- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.301
bundan sonra saat koyucam aaaaaaaaaaaaa herkes o satte topiğe gelecek topiğimiz cıvıl cıvıl olacak tamam mıııııııııyoksa yakarım burayı topiksiz kalırsınız ona göre yarın herkes saat 9 da burdu ossun emi sohbet etcez
recsn
inşallah herşey yolundadır kuzum hayırla dön aramız
herkese iyi geceler yarın burdu olun bakın karışmam haaa
ben geldim sen yoksun diğerleri yok hani yakacaaadın burayı şimdik ben yakimde görün heheheheh hadi kızlar yaaaaa birazdan işe koyulacak çıkmak zorunda kalacam
ben geldim sen yoksun diğerleri yok hani yakacaaadın burayı şimdik ben yakimde görün heheheheh hadi kızlar yaaaaa birazdan işe koyulacak çıkmak zorunda kalacam
Akşam saat dokuzu demiştim :18: sabah benim burda olmam zor ki herif bilgisayarı alıyo götürüyo
herkesciklere günAYIDNNNN
günaydınlar been de geldim....
off ya bunalımdayım sabah sabah...adet belirtilerim başladı....cumartesiye damgasını vuracak...çok üzülüyorum şimdiden.
inşallahh canım...ama üzülmemek elde değil,tüm gece ağladım..öylesine,üzüntümü bu şekilde atabiliyorum.şimdiden üzülürsen sen 10 gün out olursun tatlım sıkma canını gelirler geldikleri gibi giderler sonra bi bakarsın bi daha gelmezlerbi gün 9 aylık yolculuğa uğurluyacağız hepimiz en yakın zamanda inş....
Akşam saat dokuzu demiştim :18: sabah benim burda olmam zor ki herif bilgisayarı alıyo götürüyo
herkesciklere günAYIDNNNN
günayydııınnnnn....ben akşam olamıyrum canım burada..
inşallahh canım...ama üzülmemek elde değil,tüm gece ağladım..öylesine,üzüntümü bu şekilde atabiliyorum.böyle böyle 7 ay geçti.
7
tamam hadi genede affettim yakmayacam vazgeçtim hahaha bende akşam o saatte spor salonunda oluyorum gün boyu ne takılırsam spora gitmediğim gün açıyorum evde ama spordan sonra hışım çıkıyo valla... o yüzden ben buraya geliyom bakıyorum birileri olsada olmasada 2 dolanıyom cvp yazıyom kaçıyom
Gün içinde de sen alırsın kuzum sırayı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocişim toplantısı falan varmış oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy bilgisayar bugün beniimm
gerçi olsa ne olacak ki dersten kafamı mı kaldırabiliyom
o vakit bişi diyememtopik gündüzde sahipsiz kalmasın oda yeter Ama cidden neden artık kimse gelmiyor anlamıyorum biz akşamları geyiğin dibine vururduk ne oldu anlamıyorum :44::26:
20 aydır her ay sonu aynı hüsranı yaşıyorum ben daha hiç ağlamadım desem inanırmısın.... sadece dua ettim içim her daraldığında...
20 aydır her ay sonu aynı hüsranı yaşıyorum ben daha hiç ağlamadım desem inanırmısın.... sadece dua ettim içim her daraldığında...
Gün içinde de sen alırsın kuzum sırayı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocişim toplantısı falan varmış oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy bilgisayar bugün beniimm
gerçi olsa ne olacak ki dersten kafamı mı kaldırabiliyom
cnm zor olmuyomu ders çalışmak ben üniv okurkene bıktım ya diyom ki trilyon verseler artık okumamhocalar bıktırdı paragöz adiler sırf yaz okula kalalım diye para kazanmak için bırakırlardı bizi bide dalga geçerlerdi sizler olmasanız biz her yıl nasıl arabamızı değiştiririz diye en son 6-7 yıl önce ehliyet için ders çalıştım ondan da nefret ederek hehehe tembelde değildim ama bıktırdılar
evet bi kaç kez spordan kaytardığımda bende gece geç saate kadar takıldım muhabbet süperdi giremediğim akşam sabah okurdum muhabbetinizi gülerdim iş yerinde bahar geldi herkes dışarı kaçtı sanırım ondan gene gelirler ama birazdan bahardan heveslerini alsınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?