- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.001
birzzdn çıkcam ben,onun verdiği bir mayışıklık var şimdik..susasım geldi...sonra enerjmi topladım,ondan sustum kız
oooo bizim ekip toplandı ama ben çıkmak zorundayım kızlar....PAYDOS VAKTİ..:26::26::26:
oh oh hafta sonu tatilin geldi dimi ondan iyi topla enerjini bacım akşama belkim lazım olur he he
abovvv nireye gidiyosun yaff en güsel yeri muhabbetinn
çok şanslısın böle kayınpederin varmaşallah iyi gezmişin canım evet ist çok güsel bende çok sefiyorummm
kız yarında çalşcam ben...
ewett cok sanslıyım hem kayınvalıdeden hem esden hemde kayınpederdennnallahım onların omrune omur katsın
ah canımbenüm yasık sana kız bari öğlene kadar çalışsan hava güsel sonrada kocişinle gezerdin
maalesef tatlişkom....Ben de farkındayım,yeni yeni toplaşıyor bizimkiler.
kızlarrrrr ben bugün nasıl geçti anlamadım kaç kez açtım topiki cvp yazmak istedim ama hep iş çıktı kalktım şimdi bile iş yığınla ben burda laklaka geldimbugün hiç spora gidesim yok kocişi kandırsamda yürüyüşe çıksak... çekirdek alsak elimize ohhh ne güsel...
oooo bizim ekip toplandı ama ben çıkmak zorundayım kızlar....PAYDOS VAKTİ..:26::26::26:
ewett cok sanslıyım hem kayınvalıdeden hem esden hemde kayınpederdennnallahım onların omrune omur katsın
kızlarr bu gün doğum kontrol hapına başlıyorummmmm aslında ovulasyonla takip etsem yumurtladığım gün içmeyi unutsam 2 gün herüfüde kandırsam acep tutar mı hani içmeyi unuttum hammiş kaldım diyenlerden olurdum bende ne güsel hava atardım istemiyorduk ama oldu diye halbuki kendimi parçalıyorum hamiş kalam diye
vayyy...ben de çekirdek istiyorum ben de ben de.....çok severim kendilerini,tiryakisiyim.
pazardan sonrada ben pek giremem sanırım öslicem seniii
kızlarr bu gün doğum kontrol hapına başlıyorummmmm aslında ovulasyonla takip etsem yumurtladığım gün içmeyi unutsam 2 gün herüfüde kandırsam acep tutar mı hani içmeyi unuttum hammiş kaldım diyenlerden olurdum bende ne güsel hava atardım istemiyorduk ama oldu diye halbuki kendimi parçalıyorum hamiş kalam diye
4'e kadar tırmanacğaız resmen..SAğlık olsun keyif almaya bakayım da vakit geçsin çabucak.Kociş işte olacak tatlım,akşama gelir o da.cumartesi bize haram.
kız yarında çalşcam ben...
ben çıkıyorum şimdi kızlar..kendinize iyi bakın...
KEYİFLİ SOHBETLER....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?