- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.341
günaydın hoşgeldiinnn
günaydın tatlım seninde günün güzel geçsin.....
günaydın canım,nasılsın??ben adet ağrısıyla başladım güne,depresif ve hüzünlüyüm.
evet başkası ile kıyasladıkları zaman kuduruyorum sinirden bende 3 yıllı geçti evleneli benden 1 ay önce evlenen bi ark dün 2, yi doğurdu anasını satim.... dün arkadaşın kedisi doğurmuş gördüm kocişe diyom ki ülen bi kedi kadar olamadım hayvan 40 günde 6 taneyi yaptı çıkardı diyom gülüyo.... biz 1 yıllık evliyken herkese derdikki ev aldık borcumuz var 2-3 yıl düşünmüyoruz derdik şimdi 3 yılo geçti millet soruyo bizde hala borcumuz var diyok ne yapim insanlarda düşünvcesiz artık her 10 çiftten 6 sı bebek sahibi olmakta zorluk çekiyor tedavi görüyor hala soruyolar bazıları öyle soruyoki sürekli sürekli diyom ki olursa söz ilk sana söyleyecem heheheh
teşekkürler hanımlar. hüzünlenme hayalimduam yapma öle önümüzdeki aylarda gelecek bebiş inşallah
kısa ve öz olcek ama
temelin karısı fadimenin birgün midesi çok ağrır doktora götürür temel karısını dokto rmuayene eder ve der ki midene birşey dokunmuş der temel kıs kıs gülerek cevap verir benum ki azcuk uzundur da der
evet başkası ile kıyasladıkları zaman kuduruyorum sinirden bende 3 yıllı geçti evleneli benden 1 ay önce evlenen bi ark dün 2, yi doğurdu anasını satim.... dün arkadaşın kedisi doğurmuş gördüm kocişe diyom ki ülen bi kedi kadar olamadım hayvan 40 günde 6 taneyi yaptı çıkardı diyom gülüyo.... biz 1 yıllık evliyken herkese derdikki ev aldık borcumuz var 2-3 yıl düşünmüyoruz derdik şimdi 3 yılo geçti millet soruyo bizde hala borcumuz var diyok ne yapim insanlarda düşünvcesiz artık her 10 çiftten 6 sı bebek sahibi olmakta zorluk çekiyor tedavi görüyor hala soruyolar bazıları öyle soruyoki sürekli sürekli diyom ki olursa söz ilk sana söyleyecem heheheh
kısa ve öz olcek ama
temelin karısı fadimenin birgün midesi çok ağrır doktora götürür temel karısını dokto rmuayene eder ve der ki midene birşey dokunmuş der temel kıs kıs gülerek cevap verir benum ki azcuk uzundur da der
geleceğine inanıyorum,ama bu ay olmadığı için üzgünüm.
aaa kıyaslama konusu en gıcık olduğum şey ıyyyybenim de etrafım benim gibi bu sülaleye gelinler hamile ama ben düşürdüm bir de bir arkadaşımla birlikte doğurup büyütelim demiştik ikimizde aynı memleketten aynı yere gurbete geldik ve hep görüşüyoruz öyle anlaştıydık ama olmadı onun ki 6 aylık oldu benim ki yok onu düşünce üzülüyorum
dertli dertli güldürdün kız beni,ağlarken gülmek bu olsa gerek.
canım yazdğını okuyunca gözlerim doldu.
bu aralar her şeye ağlıyorum ben zaten
üzülme bende senle aynı sayılırım.
eşim 2 düşük olmasına rağmen umutlu ama ben hala korkularla yaşıyorum.
eşim umutlu belki ama kucağıma almadan baba oldum diyemem diyor.
bunu söyleyip kaybetmekten korkarım diyor.
bende soruyorum.
ya bebeğimiz olmazsa..
ALLAH ne yazdıysa onu yaşarız bitanem üzülme sen.diyo.
şükredelim ki anlayışlı kocalarımız var.
RABBİm yüzümzü güldürür inşallah
aaa kıyaslama konusu en gıcık olduğum şey ıyyyybenim de etrafım benim gibi bu sülaleye gelinler hamile ama ben düşürdüm bir de bir arkadaşımla birlikte doğurup büyütelim demiştik ikimizde aynı memleketten aynı yere gurbete geldik ve hep görüşüyoruz öyle anlaştıydık ama olmadı onun ki 6 aylık oldu benim ki yok onu düşünce üzülüyorum
anlıyorum canım. hayırlısı hepimiz için
yapma tatlım.üzme kendini. senin de olacak inan
amin canım... bende bi düşük yaptım ondan sonrası 20 ay boş her doktordan gelmemde ne oldu diye soruyo eşim bişi yok aynı diyom anlıyo...
Allah kerim ne yapalım biraz dişimi sıkar tüp bebek yaptırırız boşamı çalışıyoruz kendimiz için diyo.... ama kıyamıyorum işte dişimizden tırnağımızdan arttırıyorduk ev borcu ödüyoruz aynı zamanda kociş diyorki hep sen doğum yaptıktan sonra bi müddet çalışamayacaksın sıkışmayalım diye biriktirelim diyordu ama maşallh biriktide birikti bebek yok ortada
RAbbi'm daha fazla bekletmesin inşalla.yeni evlilerin hepsi evlat sahibi ve hamile olunca,haliyle ibreler bana döndü.:26:
İnşallah hepimizin en kısa zaman da bebeği olurda kurtuluruz hepsinden önemlisi annelik duygusunu yaşar cennet kokulularımızı kucağımıza alırız
olacak inşallah inanıyorum ama insan yine de kötü oluyo sanki çok geç kalmışım gibime geliyo onlardan geri kalmışım gibi kötü oluyo böylesi allahım bize de yaşatsın o güzel duyguyu.
Ben çok korkuyodum doğum yapmaktan bebeği gerçekten istiyomuydum diye düşünürdüm bebeğimi düşürünce herşey değişti ne korku kaldı ne tereddüt inşallah en kısa zaman da hayatımızı neşelendirir gelirde
bi de bunu bana soran bir erkek.Eşi hamile,ve bana sizde durumlar ne diyo?eşi 7 aylık hamiş.
kısa ve öz olcek ama
terbiyesiz yaaaa kadın sorsa anlarsın yada kocana yalnızken sorsa amenna ama böyle yapanları varya ağız burun dağıtasım geliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?