açtım topiki cvp yazmak istedim ama hep iş çıktı kalktım şimdi bile iş yığınla ben burda laklaka geldimbugün hiç spora gidesim yok kocişi kandırsamda yürüyüşe çıksak... çekirdek alsak elimize ohhh ne güsel...
herkes biranda sustu
ohhh ne guzell kaynatın boswerınnnn herseyıı keyfınıze bakın.... istanbula gıttımm evettt harıka bır yerr doyamadım dıebılırımm su hamıle halımlee tam 10 saat hıc durmadan gezdıksuperdıı cokk sevıyom yaa bem su kayınpederımııı sırf ben ıstıyorummm goturdu benııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?