- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.081
evet canım ben de aöf ciyim:) büro yönetimi okuyorum son senedeyim gerçi bölüm zaten 2 yıllık:) ben çalıştım ya biraz konuların özetlerini okudum test çözdüm çıkmış soruları ezberliyorum şu sıralar umarım gçeriz bitsin artık okul mokul bıktım valla yaa:) inşallah uzamaz canım seninde son senen sanırım.sınavlara girince haberleşiriz
teyzeleri ne zamandır yazamadık size. bu yola beraber başladık...siz benim ilk sırdaşlarımsınız. size bu müjdeli haberimizi vermek istedim. dün çok şükür kalp atışlarımızı duyduk ve gördük. sat'a göre 7+5'iz ama bizim kuzu 1 hafta geriden geliyormuş. darısı sizlere şu okunan ezanlar hürmetine inşallahhh...rabbbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla müjdelesin sizleri...Eki Görüntüle 374581
buda yeni badimiz:)Eki Görüntüle 374582
sizleri seviyorum allaha emanett olun...
sevgimle...
mutlu akşamlarrr sayınnn topik sakinleri
ah yalan dünya yalan dünya yalandan bile yüzüme gülmedin dünya
kızlar adetim 4 gün geçikti aama kasıklarımda belimde ağrımıyorr hamişlik için belirtide yok hamile ise eğer illa belirti olmasışartmı bu kadar zamanda bu gün lazere gittim ordaki polikliğin sahibinin eşi kadın doğum dr. muş bu kadar erken belirti olmaz dedi :S ama herkezin oluo(
kuzum inşallah gebeliktir test yapsana neden bekliyosun ki ben adetim 2 gün geçtikten sonra test yapmıştım ve çıkmıştı bence test yap bacım.Ayrıca hamileliğime dair hiç belirtim olmadı belirti arama herkes de olmayabiliyor haftası ilerledikçe belirtiler çıkıyor o zamana kadar da sen hamile olduğunu öğrenmiş oluyosun zatentest yaapp nolaarr vee süper haberler ver bizeeeeee
künaydınnn bayanlarrrrr
ayyy çok etkilendiğiimm rüyamdan hayır olur inş. tatlişlerrrrr
ee saattlerde ileri alındı artık güne daha erken başlarımsanki çok geç kalkıyormuşum gibi
sabah namazından sonra ayaktayımdırgüne erken başlamak güzeldir artık günün özlü sözü de benden olsunnn
ah bacım benim dertlendinmi sen gel beraber ağlıyakama boşver be ağlamayalım.bu yalan dünya yüzümüzü güldürmedi.rabbim allahın izniyle güldürecek
yarından sonra tempo başlıyo dimi.ameliyat günü geliyo.dert etme bacım rabbim bu sıkıntılı günlerin ardından mutlu günleri de gösterecek inş.
künaydınnn bayanlarrrrr
ee saattlerde ileri alındı artık güne daha erken başlarımsanki çok geç kalkıyormuşum gibi
sabah namazından sonra ayaktayımdırgüne erken başlamak güzeldir artık günün özlü sözü de benden olsunnn
yavru ceylanlarım benim hafta sonu oldumu hepimiz inimize çekiliyoz burayı yalnız kimsesiz bırakıyoz aaaaaaaaaa olmaz ki ama eccik sahip çıkalım topiğimizeAyrıca artıkın herkese üzülmeyi yasaklıyorum bahar geldi ne güzel herkez cıvıl cıvıl içimizi karartmayalım anı yaşayalım veeeeeee inşallah dualarımızın kabul olacağı günü bekleyelim evet beklemek zor ama olsun ne kadar kendimizi iyi hissedersek o kadar iyi oluyor herşey vücudumuz bile küsüyo belki o yüzdeeeeennn ona da bakmak lazııımmm
Tenten filmini izledim animasyon filmleri arasında çook beğendim filmler arasına girdibilemgayet başarılı olmuş sahneler,geçişler,atraksiyon ooo süperdi tavsiye ederim herkesciklere eğlenceli bir hafta sonu için uygundur neden bahsetti şimdi bundan diyceksiniz çünküüüüüü arasıra değişiklik güzel oluyo bazen de farklı şeylerden bahsetmek bizler için çok iyi olur
tatlı bacum benim için dün çok kötü bi gündü ağladım o yüsdenn allaha şükür bugün iyiyimmm rabbim dediğin gibi yüzümüzü güldürecek inş... yarın tempolu günler başlıyor düşünüyorum nasıl olcak hakkkımızda hayırlısı olsun ne diyem rabbim büyük... inş hepimizin bebişlerini tez vakitte gönderir kırmızı kartı yemişin ben daha yemedim yaf bekliyorum
künaydınnn bayanlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?