- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.101
günaydıııııııııınnnnnnnnn topikcanlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
oooohhh maaşallah kuzuma ne güzel erkencisin darısı banahayırlara vesile olsun rüyan inşallaaaahhh
hayır olsun inş tatlım rüyan güsel haberlerin işaretidir inş
rüyan hayra çıksın inş cnm benim.güzel şeylere yor.valla ben o kadar alakasız rüyalar görüyorum,saçma bi rüyada görsem bebeğe yoruyorumpsikopatlaştım iyice
aminnn canımm benimm
inş. canım benimm inş.sende güzel haberler alırsın inş, canım ameliyat güzel neticelenir canımm
amin bacım inş inş.... güsel yürekli arkadaşım benim
tünaydın kuzum .kırmızıyı yedim çok şükürsen belki hamilesindir ha test yaptırdınmı.senin de çok geçti
ayy bütün gün iş yaptım çok yoruldum annemde yarın olcakmış ameliyat ya offf ortadan ikiye bölünecem normalde yarın yatış yapılıp salı günü alınacaktı ameliyata hastanın biri gelmemiş ve annemi almışlar sırasına,bende çok kötüyüm tansiyonum düştü midem bulanıyor kocişimde gelmedi iiiiiii deilim ağlamak geliyor içimdennn
ayy bütün gün iş yaptım çok yoruldum annemde yarın olcakmış ameliyat ya offf ortadan ikiye bölünecem normalde yarın yatış yapılıp salı günü alınacaktı ameliyata hastanın biri gelmemiş ve annemi almışlar sırasına,bende çok kötüyüm tansiyonum düştü midem bulanıyor kocişimde gelmedi iiiiiii deilim ağlamak geliyor içimdennn
kıısslaarr doktordan geldim :119: :119: bir sorun yok patolojide temiz çıktı 3 ay dinlenme verdi bu sürede folikasit kullan dedi öyle işte mutluyum üç ay sonra inşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşuruuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?