- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.121
Günaydın kızlar..
Şu yukardaki listede benimde adım vardı ama iş yoğunluğu bide psikolojim için pek girmiodum...
internet hesaplayıcılarına göre dün adet olmam gerekiodu olmadım .. Adetten önce kahve rengi leke gelirdi oda gelmedi bugünde sırf adet sancısı var ama gelen giden bişey yok...Adet Geliiyoooo die bağırıyo vücut ama hayırlısı artık kısmet.. Bu gün de olmazsa yarın sabah bi test yaparım artık kısmet çıkarmı çıkmazmı bilinmez..Allah herkezin gönlüne göre versin inşalla...
kızlar günaydınadetin 3. günü hormon testlerini yaptırdım,sonuçları bu sabah aldım eşim de sperm testi yaptırdı,onun sonuçlarını da bugün 4 te alcaz.yalnız progesteron adetin 21.günü yapılıyomuş galiba..ben onu da 3.günü yaptırdım sanırım yanlış oldu,o kadar da sordum size,siz de bilmiyodunuz sanırım yaptırmak isteyenler bi yanlışlık olmasın aman dikkat neyse artık sperm testi sonuçları da çıksın doktora bi göstericem bakalım ne dicek
bende haftasonu sadece iş yaptım diyebilirim.15 günde bir kadın geliyo temizlemeye ama.bir iki matkapla işimiz oldu ev hep battı.halı sildim.süpürdüm ütü ve yemek yaptum derken tekrar iş başı yaptım.hiç dinlenemedim ki(((
kıısslaarr doktordan geldim :119: :119: bir sorun yok patolojide temiz çıktı 3 ay dinlenme verdi bu sürede folikasit kullan dedi öyle işte mutluyum üç ay sonra inşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşuruuumm
canımm okudukça heyecanlandım ve cümlenin sonunda hamileyim dedin sandım biran.Rabbi'm kalbinde olanı hakkında hayırlı etsin inşallah hamişsindir.
Çoookk teşekkür ederim...9 aydır uğraşıoz ilk istediğimde hamile kalsaydım şimdi doğurcaktım :))
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bi hafta olur hepimize..
Hala bekliyorum gelmio ama sancı hatsafhada .. Bilmiyorum ne yapıcam şaşırdım
mrb arkadaşlar bende sabretmeye çalışanlardanım 26 yaşında 5 yıllık evliyim 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimdede bendede bi sıkıntı yok bakalım bizimki nezaman gelcek
acaba diyorum listede beklenen andet tarihi ŞUBAT ayı olarak görünenler bir güncelleme yapabilirler mi? Aksi takdirde hepsini sileceğim!!!
Hadi hanımlar ama yaa, ben uğraşıyorum o kadar siz hiç yardımcı olmuyorsunuz?!
Çoookk teşekkür ederim...9 aydır uğraşıoz ilk istediğimde hamile kalsaydım şimdi doğurcaktım :))
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bi hafta olur hepimize..
Hala bekliyorum gelmio ama sancı hatsafhada .. Bilmiyorum ne yapıcam şaşırdım
mrb arkadaşlar bende sabretmeye çalışanlardanım 26 yaşında 5 yıllık evliyim 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimdede bendede bi sıkıntı yok bakalım bizimki nezaman gelcek
hayalimduam, kuzucum nasılsın? benim de 1 haftam falan kaldı ma bir belirti yok. biz burda belirtisi olmadan hamile kalanları da çok gördük kuzum üzülme o yüzden, kısmet. ben bu ay yumurtlama günlerini zaten kaçırdım sanıyorum. önümüzdeki ay inşallah
sdtive'cim nasılsın candaşım
ya benim heryanım tutuk...bata 6 gün kaldı..adet paranoyası başladı yine.
ben yazmaya çalışınca sen erken davranmışsın canım hal hatır sormada
Canım üzülme değil de,bir ay daha hayaller suya düşerse,artık suya düşen hayaller yüzünden su kuruyacak...toprak oldu heryer
Canım inşallah yüzü güler hepimizin.
canım Allah tez vakitte nasip eder sana da inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?