Sabredenler Kulübü 2012 :)

dün akşamki yazdığım mesajla kalmışızzz

topiğimiz pek sessiz bu sıralarr yahu

haydi hanımmmlarrrrr günaydınnnn

:119: :119: :119:

sahabahın demirbaşları topiği yine açtık kuzumlaaaaaaaaaaa

günaydınlar topikcanlar hadi bakalım canlanın azcık yaaaaaaa akşamları gelmiyonuz heç buralara amaaannnnnnn kızcem artık haa famusakdı vur kaç yaptı geri kayboldu

günaydın kızlar..ben yine bu ayda kırmızıları göreceim sanırım,beni yine hüzün sardı....adet hissim hep doğru çıkmıştı.

kızlar günaydınlar hepinize.... ay 3-4 gün doğru düzgün giremedim ya kendimi çoook boşlukta hissediyorum ve aklım hep sizde acaba hamiş varmı acaba batı geçen var mı diye
bende spor olayına dahada ağırlık verdim ablam pazar günü verdi gazı verdi gazı yumurtamın ilaçsız kendiliğinden büyüdüğünü duyunca bak kilo verdin güzelleştin yumurtan çalıştı annede olacaksın spor yaparak dedi dedi bende o gazla fire vermeden tüm hafta giderim artık.... bu arada annam beni bi ebe ye götürecek ebe karnına bbek yağı sürüp masaj yapıyormuş kapalı samar varsa açılıuormuş... bakalım işe yaracakmış gelecek aya

günaydın herkese...buralarda havalar yeniden soğudu ne yazık ki...

günaydın kızlar..ben yine bu ayda kırmızıları göreceim sanırım,beni yine hüzün sardı....adet hissim hep doğru çıkmıştı.

adet yaklaştıkça böyle duygular normal tatlım ya, bana da oluyor. İnşallah bu sefer hislerin seni yanıltır, sürpriz olur... Bak ben de bu ay yumurtlama günümü kaçırdığımı düşünüyorum, 11 de ilişki olmuştu, henüz yumurtlamamıştım, sonra 15. oldu ve muhtemelen geçmişti. Üstelik o ilişki pek hamileliğe uygun ilişki değildi konumum açısından sonrasında da ayaklarımı falan kaldıramadım, eşime süpriz yapıcam ya, çaktırmamam lazım diye bütün bunları beynim biliyor, bu ay gebelik çok zor, ama bir yanım çok istediği için, gün içinde hayal kurup duruyor...kırmızılar gelince çok üzülücem biliyorum. Hatta benim battan 1-2 gün önce kahverengi lekelenmem oluyor, o geldiği an anlayacağım kırmızıların kapıda olduğunu... hayallerim suya düşecek biliyorum, yok yere umutlanıyorum onu da biliyorum ama hislerime söz geçmiyor işte. o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun

aaa ne değişikmiş o gebenin işi...

günaydın herkese...buralarda havalar yeniden soğudu ne yazık ki...

aaa ne değişikmiş o gebenin işi...

cnm acele ile yazınca yanlış yazmışım ebe bebek sahibi olmak isteyen kadınların göbek ve kasık kısmına bebek yağı sürüp 1 saat kadar masaj yapıyor damarlar bazen sertleşir tıkalı duruma gelirmiş bu gibi sebepler varsa ortadan kalksın diye bende yaptırcam ablamın fabrikadan arkadaşının bacısı 1.5 yıldır uğraşıyordu benim gibi gitmiş ebe nine yapmış masajı demişki akşam eve git süt maydanoz defne sabunu kaynat birlikte kovaya koy buharında otur kalkar kalkmaz eşinle birlikte ol ve bunu her defasında yap demiş yapmış hamiş kalmış bu ay çok sevindim onun için... rabbim bizide sevindircek bişiler sebep olacak ..

ya kızlar herkes nereye dağılıyor yoksunuz tadı yok buranın her gelen bi fıkrapaylaşsın baride kim gelmiş geçmişi okuyup çıkmış anlayalım üzülüyorum valla yaz tatilinde komşuları tatile gitmiş yapayalnız kalmış oynayacağı arkadaşı kalmamış çocuk gibi hissediyorum kendimi yaaaa

ya kızlar herkes nereye dağılıyor yoksunuz tadı yok buranın her gelen bi fıkrapaylaşsın baride kim gelmiş geçmişi okuyup çıkmış anlayalım üzülüyorum valla yaz tatilinde komşuları tatile gitmiş yapayalnız kalmış oynayacağı arkadaşı kalmamış çocuk gibi hissediyorum kendimi yaaaa

ben geldim tatlım...kimse yok buralada,ne oldu bize ya gerçekten???!!:26::26:

gözün aydın canımm şükürler olsun şimdi düzenli çalışmalar ama kasmadan düşünmeden :) En güzel zamanda yuvanız taçlansın inş canımm cümlemisin tabikide :)

yeryüzü dualarla ayakta duruyor canımmm Allahıma bu günler içinde şükürler olsun dilimizden kötü sözler yerine dualar eksik olmazsa yeryüzü cennet olur hepiimizee hergün dua ederken anne adaylarınada herzaman allahım sıhhatli huzurlu bir nefeste kurtarsın sağlıklı hayırlı evlatları olsun bereketiyle şansıyla gelsin inş diyorum senin için birkez daha diliyorum tüm bu dileklerimi canım benim RABBİM SENİ KORUSUN BEBEĞİNİ MUCİZENİDE AMİN!
KONTROLLERİMİ OLDUM ÇOK ŞÜKÜR BİR SIKINTI YOK DENDİ ÇOK AZCIK YUMURTA TEMBELLİĞİ VAR DENDİ ODA ÇOK AZ SONUÇTA BİR KAÇ GÜNDE GEÇSE ADET GÖRÜYORSUN DEDİ DR. İNŞ BAKALIMM BEKLEMEDEYİM CANIM BU ARALAR HAMUR İŞİ İSTİO HERZAMAN KALKIP HAMUR KIZARTMAYA BAŞLADIM :)HİÇTE SEVMEM ASLINDA :)

oohhhh yeni hamilemiz geliyooooooorrrrrrrrr Sen kesin hamilesin yaa canın bişiler istiyo adet yok ortada ooooohhh maaşallah nazar değmez inşallaahhh

inş canım ya walla 2 sabahtır kalkıp hamur yoğuruyorum :) hiçte yapmadğım birşeydi walla canım hamur kızartmaları istedi walla aşermek mi yoksa bilemedim yinede umutlanmak istemiyorum başka sebepler arıyorum altında :) eşimde ay sonunda seni tek soruluk teste tabii tutucam dio geçersen sınavı ne istersen yapıcam dedi bakalım hiç bir şey istemiyorum evladıma iyi bir baba olsun başından hiç eksik olmasın tek isteğim budur rabbimden :) adet hala yok dilimi ısırayım belirtide yok olucakmışım gibi sanki adet olmuşumda üstündenn bir kaç gün geçmiş gibi rahatlama var vücudumda bilemedim :)
birde ya ben çok affınıza sığınarak bişi sölemek istiyorumm tekrar tekrar özür dileyerek eşimle 2 gün önce beraber olduk boşalma esnasında sıvısını bir kısmı geri akar genelde ama 1 damla bile akmadı :s nereye gitti bu meniler yahu ddedim durdumm rahimimiz sonuçta çıkmaz sokak gibi eşimde bilemiyorumki cnm dedi :s

masaj işi güzelmiş de sonrasında, o ilişkiye girmeden önce gerçekleşen seramoni zor vallahi yok kaynat buharına oltur falan...yapabilecek misin o kısmını da?

ya bir yere gitmiş olamaz tatlım, ya sonra lavaboya gittiğinde falan akmıştır belki de sen görmemişsindir. ya da ne biliyim az bşalmıştır eşin bilemedim ki ben de :44::44::44:

umudumuzu elden bırakmıyoruz canım üzülmek yok elbet gelicek bizimde meleklerimizziii :) inşşşşşşş gelirse gelsin kırmızılar ohh sefan olsunn dert etme benimde ortada daha bişi yok günüm ii ce geçikti ama belki olurum gelicek gözüyle bakıyorumm bu ay çok rahattımm hiç bebek düşünmedim çünkü tık yok ama belki bir kaç gün sonra gelir die beklemedeyim bebiş gelicek die düşünmüyorumm sende akışına bırak kırmızıları düşünmee gelirse gelsinn ben artık o mottayım test bile yapmıyorumm adet görürümde sonra üzülürüm diee üzülmekkk yokkkkkkkkkkkkkkkk

ya bir yere gitmiş olamaz tatlım, ya sonra lavaboya gittiğinde falan akmıştır belki de sen görmemişsindir. Ya da ne biliyim az bşalmıştır eşin bilemedim ki ben de :44::44::44:

:)))) kalkmadım yattım cnm hiç halim yoktu kalkmaya bu aralar özellikle beyaz çamaşır giyiyorum lekenme görürüm die :) eşime artık doru söle sen boşaldın mı die çok özür dilerim eşime ya hayatım saçmala hiç bir erkek rahatlamadan bırakmaz tabikide dio kaç gündür bunu düşünüyorum çıkmaz sokaktan nereye saptılar die :)))

Kızlar bu gece rüyamda eşimle bir odayı bebek odası için hazırlıyordukk eşim duvar kağıtları yapıştırıyordu sonra kızkardeşim yardım ediyordu bebek oyuncakları almışız peluşlar ayıcıklar eşim yatak odasında oyuncakları almaya giderken eşimi sıkıştırıp öpüyorum falan kızkardeşim geliyor :) görüo kızıo ne kadar terbiyesizsiiniz ddio :)) ben eşimi yine öpüyorum bırakmıyorum :) hayır olsun inş!

masaj işi güzelmiş de sonrasında, o ilişkiye girmeden önce gerçekleşen seramoni zor vallahi yok kaynat buharına oltur falan...yapabilecek misin o kısmını da?

cnm o buhar işini yaparmıyım bilemiyorum ama gidip bende baktırcam ebe nineye masaj yaparkene biliyormuş zaten sertlik var falan diye diğerlerini yapmam herhalde ya kim sütü kaynayıp oturcak buharına ama gerekirse yaparım tabi her haltı denedim onuda denerim hehe

canım hayır olsun rüyan inş. bende dün hamileymişimde sabah doğuma gidecekmişim böyle hazırlık yapıyorum ama bunun hayalini kurdum ondan geldi rüyama... komşum bu sabah doğum yapacaktı akşam yanına gittim bişi lazım mı diye bide küçük oğlu var onu çikolata falan aldıydım sevindirim garibanı diye baktım çantalr falan hazırlanmış duşumu aldım saçımı kestirdim ki doğumdan sonra 1 ay evden çıkmam zor olmasın diye dedi... öyle içten hayal etmişim ki rüyamda gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…