- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.261
dün akşamki yazdığım mesajla kalmışızzz
topiğimiz pek sessiz bu sıralarr yahu
haydi hanımmmlarrrrr günaydınnnn
:119: :119: :119:
günaydın kızlar..ben yine bu ayda kırmızıları göreceim sanırım,beni yine hüzün sardı....adet hissim hep doğru çıkmıştı.
kızlar günaydınlar hepinize.... ay 3-4 gün doğru düzgün giremedim ya kendimi çoook boşlukta hissediyorum ve aklım hep sizde acaba hamiş varmı acaba batı geçen var mı diye
bende spor olayına dahada ağırlık verdim ablam pazar günü verdi gazı verdi gazı yumurtamın ilaçsız kendiliğinden büyüdüğünü duyunca bak kilo verdin güzelleştin yumurtan çalıştı annede olacaksın spor yaparak dedi dedi bende o gazla fire vermeden tüm hafta giderim artık.... bu arada annam beni bi ebe ye götürecek ebe karnına bbek yağı sürüp masaj yapıyormuş kapalı samar varsa açılıuormuş... bakalım işe yaracakmış gelecek aya
günaydın herkese...buralarda havalar yeniden soğudu ne yazık ki...
aaa ne değişikmiş o gebenin işi...
ya kızlar herkes nereye dağılıyor yoksunuz tadı yok buranın her gelen bi fıkrapaylaşsın baride kim gelmiş geçmişi okuyup çıkmış anlayalım üzülüyorum valla yaz tatilinde komşuları tatile gitmiş yapayalnız kalmış oynayacağı arkadaşı kalmamış çocuk gibi hissediyorum kendimi yaaaa
çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsunrabbim hepimizin yardımcısı olsun,fermicim umarım rabbim sana tekrardan hamiş kalmayı,sonra da sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin sdtive senin de eşinin hormonları tez zamanda normale dönsün inşallllaaaaaaaah
Canım bence de sen Ankara ya devam et...Ben de kütahya da 4 yıl yaşadım...orada okudum daha doğrusu severim orayı ama malesef imkanlar biraz kısıtlı.Ben de çok iyi anlayabileceklerini düşünmüyorum.peki polip ameliyatla falan yok edilemiyor mu ki...İnşallaah en kısa zamanda hamile kalırsın ve tutunur sana...Rabbim ona nefes aldıracağı zaman gelmedi demek inan gelince polip molip hikaye...Rabbim nelere kadir.Sen gönlünü ferah tut.moralini iyi tut...bol bol dua et...Allah sevdiği kulları daha çok deniyor.
Canım allah senden de razı olsun...inan duaya çokj ihtiyacımız var hepimizin....ooo 4 ay erken ama rabbim çok da bekletmez inşallah....eğer kontrollerden geçtiysen...ohhh keyfine bak ve bekle inan hiç gelmeyecek gibi oluyor ama pat diye geliveriyor...inan ben hala hamile gibi değilim hala inanamıyorum...Sanki yok da kendimi kandırıyorum gibi geliyor...hayırlı bir zamanda sağlıcakla gelsin..geç olsun güç olmasın...
oohhhh yeni hamilemiz geliyooooooorrrrrrrrrSen kesin hamilesin yaa canın bişiler istiyo adet yok ortada ooooohhh maaşallah nazar değmez inşallaahhh
cnm acele ile yazınca yanlış yazmışımebe bebek sahibi olmak isteyen kadınların göbek ve kasık kısmına bebek yağı sürüp 1 saat kadar masaj yapıyor damarlar bazen sertleşir tıkalı duruma gelirmiş bu gibi sebepler varsa ortadan kalksın diye bende yaptırcam ablamın fabrikadan arkadaşının bacısı 1.5 yıldır uğraşıyordu benim gibi gitmiş ebe nine yapmış masajı demişki akşam eve git süt maydanoz defne sabunu kaynat birlikte kovaya koy buharında otur kalkar kalkmaz eşinle birlikte ol ve bunu her defasında yap demiş yapmış hamiş kalmış bu ay çok sevindim onun için... rabbim bizide sevindircek bişiler sebep olacak ..
inş canım ya walla 2 sabahtır kalkıp hamur yoğuruyorum :) hiçte yapmadğım birşeydi walla canım hamur kızartmaları istedi walla aşermek mi yoksa bilemedim yinede umutlanmak istemiyorum başka sebepler arıyorum altında :) eşimde ay sonunda seni tek soruluk teste tabii tutucam dio geçersen sınavı ne istersen yapıcam dedi bakalım hiç bir şey istemiyorum evladıma iyi bir baba olsun başından hiç eksik olmasın tek isteğim budur rabbimden :) adet hala yok dilimi ısırayım belirtide yok olucakmışım gibi sanki adet olmuşumda üstündenn bir kaç gün geçmiş gibi rahatlama var vücudumda bilemedim :)
birde ya ben çok affınıza sığınarak bişi sölemek istiyorumm tekrar tekrar özür dileyerek eşimle 2 gün önce beraber olduk boşalma esnasında sıvısını bir kısmı geri akar genelde ama 1 damla bile akmadı :s nereye gitti bu meniler yahu ddedim durdumm rahimimiz sonuçta çıkmaz sokak gibi eşimde bilemiyorumki cnm dedi :s
günaydın kızlar..ben yine bu ayda kırmızıları göreceim sanırım,beni yine hüzün sardı....adet hissim hep doğru çıkmıştı.
ya bir yere gitmiş olamaz tatlım, ya sonra lavaboya gittiğinde falan akmıştır belki de sen görmemişsindir. Ya da ne biliyim az bşalmıştır eşin bilemedim ki ben de :44::44::44:
masaj işi güzelmiş de sonrasında, o ilişkiye girmeden önce gerçekleşen seramoni zor vallahiyok kaynat buharına oltur falan...yapabilecek misin o kısmını da?
Kızlar bu gece rüyamda eşimle bir odayı bebek odası için hazırlıyordukk eşim duvar kağıtları yapıştırıyordu sonra kızkardeşim yardım ediyordu bebek oyuncakları almışız peluşlar ayıcıklar eşim yatak odasında oyuncakları almaya giderken eşimi sıkıştırıp öpüyorum falan kızkardeşim geliyor :) görüo kızıo ne kadar terbiyesizsiiniz ddio :)) ben eşimi yine öpüyorum bırakmıyorum :) hayır olsun inş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?