Sabredenler Kulübü 2012 :)

bi de bunu bana soran bir erkek.Eşi hamile,ve bana sizde durumlar ne diyo?eşi 7 aylık hamiş.

aaa kıyaslama konusu en gıcık olduğum şey ıyyyy benim de etrafım benim gibi bu sülaleye gelinler hamile ama ben düşürdüm bir de bir arkadaşımla birlikte doğurup büyütelim demiştik ikimizde aynı memleketten aynı yere gurbete geldik ve hep görüşüyoruz öyle anlaştıydık ama olmadı onun ki 6 aylık oldu benim ki yok onu düşünce üzülüyorum

dertli dertli güldürdün kız beni,ağlarken gülmek bu olsa gerek.

geleceğine inanıyorum,ama bu ay olmadığı için üzgünüm.

anlıyorum canım. hayırlısı hepimiz için

yapma tatlım.üzme kendini. senin de olacak inan

amin canım... bende bi düşük yaptım ondan sonrası 20 ay boş her doktordan gelmemde ne oldu diye soruyo eşim bişi yok aynı diyom anlıyo...
Allah kerim ne yapalım biraz dişimi sıkar tüp bebek yaptırırız boşamı çalışıyoruz kendimiz için diyo.... ama kıyamıyorum işte dişimizden tırnağımızdan arttırıyorduk ev borcu ödüyoruz aynı zamanda kociş diyorki hep sen doğum yaptıktan sonra bi müddet çalışamayacaksın sıkışmayalım diye biriktirelim diyordu ama maşallh biriktide birikti bebek yok ortada

RAbbi'm daha fazla bekletmesin inşalla.yeni evlilerin hepsi evlat sahibi ve hamile olunca,haliyle ibreler bana döndü.:26:

anlıyorum canım. hayırlısı hepimiz için

yapma tatlım.üzme kendini. senin de olacak inan

olacak inşallah inanıyorum ama insan yine de kötü oluyo sanki çok geç kalmışım gibime geliyo onlardan geri kalmışım gibi kötü oluyo böylesi allahım bize de yaşatsın o güzel duyguyu.

Ben çok korkuyodum doğum yapmaktan bebeği gerçekten istiyomuydum diye düşünürdüm bebeğimi düşürünce herşey değişti ne korku kaldı ne tereddüt inşallah en kısa zaman da hayatımızı neşelendirir gelirde

o da olur ALLAHIN izniyle zamanı var demekki :)
sabredelim.
bizimde olur bebeğimizz

RAbbi'm daha fazla bekletmesin inşalla.yeni evlilerin hepsi evlat sahibi ve hamile olunca,haliyle ibreler bana döndü.:26:

İnşallah hepimizin en kısa zaman da bebeği olurda kurtuluruz hepsinden önemlisi annelik duygusunu yaşar cennet kokulularımızı kucağımıza alırız

İnşallah hepimizin en kısa zaman da bebeği olurda kurtuluruz hepsinden önemlisi annelik duygusunu yaşar cennet kokulularımızı kucağımıza alırız

hmmmmm...mis gibi kokusu geldi burnuma adeta....RAbbi'm bize de koklatsın cennetten gelen meleklerimizin kokusunu.

inşallah olacak tatlım. burada güzl haberler vercez hepimiz

süpersin kız güldürdün bizi... senide rabbim güldrüsün emiiiiii

slm kızlarrr.ohhhh muhabbet kaynamış gitmiş vallla.ebn de çok sinir olduğum bişi paylaşimm.olmazsa tüp bebek yaparsın bekleme tüp bebek yaptır.çift maaşsınız size dokunmaz çift maaşsınız yaptırırsınız.bigün böle diyen bi biri kaöç akrabamı bi azarladım ki doldum artık.çift maaşız diye doktor doktor gezmeyi çift maaşız diye hormon ilaçları ile tüm dengelerimizi bozmayı çift maaşız diye her tedaviyle hüsrana uğramayı reva görüyosunuz bize dedi.ne kadar kolay sölüyosunuz dedim.ben sizin kadar kolay sayamıyorum bu ihtimalleri dedim.çünkü tüp bebek son nokta tutmadığında başka bi tedavi yok.ben aklıma getirmek istemiyorum bile insanlar ısrarla bunu söleyip duruyolar.ama kendi çocukları 5 - 6 ay hamile kalmasa allah tedavi vermesin allah doktorlara düşürmesin diye dua üstüne dua ediyolar.çok şükür eğer iş oralara varırsa gücümüz yeter allah ın izniyle ama bu şeye benziyo atıyorum meme kanseri birine olmazsa memeni alırla falan demek gibi .kolay mı bakalım o işler öyle.en kötü ihtimalleri saymak bence teselli değil daha çok insanın sinirini bozuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…